Adetine 1 hafta kalanlar belirtilerimizi paylaşalım bilgilenelim !

Yaşadığınız en yoğun belirti nedir?

• Ankete Katılan
    37
  • Anket Kapalı .
Kusura bakma o zaman canım.Yavruna kıydın zannettim. İnan ağlama noktasına geldim valla
Yok canım ya bizler o kadar uğraşalım RABBİMDEN isteyelim verincede aldıralım hiç olacak şey değil o arkadaşada ALLAH yardım etsin demekki hamileliği iyi gitmediki aldırdı.Üzülme sen

Yok canım ya bizler o kadar uğraşalım RABBİMDEN isteyelim verincede aldıralım hiç olacak şey değil o arkadaşada ALLAH yardım etsin demekki hamileliği iyi gitmediki aldırdı.Üzülme sen
Hamilelik iyi gitmese bile nolursa olsun hiçbir sebep minnacık bir bebeğe kıymayı gerektirmiyor bana göre canım. ALLAH doğru yoldan ayırmasın cümlemizi

kızlar bu ay sogan suyu içtim 1 hafta erken yumurtladım yumurtlamamın üstünden 7 gün gecti önceden göğüslerim hemen şişerdi bu ay hiç şişmedi ama sol gügsüme sürekli bıcak giriyo cok sızlıyo bide tek taraflı kasık agrım var bu kadar erken belli olurmu bilemedim,bide kasıklarımda bi dolgunluk hissi var tarif edemediğim garip bi his umutlanmak istemiyorum ama testte yapamıyorum erken diye sizce hamilelik belirtisi olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…