- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
Aynen canım ya bir daha o durumu yaşamak istemiyorum senin ne kadar var bat aHiç gebeliği düşünmemeye çalış kuzum inşallah gebeliktir ama başka şeyler düşünelim
Benim ki martın 10 unda canım daha 16 gün varAynen canım ya bir daha o durumu yaşamak istemiyorum senin ne kadar var bat a
İyi akşamlar canım hayırlısı olur inşallahIyi aksamlar hanimlar
Benim bata 5 gun kaldi.sol kasigimda batmalar var goguslerimde biraz dolgunluk var
Yani bilemiyorum psikolojikte olabilir
Bakalim hayirlisi
Hoşgeldin canım benim hayırlısı olur inşallahIyi akşamlar son 6 gün kaldı regl kızlar hadi bakalım inslh güzel haberlerle döneriz buraya
Amiiin kuzum ya bu 2. Ayınız ilk ay pek deneyemedk bakalım bu ay ne olur hayırlısı olsun da sen ne durumdasın :)Inslh canım saolasin inslh sende güzel hberle donersin.allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
İnşallah canım sabırla bekleyip göreceğiz :) ne kadarlık evlisin yaşın kaçBenim de 2 ayim canım aralık ayında klomen ve çatlama iğnesi vuruldum kalamadim maalesef. Ocakta ara verdim bu ay tekrar başladım inslh son olur bu ay cnm
Neden canımMerhaba hanımlar ben maalesef bu ayı değerlendiremiyorum. Nisan ayında inşallah deneyeceğim. İnşallah Bebek haberi verirsiniz sizler
Eşim iş için gene evde yok 1 hafta. Benim de en bebiş ihtimalli günlerimde olmuyor bu ay. Bat 16 martNeden canım
Anladım canım olsun hayırlısı olur inşallah ..Eşim iş için gene evde yok 1 hafta. Benim de en bebiş ihtimalli günlerimde olmuyor bu ay. Bat 16 mart
Kizlar merhabalar. Ben de bu ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama gunumu degerlendirdim simdi beklemedeyim cok heyecanli bi bekleyisBenim bat 9mart 10gun kaldi ama hiicbir belirti yok acaba daha erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?