Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende bendensin benimde 9 şubat. ben dün rüyamda pedime bakıyorum adet olmuşum.aa bu ayda çocuk olmayacak galiba diyip üzülüyorum.acaba olmayacak mı?çünkü geçen sefer bunun için dua ettiğimde görmüştüm ve olmuştum.bu sefer ettiğim özel bir dua yok ama böyle gördüm. anlamı ne ola ki?Benimde bat 9 şubat benide alın aranızaaaa
sende bendensin benimde 9 şubat. ben dün rüyamda pedime bakıyorum adet olmuşum.aa bu ayda çocuk olmayacak galiba diyip üzülüyorum.acaba olmayacak mı?çünkü geçen sefer bunun için dua ettiğimde görmüştüm ve olmuştum.bu sefer ettiğim özel bir dua yok ama böyle gördüm. anlamı ne ola ki?
aynen canım banada öyle geliyor bazen tersi çıkıyor rüyaların Hayırlısı inşallah.Allah nasip ederse baya bir süre söylemek istemiyorum nazar filan değer.Bi arkadaşımda rüyasında adet olmuş görmüş .geçen hamile olduğunu öğrendi. Belkide hamişsindir içini ferah tuut . 9 şubuate çok var gözümde yıllar gibi gözüküyo
Ya ben dayanamam söylerim herkese heraldeaynen canım banada öyle geliyor bazen tersi çıkıyor rüyaların Hayırlısı inşallah.Allah nasip ederse baya bir süre söylemek istemiyorum nazar filan değer.
bol nazar okut öyle söyle canım ilk 3 ay çok kritik bi daha o kadar bi şey olmuyor.Allah kem gözlerden saklasın yavrularımızı.Ya ben dayanamam söylerim herkese heralde
Haklısın amiin inşallah canmbol nazar okut öyle söyle canım ilk 3 ay çok kritik bi daha o kadar bi şey olmuyor.Allah kem gözlerden saklasın yavrularımızı.
Kızlar nbnm de suan sag kasıgma acayip kramp girdi kalkamiyrim
ruyada kan gorunce ruya bozulur diye biliyorum kan gordun musende bendensin benimde 9 şubat. ben dün rüyamda pedime bakıyorum adet olmuşum.aa bu ayda çocuk olmayacak galiba diyip üzülüyorum.acaba olmayacak mı?çünkü geçen sefer bunun için dua ettiğimde görmüştüm ve olmuştum.bu sefer ettiğim özel bir dua yok ama böyle gördüm. anlamı ne ola ki?
buyuk oglum iki ayda oldu. ufak oglum 9 ayda oldu. simdi aslinda tam deneme sayilmaz bu ay bir kacak oldu esim korunuyor normalde. adet oncebir gun kacak oldu. bu ay olmazsa calismalara devam etme karari aldik. cocuk esimde bende cok seviyoruz.Kizlar kacinci denemeleriniz
beni de ekler miisniz.kızlar adetime 8 gün kaldı beklemedeyim :) sadece kaşık ağrım oluyor sol tarafta az az başka bir belirtim yok suan merakla bekliyorum siz de neler var paylaşalım bilinçlenelim :)
Whiteandblue ~ Bat 8 Şubat
@yeteramabukadar ~ Bat 3 Şubat
LeylaKaya ~ Bat 5 Şubat
Tgbptn ~ Bat 5 Şubat
@Mazikeen ~ Bat 13 Şubat
@llina ~ Bat 5 Şubat
mavi-hayal ~ Bat 5 Şubat
@Dumanikara ~Bat 7 Şubat
T tugsem_10 ~ Bat 9 Şubat
leydii18 ~ Bat 9 Şubat
İlk canım :)Kizlar kacinci denemeleriniz
Eklerim canım amin cümlemizin :)beni de ekler miisniz.
bat 6 şubat
teşekkür ederim,Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin.
Benim de 4 kaldı tabi bat tan sonra da biraz beklemek gerek ahh ahh :))Kaldı 8 güüüüüüün nasıl geçiceeek
bu ay 3. denememiz oluyor,inşallah Allah bize de nasip eder anneliği.Kizlar kacinci denemeleriniz