• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Benimde bat 9 şubat benide alın aranızaaaa :dua:
sende bendensin benimde 9 şubat. ben dün rüyamda pedime bakıyorum adet olmuşum.aa bu ayda çocuk olmayacak galiba diyip üzülüyorum.acaba olmayacak mı?çünkü geçen sefer bunun için dua ettiğimde görmüştüm ve olmuştum.bu sefer ettiğim özel bir dua yok ama böyle gördüm. anlamı ne ola ki?

sende bendensin benimde 9 şubat. ben dün rüyamda pedime bakıyorum adet olmuşum.aa bu ayda çocuk olmayacak galiba diyip üzülüyorum.acaba olmayacak mı?çünkü geçen sefer bunun için dua ettiğimde görmüştüm ve olmuştum.bu sefer ettiğim özel bir dua yok ama böyle gördüm. anlamı ne ola ki?

Bi arkadaşımda rüyasında adet olmuş görmüş .geçen hamile olduğunu öğrendi. Belkide hamişsindir içini ferah tuut . 9 şubuate çok var gözümde yıllar gibi gözüküyo:KK17::KK17::KK17:

Bi arkadaşımda rüyasında adet olmuş görmüş .geçen hamile olduğunu öğrendi. Belkide hamişsindir içini ferah tuut . 9 şubuate çok var gözümde yıllar gibi gözüküyo:KK17::KK17::KK17:
aynen canım banada öyle geliyor bazen tersi çıkıyor rüyaların Hayırlısı inşallah.Allah nasip ederse baya bir süre söylemek istemiyorum nazar filan değer.

gunaydin. bol hamisli bir ay olsun insallah bugun 1 subat ve bata 7 gunum kaldi. hakkimizda hayirlisi ama bende belirti melirti kalmadi bitti gitti hepsi. bir bel agrim oluyor arada o da belki ufak oglumu kucaga almaktandir kendisi 15 kilo. hakkimizda hayirlisi bakalim.

Batmalar kramplar gelsin bakalim gogus agrilari. bu grup en cok hamis cikartan grup olsun.

adete 2 gun kala gebe kalan arkadasim var o yuzden calismalara tam gaz devam bu isler belli olmaz. adamlara sert bi kahve spermcikler hareketlensin. sansimiz bol gazamiz mubarek olsun.

ruyada kan gorunce ruya bozulur diye biliyorum kan gordun mu

kızlar adetime 8 gün kaldı beklemedeyim :) sadece kaşık ağrım oluyor sol tarafta az az başka bir belirtim yok suan merakla bekliyorum siz de neler var paylaşalım bilinçlenelim :)

Whiteandblue Whiteandblue ~ Bat 8 Şubat
@yeteramabukadar ~ Bat 3 Şubat
LeylaKaya LeylaKaya ~ Bat 5 Şubat
Tgbptn Tgbptn ~ Bat 5 Şubat
@Mazikeen ~ Bat 13 Şubat
@llina ~ Bat 5 Şubat
mavi-hayal mavi-hayal ~ Bat 5 Şubat
@Dumanikara ~Bat 7 Şubat
T tugsem_10 ~ Bat 9 Şubat
leydii18 leydii18 ~ Bat 9 Şubat
beni de ekler miisniz.
bat 6 şubat
teşekkür ederim,Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin.

Back