Haklisin canim karar verdim gecikmeden yapmayacagim bidahaBiraz geçsin tekrarla bence testi canım
Boşuna yapmışsın yine bebiş varsa bile adet gecikmesinden önce çıkmaz. istersen kanda Beta HCG tahlili yaptırabilirsin orda biraz daha erken çıkabiliyor.Bende dayanamadim erken test yaptim negativ ciktiama hala ümdim var bat 5 sol kasikta yine batma basladi ve dünki hafif kanamadan eser yok bugün
Hayırlısı inşallah. Her şey Allahın takdiri verir veya vermez hayırlısı olsun üzülme denemelere devam :)Sagol canim biraz icimi rahatlattin, arkadasinda dedigi gibi bende burda okudum azda olsa cizgi var deyince bende denemek istedim
Selam mincim benim 5 gün var ama karın bölgesinde şişlikvar bir de çok sık tuvalete çıkıyorumAdete 4 gün olup belirti yasayanlar ya da test yapan var mı
Ben aksam test yaptim silik biseylee cikti ama bu twst cok guvejilir degil diyenlwr varSelam mincim benim 5 gün var ama karın bölgesinde şişlikvar bir de çok sık tuvalete çıkıyorum
Benim 4.5 yasinsa bir oglum var simdi de ikinciyi 3 ayi gecindir deniyorumAy kızlar vallahi böyle bat beklerken de insanın sabah uyanınca ilk aklına gelen şey bebek oluyor uyumadan önce son düşündüğü şey yine bebek. Kaç aydır bekliyorsunuz siz
Benimde 7 yaşında kızım var 2 seneyi geçti istiyoruz ama kısmet
Nasip tabi ama 1 yildan sonra doktorlae yardimci oluyor galiba catlatma ignesi vs
Merhaba karında şişlik bazen nadiren sol kasıkta tık diye batma ama günde 1 defa birde vücut sicakligi kabizlik sorun benimde 4 gün kaldı 14 eylul :)Adete 4 gün olup belirti yasayanlar ya da test yapan var mı
Test yapacak misjn ben dedigim gibi bugun yaptim yarin tekraelicam silik cizgi insallah koyulasirMerhaba karında şişlik bazen nadiren sol kasıkta tık diye batma ama günde 1 defa birde vücut sicakligi kabizlik sorun benimde 4 gün kaldı 14 eylul :)
Yarın inşallah kan testi yapcam kan testi haric güvenmiyorum testlereTest yapacak misjn ben dedigim gibi bugun yaptim yarin tekraelicam silik cizgi insallah koyulasir
Benimdee adetin 14 eylül bende yarin kan tahlili vericem testler herkezse gozukmuyo en garantisi ka tahlili hem dusunmekten kurtuluruz rabbim isteyenlerin yuzunu güldürur insallanMerhaba karında şişlik bazen nadiren sol kasıkta tık diye batma ama günde 1 defa birde vücut sicakligi kabizlik sorun benimde 4 gün kaldı 14 eylul :)
Amin cnm insallah ya bugün kadın doguma gidecegim hem kan testi hemde bi skntım varmı diye 3 gün kaldı insallahBenimdee adetin 14 eylül bende yarin kan tahlili vericem testler herkezse gozukmuyo en garantisi ka tahlili hem dusunmekten kurtuluruz rabbim isteyenlerin yuzunu güldürur insallan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?