- 25 Mart 2017
- 345
- 151
- 34
- Konu Sahibi Whowiangirl
Ayyy inşallah bu heyecan mutlulukla sonuçlanır:) Sen bi daha test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah bu heyecan mutlulukla sonuçlanır:) Sen bi daha test yaptın mı
keyfim baya kaçtı test falan yapmak istemiyorum akıntı da arttı sivilce de çıktı boşuna umutlanıyorumSon üç dersim kaldı :) 12yi bekliyorum
Hayirlisi olsun canm bozma moraliniiBe
keyfim baya kaçtı test falan yapmak istemiyorum akıntı da arttı sivilce de çıktı boşuna umutlanıyorum
Canm ben adet oldum 28.günde bu sefer cok erken oldum normal de 35 32 günde bir olurdum.Benim de 8 Nasıl kendini Nasıl hissediyorsun test yaptın mı
NegatifHayirlisi olsun canm bozma moralinii
Ben de test yaptım negatif çıktıCanm ben adet oldum 28.günde bu sefer cok erken oldum normal de 35 32 günde bir olurdum.
canim rabbim dogru zamani bekliyor merak etme. üzme kendiniBen de test yaptım negatif çıktı
Elbet Vardır bi bildiğicanim rabbim dogru zamani bekliyor merak etme. üzme kendini
hayirlisi olsun kuzum inaniyorumki burayaa hamileyiiiimmmm :) diye uazacagin gunde gelecekElbet Vardır bi bildiği
:) inşallah inşallah :)hayirlisi olsun kuzum inaniyorumki burayaa hamileyiiiimmmm :) diye uazacagin gunde gelecek
Canm sakin bozma moralini ne olur vardir bir hayir..insallah bir dahaki ayaNegatif
insallah canim. allah gönlüne gore versin.Benim adetimede 3 gün var ve deli gibi bel ve kasık ağrım var inşallah hayırlısıyla hamile kalmışımdır.
martta bebişimi düşürmüştüm..
AMİİN :)insallah canim. allah gönlüne gore versin.
Daha adet günüm gelmedi ama umudu kestim Valla canım Cidde'n de çok sıkıldıCanm sakin bozma moralini ne olur vardir bir hayir..insallah bir dahaki aya
Benim adetimede 3 gün var ve deli gibi bel ve kasık ağrım var inşallah hayırlısıyla hamile kalmışımdır.
martta bebişimi düşürmüştüm..
aynen öyle ben zaten hamile kalamıyordum 1 sene tam eşimle test yaptıracaktık bir problem mi var diye o gün öğrenmiştim hamile olduğumu düştü ama olsun buna bile bence şükretmeliyiz . durmak yok :)bende ekimde düşük yaptim. moralleri bozmak yok dua edecegiz umutlu olacagiz
aynen öyle ben zaten hamile kalamıyordum 1 sene tam eşimle test yaptıracaktık bir problem mi var diye o gün öğrenmiştim hamile olduğumu düştü ama olsun buna bile bence şükretmeliyiz . durmak yok :)
Daha adet günüm gelmedi ama umudu kestim Valla canım Cidde'n de çok sıkıldı