Gebeliğe Hazırlık Adetine 7 gün kalanlar buraya gelsin :) vakit geçsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dayanamadim erken test yaptim negativ cikti :KK43: ama hala ümdim var bat 5 sol kasikta yine batma basladi ve dünki hafif kanamadan eser yok bugün
Boşuna yapmışsın yine bebiş varsa bile adet gecikmesinden önce çıkmaz. istersen kanda Beta HCG tahlili yaptırabilirsin orda biraz daha erken çıkabiliyor.
;)

Sagol canim biraz icimi rahatlattin, arkadasinda dedigi gibi bende burda okudum azda olsa cizgi var deyince bende denemek istedim :(

Sagol canim biraz icimi rahatlattin, arkadasinda dedigi gibi bende burda okudum azda olsa cizgi var deyince bende denemek istedim :KK43:
Hayırlısı inşallah. Her şey Allahın takdiri verir veya vermez hayırlısı olsun üzülme denemelere devam :)

Ay kızlar vallahi böyle bat beklerken de insanın sabah uyanınca ilk aklına gelen şey bebek oluyor uyumadan önce son düşündüğü şey yine bebek. Kaç aydır bekliyorsunuz siz

Selam mincim benim 5 gün var ama karın bölgesinde şişlikvar bir de çok sık tuvalete çıkıyorum
Ben aksam test yaptim silik biseylee cikti ama bu twst cok guvejilir degil diyenlwr var

Eklentiler

• IMG-20180910-WA0058.jpg
    IMG-20180910-WA0058.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 36
Ay kızlar vallahi böyle bat beklerken de insanın sabah uyanınca ilk aklına gelen şey bebek oluyor uyumadan önce son düşündüğü şey yine bebek. Kaç aydır bekliyorsunuz siz
Benim 4.5 yasinsa bir oglum var simdi de ikinciyi 3 ayi gecindir deniyorum

Ben de bişeyler gördüm gibi Bat geçsin bir kez de doktora git bence en güvenilir o olacak

Ben de merakıma yenik düştüm erken gebelik testi yaptım tabii ki sonuç hüsran :110:

Merhaba karında şişlik bazen nadiren sol kasıkta tık diye batma ama günde 1 defa birde vücut sicakligi kabizlik sorun benimde 4 gün kaldı 14 eylul :)
Test yapacak misjn ben dedigim gibi bugun yaptim yarin tekraelicam silik cizgi insallah koyulasir

Simdi kahverengi leke gördüm bat 14 eylül ilk deneme sanirim hüsran kizlar :( oysa ki hic bu kadar erken gelmezdi cok saskinim

Merhaba karında şişlik bazen nadiren sol kasıkta tık diye batma ama günde 1 defa birde vücut sicakligi kabizlik sorun benimde 4 gün kaldı 14 eylul :)
Benimdee adetin 14 eylül bende yarin kan tahlili vericem testler herkezse gozukmuyo en garantisi ka tahlili hem dusunmekten kurtuluruz rabbim isteyenlerin yuzunu güldürur insallan

Benimdee adetin 14 eylül bende yarin kan tahlili vericem testler herkezse gozukmuyo en garantisi ka tahlili hem dusunmekten kurtuluruz rabbim isteyenlerin yuzunu güldürur insallan
Amin cnm insallah ya bugün kadın doguma gidecegim hem kan testi hemde bi skntım varmı diye 3 gün kaldı insallah

Arkadaşlar sağ bacağıma karnıma çektiğimde kasığımda bıçak gibi bişey batıyo fıtık olabilir mi:KK17:

Back