- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 34
Ben de de stabil canım şuan :)İyi aksamlar canm bnde durum stabil :) sende durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de de stabil canım şuan :)İyi aksamlar canm bnde durum stabil :) sende durum ne
Benim bat 8 şubat canım. Şimdi sıcak su torbası yaptım ayaklarıma tv izliyorum. Arada kasıklarım ağrıyor belki ayaklarımı üşüttüm. İyi geliyor sıcak su.Senin kaç gün kaldı bata
Ben kullanıyorum canım adı FloKızlar cepten adet takibi yapıyor musunuz kullandığınız bir program var mı
Bende floyu kullanıyorum. Belirtileri vs yazıyorsun guzel bır program.Ben kullanıyorum canım adı Flo
Aynen güzel programBende floyu kullanıyorum. Belirtileri vs yazıyorsun guzel bır program.
Şuan mıBende ovulasyona 5 gün var hamile kalma şansı vardı diyor bakalım ne olcek
Bende flo kullanıyorum ama yumurtlama gününü 16.gun gösteriyorBende floyu kullanıyorum. Belirtileri vs yazıyorsun guzel bır program.
Benimde 15 diyo ama ben genelde akıntıdan takip ediyorum yumurtlamayı.Bende flo kullanıyorum ama yumurtlama gününü 16.gun gösteriyor
Başka siteler 14 .gun diyo
Ben de yumurtlama akintisini takip ediyorum ama bnmneredeyse üç kez o dönemin oldu kafam çok karisiyoBenimde 15 diyo ama ben genelde akıntıdan takip ediyorum yumurtlamayı.
Kız olması için formülü anlamadım ben hiç çocuğum yok daha bir daha açıklarmısınızHuuhuu uyudunuz, mu bacılar
Ben bunu denemek istemistim ama yok ya yapamadim:))Birşey daha okudum ama onu denemedim . Belki deneyen olur yazayım.
Elinizi güzelce yıkayıp vajinanıza parmağınızı sokuyorsunuz elinize sertlik gelmezse rahim yukarıda ve hamile olabilirsiniz. Sert birşey gelirse rahim aşağı inmiş ve adet olacaksınız, demekmiş. Tabi bu adete 1/2 gün kala daha net sonuç verirmiş.
Bak cnm mesela adetin kaç gün sürüyor ve genelde adetin kaçıncı günü yumurtluyorsunKız olması için formülü anlamadım ben hiç çocuğum yok daha bir daha açıklarmısınız