• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

elanaz_efe

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
66
1
16
Karabük
heyecanla bekleyen arkadaşlar benim de adetime 5 gün kaldı..
inşallah bu ayy olurr..
benim gibi olanlar varsa bugünleri beraber paylaşalımmm..

benim adet günüm bugün ve şu saate kadar ne gelen var ne giden test yapmaya korkuyorummm yarında gelmezse öle yapacağımmm

Cnm inş. hamilesindir ben zor dayanıyorum tahlil yapmamak için ama benim adetime daha var

şuan bazzı belirtilerde var aslında ama ümitlenmek istemiyorum kasık ağrısı yani sağ kasığıma bııçak saplanır gibi ağrı saplanıyo göğüsler taş gibi ve uyuyorum devamlı

şuan bazzı belirtilerde var aslında ama ümitlenmek istemiyorum kasık ağrısı yani sağ kasığıma bııçak saplanır gibi ağrı saplanıyo göğüsler taş gibi ve uyuyorum devamlı

Hayırlısıyla inş. gebesindir benimde kasık ağrım çok var ama ben soğan kürü içiyorum ondan olmalı cnm daha önce adetinde sarkmalar olurmuydu

Hayırlısıyla inş. gebesindir benimde kasık ağrım çok var ama ben soğan kürü içiyorum ondan olmalı cnm daha önce adetinde sarkmalar olurmuydu

adetimde sarkma oluyodu ama hiç bu tarz ağrım olmuyodu adetlerim ağrısız oluyordu bilmiyorum ya ümitlenmek istemiyorumm benim ablamda kullandı soğan kürü incir kürü hiçbirinden fayda görmedi sonra beline bardak çektirtip sardırttı ondan sonra hemen hamile kaldı şimdi 12 haftalık hamiş

adetimde sarkma oluyodu ama hiç bu tarz ağrım olmuyodu adetlerim ağrısız oluyordu bilmiyorum ya ümitlenmek istemiyorumm benim ablamda kullandı soğan kürü incir kürü hiçbirinden fayda görmedi sonra beline bardak çektirtip sardırttı ondan sonra hemen hamile kaldı şimdi 12 haftalık hamiş

Ümitsiz olma cnm sen bence yarın tahlil yaptır bu dùşüncelerden kurtul inş.ablan sağlıkla bebeğini kucağına alır sen ne zamandan beri çocul istiyosun

Ben telden giriyorum şarjım bitmek üzere daha sonra yine girerim şimdi çıkmam lazım gòrüşürüz cnm test yaparsan sonucunu yazarsın inş. pozitif çıkar

benim yarın perşembe günü yani.
geçenlerde kan tahlili yaptırmıştım dayanamayıp negatif çıkmıştı
Ama Rabbim bilir hayırlısını bir ümit bekliyoruz...
Rabbim isteyen herkese sağlıklı, imanlı hayırlı evlatlar versin inşaallah...

ben de yarını bekliyorum bakalım hayırlısı olur in. ama beklemek çok zor:( yarını ve c.tesiyi bekliycem eğer kırmızılar gelmezse kan testi yaptırırım.

benimde bat'ım pazartesi düne kadar çook umutluydum ama bugün değilim sağ kasığımda batma oluyodu ama bugün yok Allahım inşallah bu ay bekleyen herkese verir günler çok zor geçiyor yemin ediyorum dün gece rüyamda idrar testi gördüm iki tane kıpkırmızı çizgi okadar psikolojim bozuldu artık :(:18:

Back