• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

4-5 gün adetim sürüyor ovulasyon 14. Gün
adetin 8/10/12. Gunu birlikte olucaksın. Diğer gunler korunacaksın yani eşin korunacak. Böylece %75 kız, olma şansı olacak.
Spermlerin hız ve dayanıklılık farkına dayanan yöntem: 1970’lere dayanan bir araştırmanın ortaya koyduğu bir teoriye göre, Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı fakat daha dayanıksız, X kromozomu taşıyan spermler ise daha yavaş fakat daha dayanıklıdır. Eğer kadının yumurtlama günü saptanır ise, bu teoriye dayanarak, eğer kız bebek sahibi olmak isteniyor ise yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek, eğer erkek bebek sahibi olmak isteniyor ise de tam yumurtlama zamanında ilişkiye girmek gereklidir. Bu teoriye göre istenilen cinsiyette bebeğe sahip olma oranı %75 olarak verilmiştir.

adetin 8/10/12. Gunu birlikte olucaksın. Diğer gunler korunacaksın yani eşin korunacak. Böylece %75 kız, olma şansı olacak.
Spermlerin hız ve dayanıklılık farkına dayanan yöntem: 1970’lere dayanan bir araştırmanın ortaya koyduğu bir teoriye göre, Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı fakat daha dayanıksız, X kromozomu taşıyan spermler ise daha yavaş fakat daha dayanıklıdır. Eğer kadının yumurtlama günü saptanır ise, bu teoriye dayanarak, eğer kız bebek sahibi olmak isteniyor ise yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek, eğer erkek bebek sahibi olmak isteniyor ise de tam yumurtlama zamanında ilişkiye girmek gereklidir. Bu teoriye göre istenilen cinsiyette bebeğe sahip olma oranı %75 olarak verilmiştir.
Ben sekizinci gün birlikte oldum ama ağır kaldırdım kalmamıştır içimde. Diğer günler korunma derken hiç ilişki olmasa da olur ozaman. Ya sağolun şuan aydınlandım Çin takvimine göre mart ayını bekleyecektim ben de kız için

Bugûn normalde regl olmam gerekiyordu... ama olmadim. Belim aģriyor ve yùzùmde her regl dònemindeki gibi sivilceler cikti. Sizde 1 gùnlùk gecikme normal mi???

kızlar adetime 8 gün kaldı beklemedeyim :) sadece kaşık ağrım oluyor sol tarafta az az başka bir belirtim yok suan merakla bekliyorum siz de neler var paylaşalım bilinçlenelim :)

Whiteandblue Whiteandblue ~ Bat 8 Şubat
@yeteramabukadar ~ Bat
LeylaKaya LeylaKaya ~ Bat 5 Şubat
@Tugbanusta ~ Bat 5 Şubat
Wynonna Wynonna ~ Bat 13 Şubat
@llina ~ Bat 5 Şubat
@mavi-hayal ~ Bat 5 Şubat
D Dumanikara ~Bat 7 Şubat
@tugsem_10 ~ Bat 9 Şubat
@leydii18 ~ Bat 9 Şubat
@senilk ~ Bat 6 Şubat
@Btlbhd ~ Bat 8 Şubat
Benim 6 gün var 9 Şubat yani bel ağrılarım oluyor arada birde kahverengi lekelerim oluyor sanmıyorum hamile olduğumu ama bende katılaym dedim :)

Günaydın hayırlı cumalar.
Rabbim bütün dualarınızıkabul etsin canlar.
A Alya_sura88 ya Rabbim bilir tabi ama çinde de tutmayanduydum yani. Artık hakkımızda hayırlısı ne diyelim.

ADI MASAL OLSUN ADI MASAL OLSUN cnm adet gununse bır test yap benhamile olunca da sivilce çıkar yuzumde. Herkesde belirtilerfarklı olur hatta adet belirtileri ile aynıdır. İnşallahhamilesindir. Erken gebelik testi yapabilirsin.

Idrara sıkışık olayını bende anlamadim
Ben özellikle giderim ki
Rahat yatayim diye
Benim doktorum da 15 20 dk yat dedi
Ayrıca benimde gece midem bulantı
Sabahları oluyo diye biliyorum

doktorum saçmalamış sanırım canım ya , çünkü yumurta çatlatmak içinde hopla zıpla dedi cins. O kadar insan iğne vuruyor ben zıplayarak mı çatlatacağım.

Kızlar koşun koşun...
Nette evde gebelik testi buldum çocunda doğru çıkmış çıkmayan da var tabi ama azcık adrenalin olsun.
Ben denedim bu teste göre hamile değilim :63::63::63:
Plastik bir kaba idrarınızı yapın ve iki kaşık karbonat atın köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin. Benim köpürmedi dibe çöktü karıştırdım gene köpürmedi:deli:
Yapın bakalım köpüren olacak mı:KK45::KK37:
Merhaba canım o testin doğruluk payı yok merhaba canım o testin doğruluk payı yok daha önce denemiştim Ve devretmiştim

Bugûn normalde regl olmam gerekiyordu... ama olmadim. Belim aģriyor ve yùzùmde her regl dònemindeki gibi sivilceler cikti. Sizde 1 gùnlùk gecikme normal mi???
Canım bir günlük gecikme normal ben de aynı senin gibiyim sadece belim ağrımıyor bekleyelim bakalım

Birşey daha okudum ama onu denemedim . Belki deneyen olur yazayım.
Elinizi güzelce yıkayıp vajinanıza parmağınızı sokuyorsunuz elinize sertlik gelmezse rahim yukarıda ve hamile olabilirsiniz. Sert birşey gelirse rahim aşağı inmiş ve adet olacaksınız, demekmiş. Tabi bu adete 1/2 gün kala daha net sonuç verirmiş.
O sert şey her zaman orada var vajinismusken parmak egzersizinde dokunuyordum gebelikle bir alakası olacağını düşünmüyorum

Sabah niyetine rüyamı yorumlar mısınız kızlar.
Eşim annesine teyzesine hamile olduğumu söylüyor bende kızıyorum daha belli değil neden söyledin diye. Sonra yemeğe gidiyoruz. Kaynınvalidem diyorki ay kız mı kız mı diyorbelli değil ama kız galiba diyor. Yıne kızıyorum bırsey bellı degıl neden öyle söyluyorsun dıyorum bılıyorum ben dıyor ve uyandım. Anlamı ne acaba?

O sert şey her zaman orada var vajinismusken parmak egzersizinde dokunuyordum gebelikle bir alakası olacağını düşünmüyorum
Gebelik olduğunda rahim yukarı çıkar ve o sert şey olmaz. Bu yaptığın egzersizle bu tezi baya doğrulamış olduk ✌️ arkadasa da saglık ocagındaki ebe söylemiş.

Back