Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Iyi aksamlar hanimlar
Benim bata 5 gun kaldi.sol kasigimda batmalar var goguslerimde biraz dolgunluk var
Yani bilemiyorum psikolojikte olabilir
Bakalim hayirlisi

Inslh canım saolasin inslh sende güzel hberle donersin.allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Inslh canım saolasin inslh sende güzel hberle donersin.allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Amiiin kuzum ya bu 2. Ayınız ilk ay pek deneyemedk bakalım bu ay ne olur hayırlısı olsun da sen ne durumdasın :)

Benim de 2 ayim canım aralık ayında klomen ve çatlama iğnesi vuruldum kalamadim maalesef. Ocakta ara verdim bu ay tekrar başladım inslh son olur bu ay cnm

Benim de 2 ayim canım aralık ayında klomen ve çatlama iğnesi vuruldum kalamadim maalesef. Ocakta ara verdim bu ay tekrar başladım inslh son olur bu ay cnm
İnşallah canım sabırla bekleyip göreceğiz :) ne kadarlık evlisin yaşın kaç

Merhaba hanımlar ben maalesef bu ayı değerlendiremiyorum. Nisan ayında inşallah deneyeceğim. İnşallah Bebek haberi verirsiniz sizler

Kızlar merhaba. bende hamilelik düşünüyorum iki yıllık evliyiz ve 30 yaşındayım. aralık ayında bir düşüğüm oldu 40 gün sonra soğan kürüyle adet oldum ve bu zaman kadar da iki güne bir ilişkiye girerek bu ayı değerlendirdik :) geçen hafta psikolojik olarak tüm belirtileri yaşadım. kasıklarım ağrıdı, halsizlik, uyku hali çoğu belirtileri yaşadım ama kan testi yaptırdım sonuç negatif gerçi kan testimi de yumurtlama tarihinden 3 gün sonra falan yaptırdım. çıkmaz diye düşünüyorum yine umut etmeye devam ediyorum.

Ayrıca pko hastasıyım yumurtlama dönemlerim belli değil adet tarihim belli değil ne olacak bilmiyorum. umarım hamile kalırım bu ay. çok üstüne de düşmek istemiyorum ama biliyosunuzdur elinde olmuyo ki sürekli gebelikle ilgili bişeyler okurken buluyorum kendimi..

Kizlar merhabalar. Ben de bu ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama gunumu degerlendirdim simdi beklemedeyim cok heyecanli bi bekleyis Benim bat 9mart 10gun kaldi ama hiicbir belirti yok acaba daha erken mi?

Kizlar merhabalar. Ben de bu ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama gunumu degerlendirdim simdi beklemedeyim cok heyecanli bi bekleyis Benim bat 9mart 10gun kaldi ama hiicbir belirti yok acaba daha erken mi?

Erken tabi daha canım kaçıncı gün yumurtladın. Benimde bat 11 mart çok heyecanlıyıım

Adetimin 14.gunu yumurtladim. Yani ayin 23unde. Ay ne guzel yakinmis batlarimiz canim insallah pes pese ogreniriz hamile oldugumuzu ne guzel olur leydii18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…