10 şubatta mı?kızlarr silik cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hic beklemiyordum ben cok tuhaf oldum adetime 5 gun var daha ondanmı silik acaba
yok canım adetim 12 subat benim daha bes gun var10 şubatta mı?
amin insallah sorun cıkmaz umarım daha erken bide hayırlısı artık:)Tebrikleeer sağlıkla kucağına alırsın inşallah
maşallah .baska marka daha test aldım:)) onuda yaptım oda silik:)
Allah isteyen herkese nasip etsin insallahmaşallah .
10 gunse bekle bak ben cumartesi yaptım sıfır cizgi vardı insan cıkamyınca uzuluyor bosuna moralini bozucan belki biraz daha bekle derim:)Benim bat 10 gün sonra . Erken gebelik testi alıcımmmm ama buradaki belirtiler de olursa tabi)) seni de tebrik ederim maşallah cnm
Gözünaydın cnm İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bariz hamilesin. 5 gun oldugu için silik çıkmış. İki gun sonra tekrarla daha belirginleşir. Benimde oğlumda 4 gun kala böyleydi.kızlarr silik cıktı
bir tane daha test yaptım onda da boyle cıktı sanırım daha yeni oldugu icin boyle yarın hemen kan testi yaptırıcam:)Gözünaydın cnm İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bariz hamilesin. 5 gun oldugu için silik çıkmış. İki gun sonra tekrarla daha belirginleşir. Benimde oğlumda 4 gun kala böyleydi.
Kanımda pıhtılaşma varda önceden öğrenip kan sıvılaştırıcı verir belki diye hemen doktora koşacam10 gunse bekle bak ben cumartesi yaptım sıfır cizgi vardı insan cıkamyınca uzuluyor bosuna moralini bozucan belki biraz daha bekle derim:)
evet onun icin onceden ilac verildigini duymustum mutlaka git doktora cocugun dusmesine sebep oluyormusKanımda pıhtılaşma varda önceden öğrenip kan sıvılaştırıcı verir belki diye hemen doktora koşacam
Ya Ben de hep dayanamayip arkadaslarin cocugunu kaldiriyorum. Sonradan pişman oluyorum bu ay gene olmayacak diye Ağır kaldırınca da olmuyor çocukevet onun icin onceden ilac verildigini duymustum mutlaka git doktora cocugun dusmesine sebep oluyormus
Ağır kaldırmakla çok alakası değil tabi bünyeden bnyeye değişir. Ufak oğluma hamileyken pazarımada gittim buyuk oğlumu da kaldırdım o zmn 21 kiloydu. Temizlikte yaptım. Şükür birşey olmadı.Madem çocuk sevmek için kaldırdım hoplattım üstüne de çiğ köfte yedim tam oldu. Bata bugünü saymazsak 9 gün kaldı ama ümitsizim. Sadece psikolojik midem bulandı bugün
İyi bari hala ümitlenebilirim. Çiğ köfte bayağı yedim tutamadım kendimi ama yemeyecem zaten kanımda sorun var. Buradan günah çıkarıyım dedimAğır kaldırmakla çok alakası değil tabi bünyeden bnyeye değişir. Ufak oğluma hamileyken pazarımada gittim buyuk oğlumu da kaldırdım o zmn 21 kiloydu. Temizlikte yaptım. Şükür birşey olmadı.