Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ay senden çok heyecan yaptım tekrarla sana testi yarın ya da akşam
Yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum
Bakma aslınde heyecan tavan ama boş yere umutlanmak istemediğimden frenliyorum kendimi

Tatlım aslında imkanın varsa hiç beklemeden kan testi yaptır yani bence Hamilesin öyle hissettim bugün yapmaya yönlendiren neydi seni bir belirti filan mı yaşadın :)
Aslında benim hiç umudum yoktu benim
Kasık ağrılarım vardı beş altı gündür
Son üç gündür göğüslerimde şişlik var
Sabah canım sıkkındı eşim bi test yap hadi yüzün gülsün
Ben eminim dualarım kabul oldu dedi
Onun gazıyla yaptım

Allah'ın işi işte canım benim ya olsun hayırlı olur inşallah hamilesinde suan hamile görünüyorsun yani böyle olunca %90 hamile oluyor ama kan testi ile doğrula bence ama ben Hamilesin gibi hissediyorum yani bu çizgiyi kendimde bile görsem havalara uçardım sevinçten ama yine de kan testi ve net bir kırmızı çizgi inşallah olurda rahat bir nefes alırsın canım benim dualarım seninle

Sağol canım bende hepimize dua ediyorum

BizyanmadikYAKILDIK canımm en az senin günün kaldı nasılsın :)) belirtilerde hareketlenme var mı :))
Canim kendimi çok dinlemek istemiyorum ama var gibi
Hayirlisi bel agrisi varr batmalar
Bide şimdi tuvalete gittim 1 damla kahverengi leke gördüm
Midede bulaniyo
Ama birçok belirti adetle aynı bilemiyorum

Canim kendimi çok dinlemek istemiyorum ama var gibi
Hayirlisi bel agrisi varr batmalar
Bide şimdi tuvalete gittim 1 damla kahverengi leke gördüm
Midede bulaniyo
Ama birçok belirti adetle aynı bilemiyorum
Diğerlerini bilmiyorum ama kahverengi leke kafamı karıştırdı yerleşme kanaması olabilir mi inşallah hamilesindir değil sen de sıkma canını :) benim sadece gögüslerim açıyor yine sen de güzel belirtiler var :))

Yapsam belki belli olur ama beklemek istiyorum biraz ama eşimden sonra ilk buraya yazicam

Leke beni de biraz düşündürdü yani kırmızı değil bildiğin kahverengi hayirlisi bakalim
Yapsam belki belli olur ama beklemek istiyorum biraz ama eşimden sonra ilk buraya yazicam
İnşallah gönlünden geçen olur canım inşallah hamilesindir ben de merak ediyorum yapmak istiyorum ama elimde tek test kaldı harcamak istemiyorum boşuna zaten tek belirttim göğüs ağrım başka bir belirtim yok bir de hasta oldum tabi grip kesin adet olacağım çünkü adet olmadan önce hasta olurum genelde ennazından boğazım ağrıyor mesela O yüzden umutlar yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…