Gebeliğe Hazırlık Adetine 7 gün kalanlar buraya gelsin :) vakit geçsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben elendim Maalesef hic olmayan bisey oldu adetim cok erken geldi buda demek oluyor ki yumurtlamayida kacirmisim gecen ay

Adete 7 gün var feci bir kasık ağrısı sırt ağrısı uyku hali ve kalp çarpıntısı var göğüs ağrısı dün çok vardı ama geçti göğüslerimde dolgunluk var ama bide sürekli acıkıyorum koku hassasiyeti var aşırı olmayan hafif bi bulantı bi asabiyet bi duygusallık anlatamam psikolojik olabilir diye kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ama zaman da geçmiyor :)

Kızlar bata 2 gün var 13 eylül bugün gözümü açamıyorum sürekli baş dönmesi var her belirtiyi hamileliğe yoruyorum :) sabah eşime tırnağım ağrıyor dedim neye yoruyorsun hamileliğe mi diyor :)) yarın test yapacam bakalım çıkacak mı birşeyler

Selam kızlar benimde adetime 1 hafta var ve bu ay ovulosyon yakaladım testlerle her ay kasik ağrılarım olurdu 1 hafta öncesi bu ay hic birşey hissetmiyorum
Hayırlısı bakalım 15 adet gebelik testi aldım umarım tutmuştur

Ne kadar erken geldi canim ? Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim yumurtlamam takvimdekinden 4 gün önceymiş
Yaa deme canim bende siparis ettim Bidaha ki ay testle olmazsa tüm herseyi silip akisina birakicam belki hic bilmezsem öyle olur

Belkide üzerine görmüşsündür bazılarında oluyomuş kan testi yaptır derim
Canim o umudum da vardi cünkü annem bende öyle olmus, fakat üsütüne görmede az ve kahverengi geliyormus , benim baya dolu dolu geldi bence yumurta buna dayanamaz

Canim o umudum da vardi cünkü annem bende öyle olmus, fakat üsütüne görmede az ve kahverengi geliyormus , benim baya dolu dolu geldi bence yumurta buna dayanamaz
Her kadında aynı değil baya baya normal kanama yaşayanlar da var ablamın öyle olmuştu ordan biliyorum inşallah hamilesindir değilsende üzülme en yakın zamanda hamilekalırsın inşallah

Merhaba test yaptınız mı acaba? Benim de bat 13 Eylül yarın test yapmayı düşünüyorum hiçbir belirti yok gerçi

Her kadında aynı değil baya baya normal kanama yaşayanlar da var ablamın öyle olmuştu ordan biliyorum inşallah hamilesindir değilsende üzülme en yakın zamanda hamilekalırsın inşallah
Yaa deme canlm cok sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben simdiden clearblue ovolasyon testi siparis ettim bile adet bitiminde baslayacagim oda olmazsa herseyi silip akisina birakacagim dedim :)

Kızlar teste göre ben geçen ay 3. Testte yumurtladım sanıyordum ama 4. Daha koyu sanki değilmi yani ayın 27. Pik olmuş gibi

Eklentiler

• IMG-20180901-WA0017.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 33
Yaa deme canlm cok sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben simdiden clearblue ovolasyon testi siparis ettim bile adet bitiminde baslayacagim oda olmazsa herseyi silip akisina birakacagim dedim :)
Aynen canım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur sağlıkla gelsin inşallah

14. Günden başlayarak yaptm canım tabi o haftayı değerlndrdim ve elimde 5 test vardı maalesef ve, adetim düzensizleşmişti son 2 ay erken başlamıştım galba

Merhaba kizlar yine ben, bu ay cok ilginc bisey oldu adetim 5 gün erken geldi fakat ilginc olan iki gün kahverengi lekeden sonra normal adetim geldi yani kanamam oldu, ilginc olan bugün ücüncü günüm normalde ped yetistiremem fakat dün ve bugün normalden cok daha az kanamam oldu arastirdim ilk aylar Hamile olmasina ragmen adet görenler olmus , off kafam cok karisti bence imkansiz ama ne bileyim var mi böyle bisey yasayan

Son adetim de bende aynısını yaşadım ama hamile olduğumu düşünmedim bende belirtiler var ama heveslenmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…