- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- Konu Sahibi Whowiangirl
Ben adet oldum...
Yeni bat 18 Mayıs canm
Yeni ay yeni umut kuşum can sıkmak yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet oldum...
Yeni bat 18 Mayıs canm
Umudu kesmek değil de sanırım sıkıldım artık. O negatif çıkıyor umut. Adet gelmedi umut. Hepsi boşa çıkınca insan üzülüyor yoruluyor. Gelirken yine gebelik testi aldım. Doymuyorum negatiflere... Yapsam mı yapmasam mı? düşünüyorum. Karnım ağrıyor sanki ha oldum ha olacağım gibi.. Bilmiyorum Hayırlısı artık.Benimde 6 gun once predictor negatifti ama hamileydim umudu kesme
Adet oldum 18 nisanda buraya yazmayı unutmuşum@Gizemalan2910
p a t u l i
P pinkglove
@buyan87
KHENA
Aysel3363
@fundiiiii
[USER=772453]@marbling817
@melegiimmbenim
@zehzeh2
@Annelikkutsaldir
Kızlar adet oldunuz mu yoksa bebiskolar varda bizden mi sakliyorsunuz yeni batlari yazin bakalim
[/user]
Umudu kesmek değil de sanırım sıkıldım artık. O negatif çıkıyor umut. Adet gelmedi umut. Hepsi boşa çıkınca insan üzülüyor yoruluyor. Gelirken yine gebelik testi aldım. Doymuyorum negatiflere... Yapsam mı yapmasam mı? düşünüyorum. Karnım ağrıyor sanki ha oldum ha olacağım gibi.. Bilmiyorum Hayırlısı artık.
yeniden adet olacağın tarihYeni bat nedir
yeniden adet olacağın tarih
Allah yardımcın olsun. Ne diyeyim? Hepimiz aynı şekilde uğraşıyoruz. İnşallah bununla sınanmayız. Gerçekten çok zor. Ancak çeken bilir.Ben napayim ? 0.008 lik bir tsh ile hastane hastane geziyorum hala ilac veren yok her gittigim bi test yapiyor
ay pardon :) 29 nisan benim:) ben sey diye sormustum yeni bat tarihinjz ayin kaci ona gore listeye yazacaktim :)
Bu seferde gelmesin yaaOlmadım ama olacağım. Gelecek hissediyorum. Bir hafta önce erken gebelik testi yapmıştım. Negatifti. Artık bakalım
Merhaba canım bebiş yok ama bugün çatlatma iğnesi oldum dün dr a gittim ve 8 tane yumurta gelişmiş dedi inşallah bu ay mutlu haber alırımm@Gizemalan2910
p a t u l i
P pinkglove
@buyan87
KHENA
Aysel3363
@fundiiiii
@melegiimmbenim
@zehzeh2
@Annelikkutsaldir
Kızlar adet oldunuz mu yoksa bebiskolar varda bizden mi sakliyorsunuz yeni batlari yazin bakalim
[/user]
@Gizemalan2910
p a t u l i
P pinkglove
@buyan87
KHENA
Aysel3363
@fundiiiii
@melegiimmbenim
@zehzeh2
@Annelikkutsaldir
[/user]
Yok canım eli kulağında başladı sayılır artık önümüzdeki aya kısmet. Ben bu ay doktora gitmeyeceğim öyle karar verdim. Düzenli ilişki yaşayamadık o yüzden olmayacağını az çk tahmin ediyordum. Bakalım bu ay da deneyelim sonra doktoraBu seferde gelmesin yaa
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Bu tedaviye başlamadan önce ne gibi tetkikler yapıldı sana? Benim adetin 3. günü testlerim yapıldı bir de rahim filmi çekildi. Yumurta takibi yapıldı mı? Ben bu yumurta takibi konusunu kafama taktım. Doktor bu ay adet olursan gel dedi. O kadar gittim geldim hiç yumurtalara bakmadı.Merhaba kızlar çok girmemeye çalışıyorum. Çünkü çok girince kaf
am daha çok takılıyor. Daha çok okudukça umutsuzluğa düşüyorum. Bu yüzden çok sık girmemeye karar verdim.
Geçen hafta 17/04/2017 de regl oldum. Hayallerim bir sonraki aya ertelendi. Doktoru aradım 3. günü klomen e başladım. Dün yani adetin 8. günü dr a gittim. sağ yumurtalıkta hiç bişi yok. Solda 10 a yakın yumurta var. Zaten pkolularda normal bir durum. Önemli olan içlerinde işe yarar bir şey varmı o çıkacak ortaya. Dün doktorum bir iğne yazdı adı menagon 5 gün vurulacağım sanırım yumurta geliştirecek. Cumartesi yeniden dr a gideceğim. Umarım olumlu haberler alırım. Sonrada çatlatma iğnesi vereceğini düşünüyorum. Bakalım ve görelim.
Özellikle herşeyi ayrıntılı yazdım çünkü yıllar sonra yeniden lazım olabilir. Mesala 4 yıl önceki yazdıklarımı açıp açıp okuyorum. yine aynı telaşlar farklı tedaviler ile hamile kalmışım. İnşallah yıllar sonra da bu yazdıklarımı okur birilerine umut olurum.
5 senelik doktorum kendisi tüm rahatsızlıklarımı troid, pko, insülin direnci gibi rahatsızlıklarımı biliyor. gittiğimde sadece ilaçların dozunda değişiklik var mı diye soruyor. çünki diğer ilaçlarımı endokrinci düznliyor. Hiç bir tahlil tetkik yaptırmadı.İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Bu tedaviye başlamadan önce ne gibi tetkikler yapıldı sana? Benim adetin 3. günü testlerim yapıldı bir de rahim filmi çekildi. Yumurta takibi yapıldı mı? Ben bu yumurta takibi konusunu kafama taktım. Doktor bu ay adet olursan gel dedi. O kadar gittim geldim hiç yumurtalara bakmadı.