• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Yok ilişki olduğunda cnm. Sonrası korunmalı oldu. İki oğlumda dayumurtlama sonrası hamile kaldım ve erkek oldu. Birde şu kafa gullerı varya buyuk oğlumda hem sağda hem ortada gulu var ufak oğlumun sadece sağda gülü. Saçın döndüğü yer birde ufak oğlum kız güzeli kim görse arkası kız diyorkoyarım resmini. Bakalım bu sefer kızı tutturabılecek mıyız

Kızlar koşun koşun...
Nette evde gebelik testi buldum çocunda doğru çıkmış çıkmayan da var tabi ama azcık adrenalin olsun.
Ben denedim bu teste göre hamile değilim :63::63::63:
Plastik bir kaba idrarınızı yapın ve iki kaşık karbonat atın köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin. Benim köpürmedi dibe çöktü karıştırdım gene köpürmedi:deli:
Yapın bakalım köpüren olacak mı:KK45::KK37:

Birşey daha okudum ama onu denemedim . Belki deneyen olur yazayım.
Elinizi güzelce yıkayıp vajinanıza parmağınızı sokuyorsunuz elinize sertlik gelmezse rahim yukarıda ve hamile olabilirsiniz. Sert birşey gelirse rahim aşağı inmiş ve adet olacaksınız, demekmiş. Tabi bu adete 1/2 gün kala daha net sonuç verirmiş.

Birşey daha okudum ama onu denemedim . Belki deneyen olur yazayım.
Elinizi güzelce yıkayıp vajinanıza parmağınızı sokuyorsunuz elinize sertlik gelmezse rahim yukarıda ve hamile olabilirsiniz. Sert birşey gelirse rahim aşağı inmiş ve adet olacaksınız, demekmiş. Tabi bu adete 1/2 gün kala daha net sonuç verirmiş.
Ben bunu denemek istemistim ama yok ya yapamadim:))

Back