• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Adetimin 14.gunu yumurtladim. Yani ayin 23unde. Ay ne guzel yakinmis batlarimiz canim insallah pes pese ogreniriz hamile oldugumuzu ne guzel olur:KK16:

Hadi inşallah ya:anneadayı: benim tahminimcede 19.gün yumurtladım gibi geliyo çok fazla belirti yaşadımda daha 2 gün oldu zaman geçmiyo sanki:KK51:

İnşallah canım benim bu ay olur inşallah bir de ben diyetteyim büyük ihtimalle olmaz diye diyete başladım üçüncü günüm biraz halsizim

Ay kız bizim herşeyimiz aynı. Bende evde öyle spor yapıyodum dans ederek. Ama bıraktım nolur nolmaz diye. İkimizde vajiyi yendiik. Aynı andada hamiş kalalım bari:süslü::KK22:

Ay kız bizim herşeyimiz aynı. Bende evde öyle spor yapıyodum dans ederek. Ama bıraktım nolur nolmaz diye. İkimizde vajiyi yendiik. Aynı andada hamiş kalalım bari:süslü::KK22:
Gerçekten mi canım beniiiimm ben de evde yapıyorum arasıra da yürüyüşe çıkıyorum yediklerime dikkat ediyorum o kadar seni ruh ikizim ilan ediyorum :KK19: ya bırakacaktım aslında bende o korku yüzünden ama dedim sonra hayırlısı devam et..

Gerçekten mi canım beniiiimm ben de evde yapıyorum arasıra da yürüyüşe çıkıyorum yediklerime dikkat ediyorum o kadar seni ruh ikizim ilan ediyorum :KK19: ya bırakacaktım aslında bende o korku yüzünden ama dedim sonra hayırlısı devam et..

Ben yediklerime hiç dikkat etmiyorum bu aralar acayip derecede çikolata yiyorum canım istiyo napiyim. Kilom yok sıkılaşmak için yapıyorum ama bakalım hamile kalırsam hepten salarım kendimi bıngıl bıngıl olurum kesin:confused::KK33::KK33:

Ben yediklerime hiç dikkat etmiyorum bu aralar acayip derecede çikolata yiyorum canım istiyo napiyim. Kilom yok sıkılaşmak için yapıyorum ama bakalım hamile kalırsam hepten salarım kendimi bıngıl bıngıl olurum kesin:confused::KK33::KK33:
Fazla kilon yoksa canım hiç yapma benim kilom olmasa hayatta yapmam ne diyeti yerim yiyecegimi 80 kiloyum ben boyumda bir 65 ama görenler 80 kg değilsin diyor ama zayıflamam gerek benim

Fazla kilon yoksa canım hiç yapma benim kilom olmasa hayatta yapmam ne diyeti yerim yiyecegimi 80 kiloyum ben boyumda bir 65 ama görenler 80 kg değilsin diyor ama zayıflamam gerek benim

Anam boyumuzda aynı bende 1. 65 kilom 57. :eğlence:Yinede sen kendini çok zorlamada yavaş yavaş yürü nolur nolmaaz

İkiz gibiyiz :KK72: Ahh kilon ne güzel :bicak: zavallı ben :KK43: zorlamamya çalışıyorum ama ahh ahh bi hamile kalsam dombik olacağım iyice :KK42:

Olmazsın canım ya hamileykende yapılan sporlar var pilates falan yapıyolar. :KK6:Bebiş gelsinde değer .verirsin her türlü:kk77:

Benim sivilcelerim çıkmaya başladı yine çok umutsuzum ya yine mi yok

Cnm ya sende de mi çıktı bnm de çıktı o yuzden biraz moralim bozuldu kasıgima ağrı giriyo hala göğüslerim de her adet öncesi gibi şişti

Cnm ya sende de mi çıktı bnm de çıktı o yuzden biraz moralim bozuldu kasıgima ağrı giriyo hala göğüslerim de her adet öncesi gibi şişti
Sadece Sivilcelerim çıktı canım on günüm var ama kesin adet olacağım çünkü her adet olacağım zaman onun iki gün öncesinden sivilcelerim çıkar umutsuz bir vaka ben

Sadece Sivilcelerim çıktı canım on günüm var ama kesin adet olacağım çünkü her adet olacağım zaman onun iki gün öncesinden sivilcelerim çıkar umutsuz bir vaka ben

Deme öyle canım benimde cok çıktı sivilcem. Hamile tanıdıklarım var sivilcesi çıkıpta hamile olduğunu öğrenenler ondan günümüzü bekliceez

Back