- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- Konu Sahibi Whowiangirl
Bu arkadasa ne oldu sahi ya???Kizlar bende bugun tekrar kan verdim 12
cnm saat 4 te alacaim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arkadasa ne oldu sahi ya???Kizlar bende bugun tekrar kan verdim 12
cnm saat 4 te alacaim
Benimde 29 nisan umutla bekliyorum ama içimden bir his fazla umutlanma bu ayda olmadı diyora
ay pardon :) 29 nisan benim
Bat 14 mayısYeni bat nedir
bende öyle canım geçen aylarda şimdiden testlere başlamıştım bu ay yapmak bile istemiyorumBenimde 29 nisan umutla bekliyorum ama içimden bir his fazla umutlanma bu ayda olmadı diyor
Canım Ben 17 Nisan Da oldum yeni tedaviye başladım bile, Yazmıştım ama atlandı sanırım. Yeni Bat 17 mayıs
Merhaba canım bebiş yok ama bugün çatlatma iğnesi oldum dün dr a gittim ve 8 tane yumurta gelişmiş dedi inşallah bu ay mutlu haber alırımm
Canim cok geçmiş olsun ya Rabbim en.kisa zamanda sifasini versin insaallah derdini veren dermanini da verirmis. Hepimizin bir imtihani oluyor istediklerimize kavuşmak için. Sen de sabrinla duanla bunu cabucak atlatir bebegini sağlıkla kucağına alirsin insaallahUzun uzun yazan zeki ve ileri goruslu arkadasimi kocaman opuyor ve tebrik ediyorum.Erdemli bir davranis bilgilerini nesillere aktarmak
Bende yazayim ki bilin gencler degerim ilk ogrendigimde TSH 0.01 ikinci test 0.008 üçüncü test 0.003 zehirli guatr teshisi kondu .Tedavi olmadan cocugum olsa dahi sakat olur deniyor. KAN tahlilinin sonucunu bekliyorum
Canim cok geçmiş olsun ya Rabbim en.kisa zamanda sifasini versin insaallah derdini veren dermanini da verirmis. Hepimizin bir imtihani oluyor istediklerimize kavuşmak için. Sen de sabrinla duanla bunu cabucak atlatir bebegini sağlıkla kucağına alirsin insaallah
Tedavi icin ne dediler peki uzun surermiymis?
Teşekkür ederim canim yarin dr a gidince yazarim bakalim catlamis mi diyeee. insallah catlatDualarım seninle tatlim
benim 14 mayis ama bakalim dun catlatma ignesi yaptirdim insallahh hayirlisi olurWhowiangirl 11 MAYIS
M meyremasin 11 MAYIS
Annelikkutsaldir ???
S Saaraa 10 MAYIS
zehzeh2 18 MAYIS
Prmm 4 MAYIS
nejfer 18 MAYIS
[USER=826149]@melegiimmbenim ???
@Beysal 11 MAYIS
marbling817 ???
@fundiiiii ???
@demirkbr 9 MAYIS
@Aysel3363 ???
KHENA 17 MAYIS
[USER=792770]@kafamdasorular_ 8 MAYIS
@buyan87 ???
@sefossxx 12 MAYIS[/USER]
P pinkglove ???
sevememsendenbaska 27 NISAN[/USER]
p a t u l i 14 MAYIS
G Gizemalan2910
Soru isaretliler batlari yazabilir kizlar bu tabloda gördükleriniz aon bat olsun insallah diger ay bebeginize geri sayima baslayin
Uzun uzun yazan zeki ve ileri goruslu arkadasimi kocaman opuyor ve tebrik ediyorum.Erdemli bir davranis bilgilerini nesillere aktarmak
Bende yazayim ki bilin gencler degerim ilk ogrendigimde TSH 0.01 ikinci test 0.008 üçüncü test 0.003 zehirli guatr teshisi kondu .Tedavi olmadan cocugum olsa dahi sakat olur deniyor. KAN tahlilinin sonucunu bekliyorum
28 Mayıs ekleyiniz efenim:)Whowiangirl 11 MAYIS
M meyremasin 11 MAYIS
Annelikkutsaldir ???
S Saaraa 10 MAYIS
zehzeh2 18 MAYIS
Prmm 4 MAYIS
nejfer 18 MAYIS
[USER=826149]@melegiimmbenim ???
@Beysal 11 MAYIS
marbling817 ???
@fundiiiii ???
@demirkbr 9 MAYIS
@Aysel3363 ???
KHENA 17 MAYIS
[USER=792770]@kafamdasorular_ 8 MAYIS
@buyan87 ???
@sefossxx 12 MAYIS[/USER]
P pinkglove ???
sevememsendenbaska 27 NISAN[/USER]
p a t u l i 14 MAYIS
G Gizemalan2910 ???
Chester15 29 NISAN
Soru isaretliler batlari yazabilir kizlar bu tabloda gördükleriniz aon bat olsun insallah diger ay bebeginize geri sayima baslayin
Geçmiş olsun canım. İnşallah sonuçların ve tedavin iyi sonuçlanır.Uzun uzun yazan zeki ve ileri goruslu arkadasimi kocaman opuyor ve tebrik ediyorum.Erdemli bir davranis bilgilerini nesillere aktarmak
Geçmiş olsun canım. İnşallah sonuçların ve tedavin iyi sonuçlanır.
28 Mayıs ekleyiniz efenim:)
Canım çok geçmiş olsun. İşte az da çalışsa çokta çalışsa troid önemli ben yıllardır 17 yaşımdan beri uğraşıyorum bu troid le hayatımı alt üst etti. şu an 32 yaşımdayım. Yıllardır ilaç ilaç ilaç, sürekli farklı etkiler, sürekli yeni bir rahatsızlık, inşallah genlerimizle çocuklarımıza devir olmaz. Benimki az çalışıyor, seninki hızlı. gebeliklerde ikiside malesef kabul edilmiyor. Sakat çocuklar veya cüce ihtimaller olabiliyormuş. Kontrol altına alınca ilaçla inşallah kavuşursun bebeğine