- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
-
- Konu Sahibi Whowiangirl
merhaba; ağrı var canım. bat a 7 gün var .
Kızlar hiç bir belirtim olmadı adet sancısından başka..
Ne gögsüm hassaslaştı ne akıntım oldu ne başım döndü ne mıdem bulandı yorgunluk halsizlik hiç biri olmadı . ağzımda tat değişimi de olmadı.. Sadece adet sancısından biraz daha farklı bir sancı oluyor kendinizi iyi tanıyorsanız o sancının farklı olduğunun farkına varırsınız.
Belirtilere takılmayın demiyorum çünkü ben feci takıyordum:)) takılın gitsin :))
ben de denedim 11şubatta ovulasyonu bn de de iki çizgi var ama eşit değil gebelik oluyor mu kiMerhaba. Benim de agri ve ovulasyon testim pozitif çıkıyor 6 gun kaldi
Bilmiyorum ki canim göreceğiz nasipse yarindan sonraben de denedim 11şubatta ovulasyonu bn de de iki çizgi var ama eşit değil gebelik oluyor mu ki
4 gün kaldı adetime yaklaşık 10 gündür gittikçe artan göğüs ağrım var tansiyonum sürekli düşüyor vajinal kremi beyaz akıntı var arada da kasık batması oluyor seyirme gibi bende durumlar böyle erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum çıkmazsa diye
B
Canım kaç günde bir adet oluyorsun belki geç döllenme falan olmuştur bir de normal gebelik testinde adet gecmeyince çıkmıyor ben erken gebelik testi aldım hassas olanlardan Sabah onu yapıcam üzerinde adetten 6 gün öncesine kadar çıkıyor yazıyor bakalım nolucak bence sen bekle GününüBenimde 4 gun var bugun yumurtlamanin 12.gunu. normal test vardi bu sabah yaptım negatif cikti. Domtor randevusu almıştım hcg icin bugun iptal ettim negatif cikti cunku olsa çıkardı galiba
Hmm anladım canım yinede bekle gününü bakalım Allahtan umut kesilmez bende 30 günde bir oluyorum bu ay da olmazsa aşılama dedi doktorum hayırlısı inşallah hepimiz hakkında bir an önce hamile kalırız da biz de o sevinci yaşarız :)26 gunde bir canim. Ben idrarimi 6 saattir tutuyordum ayni testten aldim yaptım negatif. Bu ay da yok. Rsim urologa gidecek carsamba günü. Sonra da ben gidecegim kadin doguma
Hmm anladım canım yinede bekle gününü bakalım Allahtan umut kesilmez bende 30 günde bir oluyorum bu ay da olmazsa aşılama dedi doktorum hayırlısı inşallah hepimiz hakkında bir an önce hamile kalırız da biz de o sevinci yaşarız :)
Benimde adetime beş gün var test yaptım silikte olsa belki çıkar diye ama negatif