Haklısın vallahi canım :) ama insan o günü daha bir bekliyorum ben pek yumurtlama takibi yapmıyorumYa belli olmaz hormonlar etkiliyordur belki bacak ağrısını bir kaç kişi yazmış bacaklarım ağrıyor dyie bende bilemedim.
Benim eşim istemese ben hiç bebek istemiyorum aslında ama bende sırf onun için istiyorum
Ama beklediğimiz tek bat değil ki, şöyle mesala adet dönemi geçsin diye bekliyoruz, sonra yumurtlama günü geçsin diye bekliyoruz, yumutya çatladı mı diye bekliyoruz, sonra bat ı bekliyoruz.
Bu günlerden de keyif alalım dimi bu da eğlenceli aslında :)
kızlar sizler yumruta kontrolü için doktora gidiyor musunuz?
Canım adet günün geçmiş eğer düzenli oluyorsan test yap bence çünkü geç döllenme olmadığı sürece bir çok kişide zaten 4, 5 gün önceden testte belli oluyor. Eğer varsa çıkar testte bence hadi inşallah hamilesindirbenimde bat 19 şubattı olmadım hala kızlar. ağrı sızı faalanda yok. sabah peçeteye silince kremsi akıntı geldi öğlende çok açık kahverengi akıntı geldi yine peçeteye gelince test yapsammı bilemedim
Kahverengi akıntı çoğu zaman gebelik belirtisi oluyor canım özellikle de günün geçmişse bence kesinlikle yap ay ben çoktan yapmıştım heyecandan :)benimde bat 19 şubattı olmadım hala kızlar. ağrı sızı faalanda yok. sabah peçeteye silince kremsi akıntı geldi öğlende çok açık kahverengi akıntı geldi yine peçeteye gelince test yapsammı bilemedim
Bende heycanla ve umutla bekliyorum neden bekliyorum onuda bilmiyorum :) 1-2 gün dahamı beklesem acabaaaKahverengi akıntı çoğu zaman gebelik belirtisi oluyor canım özellikle de günün geçmişse bence kesinlikle yap ay ben çoktan yapmıştım heyecandan :)
Haklısın aslında Çarşamba günü yaparsın az daha bekle :) çünkü bir kaç gün gecikmesi normal bazen adet öncesi de kahverengi akıntı geliyor bende oluyor bazen mesela ama çok heyecan yaptım inşallah hamilesinde canım ya çok çok sevinirimBende heycanla ve umutla bekliyorum neden bekliyorum onuda bilmiyorum :) 1-2 gün dahamı beklesem acabaaa
Daha önceki konularında test atmışsın gebelik testin pozitif hamilesin :) şuan testi tekrarla zaten çıkmış beklemene gerek YÖK TEMA'larla ve at buraya merak ettimBende heycanla ve umutla bekliyorum neden bekliyorum onuda bilmiyorum :) 1-2 gün dahamı beklesem acabaaa
Benim bacak çekmesi yumurtalıktan başlayan 5 gün sürdü ve bugün geçti yumurtalıktaki Ağrı'mda geçti bata 7 gün var zor duruyorum sanırım Zaman durdu8gun var canim
Hic deme yaaa paranoya yaptim iyice baska gunler cabucak geciyor ama bu yumurtlama zamani zaman duruyor adetaBenim bacak çekmesi yumurtalıktan başlayan 5 gün sürdü ve bugün geçti yumurtalıktaki Ağrı'mda geçti bata 7 gün var zor duruyorum sanırım Zaman durdu
O resimde kitin içini çekip atmıştım kimisi 2.çizgi var hamilesin dedi kimisi o ikinci çizgi idrarın toplandığı bölge herkeste var dedi kafam karıştı açıkçasıDaha önceki konularında test atmışsın gebelik testin pozitif hamilesin :) şuan testi tekrarla zaten çıkmış beklemene gerek YÖK TEMA'larla ve at buraya merak ettim
Canım büyük ihtimal hamilesin :) test yaptın mı Çarşamba bugün :)O resimde kitin içini çekip atmıştım kimisi 2.çizgi var hamilesin dedi kimisi o ikinci çizgi idrarın toplandığı bölge herkeste var dedi kafam karıştı açıkçası
Bugün adet oldum canımmmCanım büyük ihtimal hamilesin :) test yaptın mı Çarşamba bugün :)
Olsun canım bozma moralini bir dahakine olur inşallah daha zamanımız var Allahın izniyleBugün adet oldum canımmm
Geçmiş olsun canım Ben de bu ay hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum :))Ben de önceki gece bacakta ağrısından uyuyamayanlar dün fizik tedavi Dr una gittim mr çekmemiz lazım hamilelik şüphesi var mı dedi. Ben de olabilir çocuk düşünüyoruz dedim b.hcg yaptı sonuç negatif. Demekki belirtiler tamamen psikolojikmis. Bundan sonra belirti olmadığı ay hamile kaldım diye düşüncem ne kadar belirti o kadar büyük negatif :)) ayrıca gece bacak ağrıması da hamilelik belirtisi değilmiş demekki arkadaşlar tecrübe ile sabit :)
Hayırlıysa olsun inşallah Canım dualarımız seninle bata kaç gün varDoktora gittim ben smear sonucum temiz yumurtan da çatlamış dedi doktorben elimden geleni yaptım doktorun söylediği günleri değerlendirdim artık işim Allaha kaldi ah bu ay olsun insallah
9 gün var cnm bugün de belime arkadan bıçak sokuyorlar sanki karnimda da sızılar var yani bana adetten farklı geliyo ama yine de hayal kırıklığı istemiyorumHayırlıysa olsun inşallah Canım dualarımız seninle bata kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?