- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Canım seninde bata, az var belirtilerden sahane. İnşallah hamilesindir. Rabbim gönlüne göre versin.Leke beni de biraz düşündürdü yani kırmızı değil bildiğin kahverengi hayirlisi bakalim
Ben gördüm çizgiyi bence hamilesiin kaç gün var canım bu erken gebelik testimiDaha çok var ama ben test yaptım birde siz bakın kızlar
tam böyle deli gibi kanamadaki parlak kırmızı değil hani başlangıç kanaması olur ya öyle bi damla gibi.rüyamda hatta 2 defa baktım öyle anladım.ruyada kan gorunce ruya bozulur diye biliyorum kan gordun mu
Az da kan varsa ruya bozulur, canım. Hayra yoralım hayrolsun ınsallahtam böyle deli gibi kanamadaki parlak kırmızı değil hani başlangıç kanaması olur ya öyle bi damla gibi.rüyamda hatta 2 defa baktım öyle anladım.
Evet cnm gec yumurtlama yanı yumurta, catlamadan dollenıyor bazen ki yumurtlama dönemi ve sonrası yuzde seksen erkek bebek olur. Yumurtlama dönemi öncesi olan dollenmede kız bebek olur. Nedeni erkek y kromozom yuklu sperm hızlıdır ve az, yasar. X kız kromozomu uzun ömürlü ve yavaştır. Henuz oluşumunu tamamlamamış yumurtaya girmek kızın işidir arada şampiyon yoksa.sadete 2 gün kalana kadar hamile olabilenlere geç dölleme mi derler acaba?
dediklerine katılmakla birlikte şunu eklemek istiyorum.kadınların sıvısı asitli ve sperm öldürür. bu yüzden sıvıdan önce erkek boşalırsa kız çocuk,kadının sıvısından sonra erkek boşalırsa erkek çocuk olurmuş.asitli sıvıda y kromozomu ölürmüş. x kromozomu da baya bi assolist :)Evet cnm gec yumurtlama yanı yumurta, catlamadan dollenıyor bazen ki yumurtlama dönemi ve sonrası yuzde seksen erkek bebek olur. Yumurtlama dönemi öncesi olan dollenmede kız bebek olur. Nedeni erkek y kromozom yuklu sperm hızlıdır ve az, yasar. X kız kromozomu uzun ömürlü ve yavaştır. Henuz oluşumunu tamamlamamış yumurtaya girmek kızın işidir arada şampiyon yoksa.
Tabi ki Rabbim bilir ama bilim böyle diyor.
hayırlı olsun canım cizgi bariz belli oluyorDaha çok var ama ben test yaptım birde siz bakın kızlar
dediklerine katılmakla birlikte şunu eklemek istiyorum.kadınların sıvısı asitli ve sperm öldürür. bu yüzden sıvıdan önce erkek boşalırsa kız çocuk,kadının sıvısından sonra erkek boşalırsa erkek çocuk olurmuş.asitli sıvıda y kromozomu ölürmüş. x kromozomu da baya bi assolist :)Evet cnm gec yumurtlama yanı yumurta, catlamadan dollenıyor bazen ki yumurtlama dönemi ve sonrası yuzde seksen erkek bebek olur. Yumurtlama dönemi öncesi olan dollenmede kız bebek olur. Nedeni erkek y kromozom yuklu sperm hızlıdır ve az, yasar. X kız kromozomu uzun ömürlü ve yavaştır. Henuz oluşumunu tamamlamamış yumurtaya girmek kızın işidir arada şampiyon yoksa.
Tabi ki Rabbim bilir ama bilim böyle diyor.
Amin inşallah teşekkür ederimCanım hayırlı olsun hamilesin muhtemel. Küçük oğlumda aynı görüntüyü yaşadım. Rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin. Yarın sabah tekrarla ilk idrarınla. Daha belirgin olacaktır.
Erken gebelik testi canım bat 5 indeBen gördüm çizgiyi bence hamilesiin kaç gün var canım bu erken gebelik testimi
Bence 2 gün daha bekle öyle yaptır kan testi ama hamilesin benceErken gebelik testi canım bat 5 inde
Normal gebelik testi değildi yani erken gebelik testiydi :)Erken gebelik testi canım bat 5 inde
İnşallahBence 2 gün daha bekle öyle yaptır kan testi ama hamilesin bence
Evet erken gebelik testiydi dur normalde var evde yapayım ondanda bakalım nasıl çıkacakNormal gebelik testi değildi yani erken gebelik testiydi :)
Yap bakalım canım heyecanla bekliyorum :))Evet erken gebelik testiydi dur normalde var evde yapayım ondanda bakalım nasıl çıkacak
inşallah duanı bekliyoruz belirti varmıydı?İnşallah
Sizlerede dua edeceğim
Kan testini bat günü yani 5 inde yaptırmayı düşünüyorum
Kasık ağrısı 5/6 gündürinşallah duanı bekliyoruz belirti varmıydı?
Yap bakalım canım heyecanla bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?