Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

ayyy deli gibi acıkıyorum .yediklerim ağzıma çok tatlı gelmeye başladı düm cips yedim çok tatlı geldi bazen adete de işaret ediyor bu bilemedim şimdi.
Günaydın canım inşallah hamilesinde güzel haberlerini bekliyorum :) aynen adet belirtisi de olabiliyor :)

Hanimlar ben malesef adet oldum
Çok üzüldüm ama yola devam edicem
Dilerim allahtan diğer arkadaşlarım hamiledir.
Bu arada burdan devam edelim
Tavsiye verelim kavusalim artık
Gül kokulu bebeklerimize
Günaydın canım.. olsun sıkma canını demek ki zamanı değilmiş üzülme Allah hayırlısını nasip eder hepimize inşallah.. aynen bütün sorularınıza yardımcı oluruz inşallah...

Kizlar benim de bat 8 subat. Mayis ayinda dusuk yaptim bebegimin kalbi durdu, o zamandan beri de calisiyoruz ama olmuyor malesef Bu ay da hic belirtim yok ama yazmak istedim insallah burasi hepimize ugurlu gelir..
Hoşgeldin canım aramıza.. amin inşallah uğurlu gelir hakkımızda hayırlı .. geçmiş olsun bu ara da sıkma canını her şey de bir hayır vardır..

Aa canım sendemi vajiydiin. Bende 14 ay çektim bu derdi 2 ay oldu yeneli çok şükür

BizyanmadikYAKILDIK canım üzülme önümüzdeki ay olur inşallah
Diğer kızlar daha bat gününüz gelmedi moral bozup strese girmeyin
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Günaydınn herkese. Kızlar bu ne umutsuzluk yaa lütfen bu kadar karamsar olmayın. Ben şimdilik sadece burayı takip ediyorum. Öncelikle karamsarlık yok olmadı diye üzülnek stres yapmak kendimizi yıpratmak yok canlar. Olacak Allahın izni ile. BizyanmadikYAKILDIK cnm üzülme sana çörekotu kürü yapalım bu ay yumoşlar daha guzel olsun birde iki gunde bir ikişki, ilişki öncesi de eşine sert türk kahvesi içireceksin ki spermler, daha çok hareketlensin. Birde ilişki sonrası ayakları dikip yarım saat bir saat arası bekleyeceğiz. Vajinamızı çok sıcak yıkamayacağız.
Bu uygulama ile eskiden grubumuzda herkes hamileydi. İnsallah burda da olacak.

kızlar bende belirtilerimi yazmak istiyorum.
7-8 gündür göğüslerim ağrıyor ama az,bir de göğüs uçlarım sızlayarak şişiyor.
arada da kasıklarım ağrıyor özellikle sağ ve sanki içerde hava kabarcıkları varmış gibi geliyor .
bu arada ben bu ay sadece 14 gün incir kürü yaptım sonra midem bulandı yapamadım .
kendimi ümitlendirmemek için sürekli bahaneler buluyorum çünkü sonra hem ben üzülüyorum hem eşim.
misal, kasık ağrımı incir kürüne de bağlıyorum belki diyorum kist oluşturdu çünkü bazı yerlerde kist yaptığını okumuştum.
göğüs ağrılarım içinde üşüttüm veya yanlış oturma pozisyonundan kaynaklı diyorum.
bu arada benim hiç adet olacağım zaman göğsüm ağrımaz,kasıklarımda 1 gün önce ağrımaya başlar.
inşallah Allah isteyen herkese bebek versin.

kızlar bir de birşey sormak istiyorum adet günlerim son 5 aydır 28-23-25-22-25 diye değişiklik göstermeye başladı.Ayrıca standardım 23 gündür,az mı oluyor aralığı.

ay çok uzun yazdım,hakkınız helal edin.

oyle diyorum cnm zaten .ama birdahaki aya kendimi psikolojik olarak hazirlamaliyim
Aynen canım bence de dünyanın sonu değil tabii ki olsa çok güzel olur ben de çok istiyorum ama allahtan hayırlısı demekki zamanı değil dediğim gibi Allah her şeyin hayırlısını bilir ..

Aa canım sendemi vajiydiin. Bende 14 ay çektim bu derdi 2 ay oldu yeneli çok şükür
Evet canım ben de yedi ay çektim ondan sonra dedim geneceğim bunu ve yendim çok şükür benimde ilk denemem hayırlısı bakalım :))
Bn de ilk yılıllarimda çektim bu illeti eşimin yardımıyla yendim. Sonra 4 ay beklemiştim hamilik için. Şimdi de.bi o kadar bekliyorun
Olsun canım ya yinede umutsuzluğa kapılmayalım belki hiç beklemediğimiz bir zamanda olur kimbilir :)

Ay canım benim çok güzel moral veriyorsun insan bir an umutsuzluğa kapılıyorum ama allahtan hayırlısı umarım güzel haberler alırız bir dahaki aylar Hadi bakalım :))

Olur mu öyle şey canım tabiki soracaksın sormazsan kızarız :). Adet belirtileri de olabilir gebelik belirtileri de olabilir ama inşallah gebeliktır adet tarihlerinin değişmesi hakkında mevsime göre değişebiliyor canım hava sıcaklığına hava soğukluğuna göre istersen bir doktora da görünebilirsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…