Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

sadete 2 gün kalana kadar hamile olabilenlere geç dölleme mi derler acaba?
Evet cnm gec yumurtlama yanı yumurta, catlamadan dollenıyor bazen ki yumurtlama dönemi ve sonrası yuzde seksen erkek bebek olur. Yumurtlama dönemi öncesi olan dollenmede kız bebek olur. Nedeni erkek y kromozom yuklu sperm hızlıdır ve az, yasar. X kız kromozomu uzun ömürlü ve yavaştır. Henuz oluşumunu tamamlamamış yumurtaya girmek kızın işidir arada şampiyon yoksa.
Tabi ki Rabbim bilir ama bilim böyle diyor.

dediklerine katılmakla birlikte şunu eklemek istiyorum.kadınların sıvısı asitli ve sperm öldürür. bu yüzden sıvıdan önce erkek boşalırsa kız çocuk,kadının sıvısından sonra erkek boşalırsa erkek çocuk olurmuş.asitli sıvıda y kromozomu ölürmüş. x kromozomu da baya bi assolist :)

dediklerine katılmakla birlikte şunu eklemek istiyorum.kadınların sıvısı asitli ve sperm öldürür. bu yüzden sıvıdan önce erkek boşalırsa kız çocuk,kadının sıvısından sonra erkek boşalırsa erkek çocuk olurmuş.asitli sıvıda y kromozomu ölürmüş. x kromozomu da baya bi assolist :)

Canım hayırlı olsun hamilesin muhtemel. Küçük oğlumda aynı görüntüyü yaşadım. Rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin. Yarın sabah tekrarla ilk idrarınla. Daha belirgin olacaktır.
Amin inşallah teşekkür ederim
Tekrarlayacağım atarım sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…