Üzülme canım bz Vajinismusun yenmiş insanlarız o yüzden Allahın izniyle bunuda aşacağızBende çektim bu vaji den
1 yıl tamam yendik dedim
Hamile kaldım bu sefer bos gebelik olduğunu anladık yıkıldım
Kurtaj olmak zorunda kaldım
3 korudum
Bu ay denedim
Ama malesef olmadi
Amiiin inşallah canımÜzülme hakkında hayırlısı olsun.
teşekkür ederim.Olur mu öyle şey canım tabiki soracaksın sormazsan kızarız :). Adet belirtileri de olabilir gebelik belirtileri de olabilir ama inşallah gebeliktır adet tarihlerinin değişmesi hakkında mevsime göre değişebiliyor canım hava sıcaklığına hava soğukluğuna göre istersen bir doktora da görünebilirsin ama
Hoşgeldin canım aramıza.. amin inşallah uğurlu gelir hakkımızda hayırlı .. geçmiş olsun bu ara da sıkma canını her şey de bir hayır vardır..
İnşallah canım benim... hayırlısı olsun hep beraber bekleyeceğiz ..Hosbulduk canim, Oyle tabi zamani var ki olmuyor demek ki ama iste insan da hemen olsun istiyor. Ne desek bos allah ol deyince olacak, hepimiz tez zamanda yavrularimiza kavusuruz insallah..
@yeteramabukadar canım üzülme önümüzdeki ay olur inşallah
Diğer kızlar daha bat gününüz gelmedi moral bozup strese girmeyin
Beklemek gergin ve telaşlı olduğu kadar da heyecanli dii miİnşallah canım benim... hayırlısı olsun hep beraber bekleyeceğiz ..
Hem geriliyorum beklemek zor geliyo hem de her ay ayrı bir heyecan hoşuma gidiyoBeklemek gergin ve telaşlı olduğu kadar da heyecanli dii mimazoşist mıyım ben acaba
Beklemek gergin ve telaşlı olduğu kadar da heyecanli dii mimazoşist mıyım ben acaba
Tatlım demir tadını bilmiyorum ama benim darısı ağzıma kan tadı geliyorBu arada ağzında demir tadi olduğunda hamile olan kimdi ..sanki burda okudum ama kim olduğunu unuttumbenm de uc gündür sanki ağzımda kan tadı acaba hamilik belirtisi olabilir mi
Aa sende de mi oluyo ya bn de diyorum dişim mi kanıyo ama yok ayyTatlım demir tadını bilmiyorum ama benim darısı ağzıma kan tadı geliyor
Arasıra oluyor kuzum sürekli olmuyor ama ben adet olacağım hissediyorum İnşallah sen Hamilesindır :)Aa sende de mi oluyo ya bn de diyorum dişim mi kanıyo ama yok ayy
Deme oyle inşallah ikimiz de hamileyizdir burdan güzel haberleri verip beraber bebeklerimizi beklwrizArasıra oluyor kuzum sürekli olmuyor ama ben adet olacağım hissediyorum İnşallah sen Hamilesindır :)
Ben güzel olur ya :)) keşke keşkeee ahh ahhh :)Deme oyle inşallah ikimiz de hamileyizdir burdan güzel haberleri verip beraber bebeklerimizi beklwriz
İyi aksamlar canm bnde durum stabil :) sende durum neKızlar iyi akşamlar nasılsınız gelişme var mı :)
AynenHerkese iyi akşamlaaaarrr...
mavi-hayal canım demir tadı benim iki oğkumda oldu. Bu sefer bi tad yok olsada dişime yorarım iki çürüğüm var. Ama iki oğlandada demir tadı oldu. Bu arada dün eşimle yaptığımız, istişare sonunda yumurtlamadan 4/5 gün önce korunmasız ilişki olmuş. Bu demek oluyor ki eğer hamileysem kız olma, şansı yüksek. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın.
Bugün arkadas gezmesi vs derken bel ağrım arttı sanki. Dikkat ediyorum bir sol bir sağ kasığımda batma oluyor. İkiz olmayacağına göre muhtemel üşütmekten diyorum. Neden bilmem içimden bir his hamile değilsin diyor 6. Hissim kuvvetlidir ama bu sefer o hissi dinlemeden 4/5 gün daha bu heyecanı yaşamak istiyorum ben. Çok keyifli dimi yaaa
Erkek formülü yumurtladıgın günden sonra korunmasız, yumurtlama gunune kadar korunmalı ilişki cnm. Bızım tesaduf oldu bu ay. Ama önümüzdeki aylarda bu şekil devam edicem. HayorlısıAynenbenim kaşığına sancılar girmeye devam ediyor. Az öncede afedersiniz alt taraftan igen batmanları hissettim ayrıca ben erkek istiyorum o demir tadı varya ben de bi umutlandım insllah
Senin kaç gün kaldı bataErkek formülü yumurtladıgın günden sonra korunmasız, yumurtlama gunune kadar korunmalı ilişki cnm. Bızım tesaduf oldu bu ay. Ama önümüzdeki aylarda bu şekil devam edicem. Hayorlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?