• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Merhaba cnm benim yaş 29 beş senedir evliyim şuan memlekete akraba ziyaretine geldim ve soruyor insanlar. Ben de takmıyorum zannediyordum ama biraz bozulmaya başladım. Bu ayı değerlendiremedim ama nisanda inşallah kısmetse olur ne diyeyim. Folic asit ben 5 mg lik kullanıyordum o benim dengemi bozdu. Duygusallık oldu falan sonra doktor 1 mg olandan verdi. Aldığımız ilaçlar da hormonları tetikliyor. Biraz başka şeyler düşünmemiz lazım

evet ama işte buna odaklanınca sanki başka birşey yapamıyormuşum gibi geliyor.
ben folic asidi bıraktım artık , doktora da dedim çok uzun kullandım artık kullanmak istemiyorum dedim sesini çıkarmadı.

Ah yine iyisin :KK43: ben de aynı boydayım diyet yapıyorum şuan 80 kg ım :bicak: ondan mı beneişin olmuyor dedi doktor

yok doktor birşey demedi , ben çok kilo almak istemedim ama bunalıyorum kilodan da . sen son zamanlar da mı aldın yoksa var mıydı canım

yok doktor birşey demedi , ben çok kilo almak istemedim ama bunalıyorum kilodan da . sen son zamanlar da mı aldın yoksa var mıydı canım
Vallahi gebelik düşünüyorsak en ideal kilo maksimum atmış beş bence o bile fazla gerçi ama ben evlendikten sonra çok aldım on aylık evliyim 12 kg aldım ya belki de 13 o yüzden canım çok sıkkın no vallahi gebelik düşünüyorsak en ideal kilo maksimum atmış beş bence o bile fazla gerçi ama ben evlendikten sonra çok kaldım on aylık evliyim 12 kg aldım ya belkide 13 o yüzden canım çok sıkkın bu kadar kilolu değildim normalde röaşde böyle çok kilolu değilim ama işte aldım bir kere vermeye gayret ediyorum :(

Vallahi gebelik düşünüyorsak en ideal kilo maksimum atmış beş bence o bile fazla gerçi ama ben evlendikten sonra çok aldım on aylık evliyim 12 kg aldım ya belki de 13 o yüzden canım çok sıkkın no vallahi gebelik düşünüyorsak en ideal kilo maksimum atmış beş bence o bile fazla gerçi ama ben evlendikten sonra çok kaldım on aylık evliyim 12 kg aldım ya belkide 13 o yüzden canım çok sıkkın bu kadar kilolu değildim normalde röaşde böyle çok kilolu değilim ama işte aldım bir kere vermeye gayret ediyorum :KK43:

işte bebek de düşününce hadi hopla zıpla spor yap diyemiyoruz kendimize, yeme içmeme de ilaç kullanınca dayanamıyorum yemek için.

işte bebek de düşününce hadi hopla zıpla spor yap diyemiyoruz kendimize, yeme içmeme de ilaç kullanınca dayanamıyorum yemek için.
Anlıyorum seni canım ama yürüyüş yap mesela günde 1 saat 3 litre su iç bunların bile faydasını göreceksin en azından o ilacın vücuduna verdiği hasar dışarı atacaktır

Ooo canın hoşgeldin nerelerdeydin
Aslinda hep buralardayim canim. Bu ay denemeyecektik qma bos gecmesin dedim. Bol bol dua ettim Rabnimden diledim. 2 gunde calistik bakalim beklemedeyiz simdilik. Gecen ay cok dinledim fazla kafaya taktim. Bu ay oluruna biraktim olursa olmur olmazsa olmaz. Hersey Rabbimden. Sende nedir durumlar?

Aslinda hep buralardayim canim. Bu ay denemeyecektik qma bos gecmesin dedim. Bol bol dua ettim Rabnimden diledim. 2 gunde calistik bakalim beklemedeyiz simdilik. Gecen ay cok dinledim fazla kafaya taktim. Bu ay oluruna biraktim olursa olmur olmazsa olmaz. Hersey Rabbimden. Sende nedir durumlar?
Aynı ben de öyle canım benim bu ay diyete başladım ben o yüzden onunla ilgilenmeye pek vaktim olmuyor :))

58 kilo ile evlendim 170 boyum. İlki dogurdugumda 83 ile dogurdum. 63 e dustum 2. Oglumda 75 ile dogurdum. 70 dim troit yuksekti veremiyordumm. Siki bir diyetle yine 58 oldumm
63 e düşerken özel bir şey yaptın mı yoksa emziren erken kilo veriyor diyorlar ondan mı kilo verdin

63 e düşerken özel bir şey yaptın mı yoksa emziren erken kilo veriyor diyorlar ondan mı kilo verdin
Valla ilk oglum 3 ay ikinci 7 ay emdi. Ben hic emzirirken kilo veren taifeden olmadim cnm aksine aldim. Benim sikinti gunduz yemek yemem gece yerdim o butirirdi beni. Onu duzene soktum ekmegi kestim pilav makarna tatli arada ve sekeri biraktim evde spor yaptim leslie zumba aerobik salsa. Hala arada spor yapiyorum cok duzenli olmasada. Bol bol su. Her sabah da ilik su icine limon sikip ictim.

Valla ilk oglum 3 ay ikinci 7 ay emdi. Ben hic emzirirken kilo veren taifeden olmadim cnm aksine aldim. Benim sikinti gunduz yemek yemem gece yerdim o butirirdi beni. Onu duzene soktum ekmegi kestim pilav makarna tatli arada ve sekeri biraktim evde spor yaptim leslie zumba aerobik salsa. Hala arada spor yapiyorum cok duzenli olmasada. Bol bol su. Her sabah da ilik su icine limon sikip ictim.
Anladım canım iyi vermişsin maşallah :)

Back