Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ahh benim güzel destekçim neredesiiin

Yavrum burdayım sakin ol dur hemen doktora gitcem demeler falan. Daha yaşın küçük daha 3 ayı geçmemiştir denemen. Doktor demek stres demeek. Sakin bende umutluyum nedense bu ay inşallah pes etmek yook

Yavrum burdayım sakin ol dur hemen doktora gitcem demeler falan. Daha yaşın küçük daha 3 ayı geçmemiştir denemen. Doktor demek stres demeek. Sakin bende umutluyum nedense bu ay inşallah pes etmek yook
Bilmiyorum kuzum 2. Denemem bu birinci çok verimli geçmemişti gerçi ama niye olmuyor diye takıyor insan

Bilmiyorum kuzum 2. Denemem bu birinci çok verimli geçmemişti gerçi ama niye olmuyor diye takıyor insan
Benimde 2.denemem evet takıyo insan ama dur daha var günümüze Allahtan ümit kesilmez. Bu ay olmazsa birdahaki ay daha çok çalışırız

Ay inşallah belirtin varmı. Benim sağ kasığıma bi sancı giriyo ara sıra. Belim ve bacağım ağrıyoo
Aynen benim de kasığıma ağrı giriyor arada belim de ağrıyor canım ama belim çoğu zaman ağrır benim

Ben bu ay klomen ve progestron kullandım.

Her ay olan kasık sancısı bu ay yok adete 3 gün var, Belkide progesterondandır bilemedim.

21 yaş çok daha şanslı bir yaş bence yakında hamile kalırsın germe kendini

Ben bu ay klomen ve progestron kullandım.

Her ay olan kasık sancısı bu ay yok adete 3 gün var, Belkide progesterondandır bilemedim.

21 yaş çok daha şanslı bir yaş bence yakında hamile kalırsın germe kendini
İnşallah canım benim Allah seninde gönlüne göre versin şimdi heves ediyorum benim de olsun istiyorum bir tane yaparım diğerini daha çok sonra yaparım diye düşünüyorum Ne bileyim canım Sivilcelerim de çıktım moralim bozuldu

sivilcelerde hamilelik belirtisi olabilir .

Ya adet belirtisi hamilelik belirtisi işte çok karıştırıyoruz nasıl atacağız bu psikolojiyi üstümüzden bilmiyorum.

Adet de yaklaşıyor diye duygusallığa boğuldum, bir kaç canımı sıkan küçük konu da vardı bir de test yaptım dün negatig çıktı valla dün gece 3 e kadar sinirden ağladım nedenini bile bilmiyorum . belki bebek olmuyor diyedir.

Canım benim sıkma canını ben hep söyle düşünürüm demek ki şuan zamanı değilmiş Çan'ını sıkma lütfen yaz buraya dertleşelim

Canım benim sıkma canını ben hep söyle düşünürüm demek ki şuan zamanı değilmiş Çan'ını sıkma lütfen yaz buraya dertleşelim

teşekkür ederim canım.

Ya çok öyle çocuk diye tutturmadım ama demek ki ayrı bir psikolojiye girdim.Bilinç altı etkiliyor herhalde
Spor yapamıyorum kime gidiyorsam diyor ki bebek düşünüyorsanız hamilelik 3 ay geçikten sonra gel.
Yiyip içiyorum iyice kilo aldım bu süre zarfında.

Eşime alınganım bir kaç gündür. İyice duygusallıkta dibi gördüm artık

Kilon kaç canım

Merhaba cnm benim yaş 29 beş senedir evliyim şuan memlekete akraba ziyaretine geldim ve soruyor insanlar. Ben de takmıyorum zannediyordum ama biraz bozulmaya başladım. Bu ayı değerlendiremedim ama nisanda inşallah kısmetse olur ne diyeyim. Folic asit ben 5 mg lik kullanıyordum o benim dengemi bozdu. Duygusallık oldu falan sonra doktor 1 mg olandan verdi. Aldığımız ilaçlar da hormonları tetikliyor. Biraz başka şeyler düşünmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…