İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim. Adet tarihinde üç gün sadece peçeteye silince açık kahve pembe geldi kesildi, şuan sarı akıntım var. Umarım vardırÜstüne görmeyi bebeğime 2 haftalık hamileyken yaşadım ama bu adet tarihine göre değişiyor çünkü adet gününde oluyor ama normal adete göre daha az kan geliyor kahve rengine dönük oluyor ve normal adete göre kısa sürüyor umarım sizde hamilesinizdir
Ben bu belirtileri hiç yaşamadım bende sadece kasık batması vardıBugün sabahtan beri gözlerimde kuruluk ve batma var göz altım da çökmüş gibi.ayrıca kirpiklerim sertleşti ve karıştı. Üstelik bulanık görüyorum. Bunlarda gebelik belirtisiymis.sizin başınıza geldi mi
İnşALLAH güzel haberleirnizi bekliyorumİnşallah canım benim, çok teşekkür ederim. Adet tarihinde üç gün sadece peçeteye silince açık kahve pembe geldi kesildi, şuan sarı akıntım var. Umarım vardır
Kasik batması veya adet agrisina benzeyen agri yumurtlama döneminden yani şüpheli iliskiden adetin başlaması gereken zamana kadar sürdü mU? benim yumurtlamadan bu yana 6 gündür falan özellikle sabahları adet sancim oluyor oldum sanıyorum ama yok.adetime henüz 3 gun varBen bu belirtileri hiç yaşamadım bende sadece kasık batması vardı
Brnimde bu şekildeydi akıntı bütün hamileliğin boyunca devam edicek canım buda bu kadar güzel haberin yanında kötü haberim olsunİnşallah canım benim, çok teşekkür ederim. Adet tarihinde üç gün sadece peçeteye silince açık kahve pembe geldi kesildi, şuan sarı akıntım var. Umarım vardır
Benimde bu şekilde olmuştu yumurtlamadan sonra döllenmenin ağrısı yüksek ihtimalle ama piskolojikde olabilir 2 ay piskolojik hamilelik yaşamış biriyimKasik
Kasik batması veya adet agrisina benzeyen agri yumurtlama döneminden yani şüpheli iliskiden adetin başlaması gereken zamana kadar sürdü mU? benim yumurtlamadan bu yana 6 gündür falan özellikle sabahları adet sancim oluyor oldum sanıyorum ama yok.adetime henüz 3 gun var
Hamilemiymişsiniz?Merhaba benimde adetime daha 2 hafta olmasına rağmen 0.35 cıktı böyle ilk defa oluyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim acaba diye diye kafayi yiyecegim yoksa 0.10 dan sonra si gebelik sayiliyormus 2 tane zaten bebeğim var Sipiral de var lütfen merak8mi giderin yardımcı olursanız sevinirim
BEN İLk yaptırdım adetime 1 hafta vardı 2.7 çıktı 2 gün sonra 34,9 a yükseldi sonra bekledim adet günümde yaptırdı. 200 küsür olmuştu tam şimdi 12 haftalığız
Merhaba hamile misiniz acaba şuanBenimde adetime beş gün var ayrıca tüp bebek transfer edileli 7 gün oldu dayanamadım Bhch 2.8 çıktı bu yazılanları görünce sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?