Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz Can'ım bazılarında hiç bir belirti olmıyorKızlarr yarın bat günü ne ağrı sızı ne göğüslerde şişkinlik acı ne akıntı hiçbirşey yok bende
Var mi bir gelişme hadi hayırlısıKızlarr yarın bat günü ne ağrı sızı ne göğüslerde şişkinlik acı ne akıntı hiçbirşey yok bende
Benim de sol kasık bölgem ve bacağım ağrıyo çekme Ağrı'sı gibi 4 gündür bata 8 gün var bugün testbysptım dayanamadım negatif çıktı tabiKızlar benim de adetime 6 7 gün kaldı bazen sol yumurtaligimda bir dolgunluk hissediyorum bir de rahim bölgemi bastirinca hafif gaz sancısı gibi sancim oluyor. Geceleri de sol bacagım agrıdı 3 4 akşam üstü üste. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce. Mide bulantısı filan yok. Goguslerim her adet dönemimde ağrır zaten. Sadece arada hafif kasıklarım ağrıyor ve bacağım çok ağrıyor o kadar
Polyanna85 hamilesiyiz kiiii:)Benim de sol kasık bölgem ve bacağım ağrıyo çekme Ağrı'sı gibi 4 gündür bata 8 gün var bugün testbysptım dayanamadım negatif çıktı tabi
Canım bence çok erken 4 gün önce bile negatif çıkanlar oluyor. Benim bacağım geceleri ağrıyor neredeyse yumurtlama günümden beri hatta uykumdan uyanıyorum sanki adet olacakken ağrır ya öyle bir agri. Romatizma oldum sandım bi ara :))) inşallah hamileyizdirBenim de sol kasık bölgem ve bacağım ağrıyo çekme Ağrı'sı gibi 4 gündür bata 8 gün var bugün testbysptım dayanamadım negatif çıktı tabi
Hala regl olmadım canım :)Var mi bir gelişme hadi hayırlısı
Bendede boyle belirtiler var diye test yaptim tabiki benimde negatiftiBenim de sol kasık bölgem ve bacağım ağrıyo çekme Ağrı'sı gibi 4 gündür bata 8 gün var bugün testbysptım dayanamadım negatif çıktı tabi
Kaç gün var Can'ım bataBendede boyle belirtiler var diye test yaptim tabiki benimde negatifti
8gun var canimKaç gün var Can'ım bata
Canım hamilelik belirtisi mi bilmiyorum öyle olduğunu umuyorum. Aslında olmadığını da biliyorum bende menuskus var bağ yırtığı ve diz deformasyonu var ama 8 yıldır ilk kez böyle bir agri yaptı ben de hamile lige yormak istedim. Bir de kayak yapmıştım 3 hafta önce ama onunla ilgili olsa ağrı 3 hafta sonra çıkmaz herhalde. İnşallah hamilelik belirtisidir Rabbim yüzümüze güler. Eşim çok dert etmiyordu bakıyorum son zamanlarda o da çok istemeye başladı. En çok onu düşünüyorum kıyamıyorumşimdiye kadar kimse bacak ağrısından şikayet etmemişti hamilelik berlitsi olarak ilginçmiş.
Hamişlerimiz sağlıkla kucağına alır inşallah bebeklerini
Merhaba yalnız değilsin benimde çok var bu ay da çok düşük bir ihtimal bat bekleyeceğimKızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor bata kaç gün kaldı? Benim daha çok var :)
Ca
nım hamilelik belirtisi mi bilmiyorum öyle olduğunu umuyorum. Aslında olmadığını da biliyorum bende menuskus var bağ yırtığı ve diz deformasyonu var ama 8 yıldır ilk kez böyle bir agri yaptı ben de hamile lige yormak istedim. Bir de kayak yapmıştım 3 hafta önce ama onunla ilgili olsa ağrı 3 hafta sonra çıkmaz herhalde. İnşallah hamilelik belirtisidir Rabbim yüzümüze güler. Eşim çok dert etmiyordu bakıyorum son zamanlarda o da çok istemeye başladı. En çok onu düşünüyorum kıyamıyorum
Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor bata kaç gün kaldı? Benim daha çok var :)
Merhaba yalnız değilsin benimde çok var bu ay da çok düşük bir ihtimal bat bekleyeceğim
Canım ben aşılama yaptırdığım ay yumurta kontrolüne gitmiştim. Yumurtalarım oluşmuştu catlama iğnesinin vurulduğu gün bence yumurtam zaten çatlamışti çünkü her ayki çatlama ağrısını iğneden önce hissetmiştim. Ertesi gün de aşılama yapıldı ama bence geç kılınmıştı. Adet takvimine baktığımda da yumurtam iğneden önce çatlamış görünüyordu çünkü aşılamadan 15 gün sonra adet oldum bu durumda bir gün önce çatlamış. Eğer aşılama yaptırırsiniz buna dikkat edin kızlar yumurta illaki 24mm olunca çatlar diye bişey yok benim son gittiğimde 22ydi zaten çatlamak üzereydi üzerine iki gün daha geçti sonuç aşılama tutmadiYa belli olmaz hormonlar etkiliyordur belki bacak ağrısını bir kaç kişi yazmış bacaklarım ağrıyor dyie bende bilemedim.
Benim eşim istemese ben hiç bebek istemiyorum aslında ama bende sırf onun için istiyorum
Ama beklediğimiz tek bat değil ki, şöyle mesala adet dönemi geçsin diye bekliyoruz, sonra yumurtlama günü geçsin diye bekliyoruz, yumutya çatladı mı diye bekliyoruz, sonra bat ı bekliyoruz.
Bu günlerden de keyif alalım dimi bu da eğlenceli aslında :)
kızlar sizler yumruta kontrolü için doktora gidiyor musunuz?
Hayır gitmiyorum bir keresinde doktora kontrole gittim yumurtaların büyük demişti ben de ne demek istediğini anlamamıştım.anlamadığım için herhal daha bebiş yok. Buradan da bilgi edinmeye çalışıyorum işte.Ya belli olmaz hormonlar etkiliyordur belki bacak ağrısını bir kaç kişi yazmış bacaklarım ağrıyor dyie bende bilemedim.
Benim eşim istemese ben hiç bebek istemiyorum aslında ama bende sırf onun için istiyorum
Ama beklediğimiz tek bat değil ki, şöyle mesala adet dönemi geçsin diye bekliyoruz, sonra yumurtlama günü geçsin diye bekliyoruz, yumutya çatladı mı diye bekliyoruz, sonra bat ı bekliyoruz.
Bu günlerden de keyif alalım dimi bu da eğlenceli aslında :)
kızlar sizler yumruta kontrolü için doktora gidiyor musunuz?
20 gün kadar var benim zavallı ben olsun canım sonuç güzel olsun da beklemek hiç sorun değil :)Merhaba yalnız değilsin benimde çok var bu ay da çok düşük bir ihtimal bat bekleyeceğim