- 13 Haziran 2014
- 340
- 268
- Konu Sahibi Whowiangirl
Merhaba arkadaşlar. Beni de yazabilir misiniz?
Bat 27 Nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. Beni de yazabilir misiniz?
Kismet yok diye dusunup adetin gelmesini bekliyorum bari nisan ayina yetiseyim 23 nisanda basliyor en iyi 6 gunum hamile kalmak icin bende onlari degerlendiririm ama bebis yoksa adet olmam lazim en kisa zamanda bekleyip gorcez insallahOlur mu olur sıkma canini
Kismet yok diye dusunup adetin gelmesini bekliyorum bari nisan ayina yetiseyim 23 nisanda basliyor en iyi 6 gunum hamile kalmak icin bende onlari degerlendiririm ama bebis yoksa adet olmam lazim en kisa zamanda bekleyip gorcez insallah
Insallah canim yanilmisimdir ben kotuye hazirliyayim yine kendimi 14 gundur sayiyorum geriye gun gece bitmedi gitti vallaHerseyin hayirlisi kuzum sıkma canini.Bak bende sevindim ama bi arkadas benim oyle oldu negatifti dedi.Dunki fotoda cikmamisti bugunku foto da cikti ama ikiside 10 dakikadan sonra cikti iste
insallah canim Yaniliyorumdur 14 gundur sayiyorum geriye ne gece bitti ne gunHerseyin hayirlisi kuzum sıkma canini.Bak bende sevindim ama bi arkadas benim oyle oldu negatifti dedi.Dunki fotoda cikmamisti bugunku foto da cikti ama ikiside 10 dakikadan sonra cikti iste
insallah canim Yaniliyorumdur 14 gundur sayiyorum geriye ne gece bitti ne gun
Bat 27 Nisan
Arkadaşlar bu benim ikinci çocuk isteği.
İlki 6 yaşında.
Pcos artı insülin direncine rağmen ummadığım bir anda korunurken hamile kalmış biri olarak Allah istedi mi her şey olur diyorum. Ve asla kafaya takmamak gerekiyor.
E yaşım ilerledi tabii ilk tazelik yok. Bu ikinci ayım ilk ayımda adet görene kadar kendimi hemen hamile kalmış saydım :) yanıldım.
Oldum canım bekliyordum zaten. 12 mayıs yaz benimkini.sefossxx ne durumdasin
Oldum canım bekliyordum zaten. 12 mayıs yaz benimkini.
Ay evet çıkmış gözüküyor. Hadi hayırlısı, kaç gün kalmıştı?Eki Görüntüle 1982028 Eki Görüntüle 1982028 Eki Görüntüle 1982029
birinci dun olan dunki bekleyince cikti ama foto da gozukmedi ama bugunki de bekelyince çıktı fotoda gözüktü
Whowiangirl sonucu almaya ne zaman gideceksin merakla seni bekliyorum cok heycanliyim valla
Ay evet çıkmış gözüküyor. Hadi hayırlısı, kaç gün kalmıştı?
Benim son 6 gün bu sabah yapmadım. Zaten hafta sonu koşuşturmadan aklıma gelmez pazartesi -salı bir daha deneyeceğim.
haydi bakalım allah hayirlara vesile etsin kuşuuummmm :)Eki Görüntüle 1982316 simdi verdim en gec 3 te cikacakmis kuzum