Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Bende çektim bu vaji den
1 yıl tamam yendik dedim
Hamile kaldım bu sefer bos gebelik olduğunu anladık yıkıldım
Kurtaj olmak zorunda kaldım
3 korudum
Bu ay denedim
Ama malesef olmadi
Üzülme canım bz Vajinismusun yenmiş insanlarız o yüzden Allahın izniyle bunuda aşacağız

teşekkür ederim.

Hoşgeldin canım aramıza.. amin inşallah uğurlu gelir hakkımızda hayırlı .. geçmiş olsun bu ara da sıkma canını her şey de bir hayır vardır..

Hosbulduk canim, Oyle tabi zamani var ki olmuyor demek ki ama iste insan da hemen olsun istiyor. Ne desek bos allah ol deyince olacak, hepimiz tez zamanda yavrularimiza kavusuruz insallah..

Hosbulduk canim, Oyle tabi zamani var ki olmuyor demek ki ama iste insan da hemen olsun istiyor. Ne desek bos allah ol deyince olacak, hepimiz tez zamanda yavrularimiza kavusuruz insallah..
İnşallah canım benim... hayırlısı olsun hep beraber bekleyeceğiz ..

Bu arada ağzında demir tadi olduğunda hamile olan kimdi ..sanki burda okudum ama kim olduğunu unuttum benm de uc gündür sanki ağzımda kan tadı acaba hamilik belirtisi olabilir mi

Bu arada ağzında demir tadi olduğunda hamile olan kimdi ..sanki burda okudum ama kim olduğunu unuttum benm de uc gündür sanki ağzımda kan tadı acaba hamilik belirtisi olabilir mi
Tatlım demir tadını bilmiyorum ama benim darısı ağzıma kan tadı geliyor

Herkese iyi akşamlaaaarrr...
mavi-hayal canım demir tadı benim iki oğkumda oldu. Bu sefer bi tad yok olsada dişime yorarım iki çürüğüm var. Ama iki oğlandada demir tadı oldu. Bu arada dün eşimle yaptığımız, istişare sonunda yumurtlamadan 4/5 gün önce korunmasız ilişki olmuş. Bu demek oluyor ki eğer hamileysem kız olma, şansı yüksek. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın.
Bugün arkadas gezmesi vs derken bel ağrım arttı sanki. Dikkat ediyorum bir sol bir sağ kasığımda batma oluyor. İkiz olmayacağına göre muhtemel üşütmekten diyorum. Neden bilmem içimden bir his hamile değilsin diyor 6. Hissim kuvvetlidir ama bu sefer o hissi dinlemeden 4/5 gün daha bu heyecanı yaşamak istiyorum ben. Çok keyifli dimi yaaa

Aynenbenim kaşığına sancılar girmeye devam ediyor. Az öncede afedersiniz alt taraftan igen batmanları hissettimayrıca ben erkek istiyorum o demir tadı varya ben de bi umutlandım insllah

Aynenbenim kaşığına sancılar girmeye devam ediyor. Az öncede afedersiniz alt taraftan igen batmanları hissettimayrıca ben erkek istiyorum o demir tadı varya ben de bi umutlandım insllah
Erkek formülü yumurtladıgın günden sonra korunmasız, yumurtlama gunune kadar korunmalı ilişki cnm. Bızım tesaduf oldu bu ay. Ama önümüzdeki aylarda bu şekil devam edicem. Hayorlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…