- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
hahah benimde 5 gün var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah benimde 5 gün var![]()
Hoşgeldinn :)
Senin ilk bebek mi
Belirti falan varmıııı
hoş buldum :)
belirti yok zaten belirtiler hemen olmaz ki 1 ayı geçmesi lazım die biliyorum
çocuk yok henüz :)
Mayisin 18inde adet oldum 24 gibi bitti hazirana girdikten 3 5 gun sonra olmasi lazim lekelendim gecen hafta mi ondan onceki hafta mi hatirlayamiyorum da yanlis olmasin grcen hafta galiba lekelendim simdidr baktim adet degil yani bu anlayamadim kahverengi damla gelmis cok ayirt edemiyorum insallah hamileyimdir bende guatr var hasimato ilac kullaniyorum degerlerin duzeldi dedi doktorum 2 ay once hamile kalabilirsin dedi cok heycanliyimCnım şiödi sen 2 hafta önce mi en son lekelenme yaşadın
Miktarı rengi nasıl ?
Normalde adetlerin düzenli öidir kaç gümde beir oluyosum
Merhaba kizlar benimde 3 gun var adete cok heyecanliyim
Mayisin 18inde adet oldum 24 gibi bitti hazirana girdikten 3 5 gun sonra olmasi lazim lekelendim gecen hafta mi ondan onceki hafta mi hatirlayamiyorum da yanlis olmasin grcen hafta galiba lekelendim simdidr baktim adet degil yani bu anlayamadim kahverengi damla gelmis cok ayirt edemiyorum insallah hamileyimdir bende guatr var hasimato ilac kullaniyorum degerlerin duzeldi dedi doktorum 2 ay once hamile kalabilirsin dedi cok heycanliyim
Her hamileliktte değişiyor sanırım bazısı hemen hissettiriyor kendini :)
evet doğru canım sende varmı gebelik
Yok canım regle 4 gün kaldı günüm geçwrse kan vermeyi düşünüyorıö :)
Testim yok esim adetim gecmeden yapmama izin vermiyo uzulmiyim diye bekliyorum gunumu 1 haftadir sag kasimda ara ara batmalar oluyor ilk evliligimden 8 yasinda oglim var4 senelik evliyim 2 kimyasal gebelik gecirdim 1 asilama yaptirdik tutmadi maalesef bu ay esim kur kullandi bakalim umutla bekliyorumAyya bende çok heyecanlıyımö hadi bakalımö testin varsa yapsana canım ? :)
Belirti varmıı ilk bebek mii
Kız bu zamana kadar kimbilir kaç test yapmışımdır :)zaten en kesini kan vermek testler insanı oyalıyor :)
Testim yok esim adetim gecmeden yapmama izin vermiyo uzulmiyim diye bekliyorum gunumu 1 haftadir sag kasimda ara ara batmalar oluyor ilk evliligimden 8 yasinda oglim var4 senelik evliyim 2 kimyasal gebelik gecirdim 1 asilama yaptirdik tutmadi maalesef bu ay esim kur kullandi bakalim umutla bekliyorum
Yaniklar baharattan aldik morfoloji bozuklugu vardi onun icin bikur verdi ustunde ginseng yaziyo icerigini bilmiyorum bakalim kismet sende varmi ilk bebegimi bekliyosunEşin haklı aslında testler insnı yıpratıyor
İnşallah hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim
Eşin ne kürü kullandı
Yaniklar baharattan aldik morfoloji bozuklugu vardi onun icin bikur verdi ustunde ginseng yaziyo icerigini bilmiyorum bakalim kismet sende varmi ilk bebegimi bekliyosun
Insallah hayirlisi olsun canimEvet canım ilk bebek 6 aydır korunmuyoruz 1 senelik evliyiz inşallah bu ay gelir bebeğimiz hayorlısıyla :)
Insallah hayirlisi olsun canim![]()
Kız bu zamana kadar kimbilir kaç test yapmışımdır :)
Test yapmadim ama eger adet olduysam 3uncu gunu doktora gideyim mi sizce kizlar oyle bisey duydum adetin 3uncu gunu gidin diyolar cocuk osteyenler icinCanım inşallah hamilesindir hiç test yaptın mı