- 22 Kasım 2016
- 847
- 736
- 35
- Konu Sahibi Whowiangirl
30 mart 2 nisan arası canimInsallah canm..ne zamndir ovulasyonun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 mart 2 nisan arası canimInsallah canm..ne zamndir ovulasyonun
İnşallah inşallahmerhaba kızlar. benimde bat 16 nisan Whowiangirl yumurtlama gunlerimizi degerlendirdik. kısmetmizde varsa insallah gelsin bu ay bebişlerimiz
Ne zamndir peki ovulasyonun kac gunun kaldi adetine canmAy biliyo Musun benim de aynı gün oldu. Bi Önceki ve bi sonraki günler. Bakalım tutmuş mu
Bat 8 nisan. Ovulasyon 25 marttıNe zamndir peki ovulasyonun kac gunun kaldi adetine canm
Biliyomusum tarihler ayni..benimde ovulasyon 24 mart bat 7 nisan...sende belirti falan varmi yada erken gebelik testi falan denedinmiBat 8 nisan. Ovulasyon 25 marttı
A Cidde'n mi ne güzel tarihler çok yakın. Belirti bilmiyorum ki karnımın sert olduğunu falan hissettim ama psikolojik olduğunu düşünüyorum.erken gebelik testini Yarın denemeyi düşünüyorum normal testte çıkmadıBiliyomusum tarihler ayni..benimde ovulasyon 24 mart bat 7 nisan...sende belirti falan varmi yada erken gebelik testi falan denedinmi
Yarin yaparsan muhakak guzel haberlerini bekliyorum canm..bende normal test yaparim belkiA Cidde'n mi ne güzel tarihler çok yakın. Belirti bilmiyorum ki karnımın sert olduğunu falan hissettim ama psikolojik olduğunu düşünüyorum.erken gebelik testini Yarın denemeyi düşünüyorum normal testte çıkmadı
İnşallah haber güzel olur veririm Tabiki :) sen de bi test daha al güzel sonucu teyid ettirYarin yaparsan muhakak guzel haberlerini bekliyorum canm..bende normal test yaparim belki
merhaba kızlar. benimde bat 16 nisan Whowiangirl yumurtlama gunlerimizi degerlendirdik. kısmetmizde varsa insallah gelsin bu ay bebişlerimiz
ahh aminnn inşallah Rabbim çok büyük o bizim icimizde kopan firtinalari biliyor ben 16 aydır bekliuorum meleğimiamin kuzucum. Ben bu ay tam degerlendirdirm Allahim insallah nasip eder artik sana da bana da cumleye de
İltihap belirtin var mıydı pekiInsallah bebektir tatlim. Benim 3 gun gecikti gittim iltihap varmis fitil verdi doktor smear hpv testi yaptı
İltihap belirtin var mıydı peki
ahh aminnn inşallah Rabbim çok büyük o bizim icimizde kopan firtinalari biliyor ben 16 aydır bekliuorum meleğimi
İnşallah tez Zaman'da güzel sonuçlar alır kavuşursun bebişinebende 5 6 aydir bekliyorum rabbim biliyor hasretimi
İnşallah tez Zaman'da güzel sonuçlar alır kavuşursun bebişine
İnşallah olur. Ne kadar süredir bekliyorsunINSALLAH rabbim her isteyene de bana da versin daha 11 günüm var adete Allahim ol der oluverir Ol desin rabbim
bat günlerimiz ayni canim bnm bakalim sonuclarimiz ne olacak bakatsin ikimizde müjde veririzbende 5 6 aydir bekliyorum rabbim biliyor hasretimi
bat günlerimiz ayni canim bnm bakalim sonuclarimiz ne olacak bakatsin ikimizde müjde veririz
İnşallah olur. Ne kadar süredir bekliyorsun
canim bn ovulasyon kiti kullanmadim o yuzden tam net tarih veremiyorum ama kabataslak 30 mart 2 nisan aradiydi.aminnn insallah tatlim ikimizde gebeyiz deriz bu ay su listeden herkes gebe cikar insallah :))) yarin yumurtlama olali 6.gun benim senin kac