-
- Konu Sahibi Whowiangirl
İnşallah olmazsınızKızlar sizlerde durum nedir? Ben adet olmadim bugün günüydü
İnşallah olmazsınız
Benim adetime 1hafta kala adet olacakmışım gibi bel agrılarım başlamıştı aşırı derecede ben ordan şüphelenmiştim zaten :)
Bulantı ve kusma bu kadar erken başlamaz ama10 gun var yanaklarim yanıyor birde sabah bulantisi ve kusma . Gebelik varsa su an tam dolenme gunu
Bulantı ve kusma bu kadar erken başlamaz ama
Canım adet sancın nasıldığı ve ne zaman öğrendin ben de de aynı adet sancısı var arada bir geliyor kayboluyor âdetin üç gün geçti hala da olmadımKızlar hiç bir belirtim olmadı adet sancısından başka..
Ne gögsüm hassaslaştı ne akıntım oldu ne başım döndü ne mıdem bulandı yorgunluk halsizlik hiç biri olmadı . ağzımda tat değişimi de olmadı.. Sadece adet sancısından biraz daha farklı bir sancı oluyor kendinizi iyi tanıyorsanız o sancının farklı olduğunun farkına varırsınız.
Belirtilere takılmayın demiyorum çünkü ben feci takıyordum:)) takılın gitsin :))
Adet sancısı kasıklarımda başlayıp bacaklarına doğru dağılan bi agrıdır benim. Hamilelikte ise yumurtalık ağrısı gibi tek noktada yoğun olup kasıklara doğru sıcak sıcak sancı dağılıyor.inşallah hamilesindir.Canım adet sancın nasıldığı ve ne zaman öğrendin ben de de aynı adet sancısı var arada bir geliyor kayboluyor âdetin üç gün geçti hala da olmadım
Adet sancısı kasıklarımda başlayıp bacaklarına doğru dağılan bi agrıdır benim. Hamilelikte ise yumurtalık ağrısı gibi tek noktada yoğun olup kasıklara doğru sıcak sıcak sancı dağılıyor.inşallah hamilesindir.[/QUOT
Vallahi bilemedim
yumurtlama günümde ve 2 gün sonrasında ilişki oldu.sadece takvimden hesapladım test yapmadım bu ay, çünkü zaten hiç tutturamadım testlerle adetim düzensiz olduğu için. 3 gün sonra inanılmaz bir karın ağrısı başladı. Sonradan kasık ağrısına döndü. Şu an kasık bölgemde yumurtalıklarımda bir basınç hissediyorum aynı kistimin çok büyüyüp idrara sıkıştığımda yaptığı gibi ağrı ve basınç. Karın bölgemde gaz gibi şişlik dolgunluk sertlik,böbreğimi üşüttüğümdeki gibi yanlarım ağrıyor. Ayaklarımı uzatınca kasığımda gerilme oluyor karnıma çok çekince de sıkışma. Kistim mi tekrarladı yoksa bu sefer tuttu mu bilemiyorum ama hiçbir zaman bu kadar ağrım olmazdı. 6 gün var BAT a
8 gün geçti şu an. Bakalım yarın belki giderim doktoraInsalllah vardir canim iliskiden sonra bir haftadan fazla oldu mu
Benim adetime 1hafta kala adet olacakmışım gibi bel agrılarım başlamıştı aşırı derecede ben ordan şüphelenmiştim zaten :)
cok nadir oluyodu ama olduğu zamanda 1hafta öncesinden olmuyorduNormalde de her adetten once bel agriniz oluyormuydu peki ?