- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Yaş kaç sizin bir de doktor adetin 3. Günü gidince ne hormonuna bakıyor biliyor musunuz?Ay inşallah öyledir bu ay çok umutluyum yoksa doktora gidecem ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş kaç sizin bir de doktor adetin 3. Günü gidince ne hormonuna bakıyor biliyor musunuz?Ay inşallah öyledir bu ay çok umutluyum yoksa doktora gidecem ya
Canım yaşım 21 bilmiyorum vallahi ilk gebeliğim olacak olursaYaş kaç sizin bir de doktor adetin 3. Günü gidince ne hormonuna bakıyor biliyor musunuz?
Ahh benim güzel destekçim neredesiiinDeme öyle canım benimde cok çıktı sivilcem. Hamile tanıdıklarım var sivilcesi çıkıpta hamile olduğunu öğrenenler ondan günümüzü bekliceez
Ahh benim güzel destekçim neredesiiin
Bilmiyorum kuzum 2. Denemem bu birinci çok verimli geçmemişti gerçi ama niye olmuyor diye takıyor insanYavrum burdayım sakin ol dur hemen doktora gitcem demeler falan. Daha yaşın küçük daha 3 ayı geçmemiştir denemen. Doktor demek stres demeek. Sakin bende umutluyum nedense bu ay inşallah pes etmek yook
Benimde 2.denemem evet takıyo insan ama dur daha var günümüze Allahtan ümit kesilmez. Bu ay olmazsa birdahaki ay daha çok çalışırızBilmiyorum kuzum 2. Denemem bu birinci çok verimli geçmemişti gerçi ama niye olmuyor diye takıyor insan
Her şeyimiz aynı ay hayırlısı inşallah dua edelim birbirimize..Benimde 2.denemem evet takıyo insan ama dur daha var günümüze Allahtan ümit kesilmez. Bu ay olmazsa birdahaki ay daha çok çalışırız
Her şeyimiz aynı ay hayırlısı inşallah dua edelim birbirimize..
Aynen benim de kasığıma ağrı giriyor arada belim de ağrıyor canım ama belim çoğu zaman ağrır benimAy inşallah belirtin varmı. Benim sağ kasığıma bi sancı giriyo ara sıra. Belim ve bacağım ağrıyoo
Aynen benim de kasığıma ağrı giriyor arada belim de ağrıyor canım ama belim çoğu zaman ağrır benim
Eheheh aynen öyle ama geçen aya göre o kadar bakmıyorum diyet yağıyorum onunla ilgilenebiliyorum ancak :))Günler geçmiyo hemen gelsin şu batlaar çok heyecanlıyıım
Ne güzel kuzuu. Ama zaman çabucak geciyo vallahi anlamıyosun bileeEheheh aynen öyle ama geçen aya göre o kadar bakmıyorum diyet yağıyorum onunla ilgilenebiliyorum ancak :))
Ahh geçse de bitse su şüphe süper ettiğimize değse..Ne güzel kuzuu. Ama zaman çabucak geciyo vallahi anlamıyosun bilee
İnşallah canım benim Allah seninde gönlüne göre versin şimdi heves ediyorum benim de olsun istiyorum bir tane yaparım diğerini daha çok sonra yaparım diye düşünüyorum Ne bileyim canım Sivilcelerim de çıktım moralim bozulduBen bu ay klomen ve progestron kullandım.
Her ay olan kasık sancısı bu ay yok adete 3 gün var, Belkide progesterondandır bilemedim.
21 yaş çok daha şanslı bir yaş bence yakında hamile kalırsın germe kendini
İnşallah canım benim Allah seninde gönlüne göre versin şimdi heves ediyorum benim de olsun istiyorum bir tane yaparım diğerini daha çok sonra yaparım diye düşünüyorum Ne bileyim canım Sivilcelerim de çıktım moralim bozuldu
Canım benim sıkma canını ben hep söyle düşünürüm demek ki şuan zamanı değilmiş Çan'ını sıkma lütfen yaz buraya dertleşelimsivilcelerde hamilelik belirtisi olabilir .
Ya adet belirtisi hamilelik belirtisi işte çok karıştırıyoruz nasıl atacağız bu psikolojiyi üstümüzden bilmiyorum.
Adet de yaklaşıyor diye duygusallığa boğuldum, bir kaç canımı sıkan küçük konu da vardı bir de test yaptım dün negatig çıktı valla dün gece 3 e kadar sinirden ağladım nedenini bile bilmiyorum . belki bebek olmuyor diyedir.
Canım benim sıkma canını ben hep söyle düşünürüm demek ki şuan zamanı değilmiş Çan'ını sıkma lütfen yaz buraya dertleşelim
Kilon kaç canımteşekkür ederim canım.
Ya çok öyle çocuk diye tutturmadım ama demek ki ayrı bir psikolojiye girdim.Bilinç altı etkiliyor herhalde
Spor yapamıyorum kime gidiyorsam diyor ki bebek düşünüyorsanız hamilelik 3 ay geçikten sonra gel.
Yiyip içiyorum iyice kilo aldım bu süre zarfında.
Eşime alınganım bir kaç gündür. İyice duygusallıkta dibi gördüm artık
Merhaba cnm benim yaş 29 beş senedir evliyim şuan memlekete akraba ziyaretine geldim ve soruyor insanlar. Ben de takmıyorum zannediyordum ama biraz bozulmaya başladım. Bu ayı değerlendiremedim ama nisanda inşallah kısmetse olur ne diyeyim. Folic asit ben 5 mg lik kullanıyordum o benim dengemi bozdu. Duygusallık oldu falan sonra doktor 1 mg olandan verdi. Aldığımız ilaçlar da hormonları tetikliyor. Biraz başka şeyler düşünmemiz lazımteşekkür ederim canım.
Ya çok öyle çocuk diye tutturmadım ama demek ki ayrı bir psikolojiye girdim.Bilinç altı etkiliyor herhalde
Spor yapamıyorum kime gidiyorsam diyor ki bebek düşünüyorsanız hamilelik 3 ay geçikten sonra gel.
Yiyip içiyorum iyice kilo aldım bu süre zarfında.
Eşime alınganım bir kaç gündür. İyice duygusallıkta dibi gördüm artık