- 3 Ekim 2013
- 427
- 288
- 133
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.401
canım adet olmam gereken günde 110 çıktı yarın katlanmış mı diye bi daha bakılacak hepimiz için hayırlısı inşallah
arkadaşlar sanırım hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynı...farklı bişey yaşayan varmı..ben 2.bebeğimi çok istiyorum ama bir türlü olmadı..((yarın regl günüm ama aynen belirtileri yaşıyorum yani oldum olucam nerdeyse..içimde hamile olduğuma dair hiç bir his
yokkk((((
Aynen oyle,bende kendimi şiş ve regl olacak gibi hissediyorum ve karnım hafif ağrıyor,normalde bugun regl günüm ama şuan için gelen giden yok:)
bende de gelen giden yok..ama gelecek gibi...
sen de var mı bişeyyy:)))
senin değerin maşallah iyi çıkmış canımbugün baktırdın mı? bende yarın gitcem inş doktora
canım ben pazartesi gidicem 110 dan 188 e çıkmış doktor %60 artış yeterli dedi ama progesteronum düşük 10 çıktı o nedenle düşük riskim var bekliyorum artık Allah bebeklerimizi esirgesin[/QUO
amin canım allah korusun inş risk geçer endişe etme. geçen hafta benim 190 çıkmıştı. bugün muayene olamadımkontrol için gitmiştim bide özel hastaneye o kadar kalabalıktı ki. iş yerinden de izin almam sıkıntı oluyor. artık yarına gitcem inş. çokkkk merak ediyorum sonuçları. doktor progesteron hakkında bişi dememişti bana. şimdi sen öle deyince tahlillerime baktım bişi anlayamadım
Kızlaaar bat 08.10 Hala olamadım . Toktor adetin 3. günü gel demişti gidemedim bir türlü . Test yaptım birşey yoktu
kızlar moralim çok bozukbugün doktora gittim keseyi gördü fakat tüplere çok yakın dış gebelik riski var dedi. araya bayram girdiği için 29 ekimde gitcem tekrar doktor o zaman geliyormuş. beta değerimi tekrar ölçmek istemedi keseyi gördük dedi. keşke baktırsaydı merak ettim artıp artmadığını. doktoru değiştirsem mi ki çok endişelendim. o zamana kadar kanama ve ağrı olursa gel dedi. kızlar inş bişi olmaz
canım öncelikle geçmiş olsun direk moralini bozma belki olumsuz bi şey yoktur boş yere bebişine zarar verirsin bence pazartesi başka bi doktora git 29 ekim epey uzun bi zaman gebelik ile ilgili riskli durumlar bu kadar beklemeye gelmez pazartesi özel hastanelerin kadın doğum poliklinikleri çalışıyo bilgine... kanamayı beklersen Allah korusun kendi sağlığını da tehlikeye atabilirsin ...
canım öncelikle geçmiş olsun direk moralini bozma belki olumsuz bi şey yoktur boş yere bebişine zarar verirsin bence pazartesi başka bi doktora git 29 ekim epey uzun bi zaman gebelik ile ilgili riskli durumlar bu kadar beklemeye gelmez pazartesi özel hastanelerin kadın doğum poliklinikleri çalışıyo bilgine... kanamayı beklersen Allah korusun kendi sağlığını da tehlikeye atabilirsin ...
çok saolasın canım. haklısın inş bişi yoktur rabbim en iyisini bilir. bi doktor tavsiye ettiler özel hastanede. önceki gittiğimde özeldi. en yakın gün 21 inde bulabildim. yarına alsam çok küçük olduğu için yine aynı şeyleri söyleyebilir diye düşünmüştüm. hem tavsiye edilen doktorun yarına randevusu dolmuşnapsam bilemedim şimdi sende öle demişsin :18: beklesem mi 21 ini yoksa yarına başka bi doktora alsam?:44:
yarın genel bi kontrol amaçlı başka bi doktordan fikir al bence Allah ın izniyle güzel haberleri al sonra kendi doktorunla devam edersin tabi sen bilirsin canım 21 ine bi hafta var böyle stresle geçmez o günler benimde kontrolüm yarın en son perşembe gitmiştim 3 gündür kafayı yedim resmen
kıyamam sana ınş güzel haberleri alırsın bugün. sende dış gebelik riskinden mi korkuyorsun? sonuçları hemn gelince yaz olur mu merak ederim
canım son ölçüm 660 çıktı ama hala düzenli artış yok son iki ölçümü faklı yerlerde yaptırdım o da etkiler diyorlar bilemiyorum cumartesi tekrar kontrolüm var progesteronum 25 çıktı o iyi dediler ama beta iyi değil gün aşırı bakalım dediler dış gebelikten şüpheniyolar gerçi benim kasık ağrım ve lekelenmem yok ama bilemiyorum çok üzgünüm
sende kese gözükmüş müydü canım? hiç canını sıkma hani bana demiştin ya bişi yoksa bebişine zarar verirsin diye sende üzülme hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?