- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
-
- Konu Sahibi Whowiangirl
Ben doktora gittim kızlar ağrının sebebini bulamadı. İdrar yolu enfeksiyonu, böbrek ağrısı vs. olabilir çünkü yumurtalıkta kist yok dedi. Ama düşünüyorum da idrarımı yaparken yanma filan yok, kokusu rengi normal. Ultrasonda bile zor muayene oldum doktor aleti bastırırken çok acıdı kasığım. Doktor şunu da ekledi adetin gecikirse kan tahlili yaparız, senden her an hamilelik bekliyorum dedi
Adetime 1 gün var ama normalde 1 hafta önceden göğsüm şişerdi acıdan dokunamazdım sertlik olurdu. Şimdi hiç değişiklik yok ne ağrı ne şişlik. Kasık ağrım da azaldı ama bel ağrım çok arttı yastıksız oturamıyorum. Ağır iş yapmadım, yürüyüş desen severim yürümeyi bir çıkınca 6km filan yürürüm dinlenmeden ama hiç belim ağrımazdı. Ama kendimi kaptırmak da istemiyorum. kan verince öğrenicem bir kaç güneInsallah gebeliktir tatlim. Benimki gebelik cikmadi 3 aydir azicik yürüdüm mu belim kopacak gibi ağrıyor.
Adetime 1 gün var ama normalde 1 hafta önceden göğsüm şişerdi acıdan dokunamazdım sertlik olurdu. Şimdi hiç değişiklik yok ne ağrı ne şişlik. Kasık ağrım da azaldı ama bel ağrım çok arttı yastıksız oturamıyorum. Ağır iş yapmadım, yürüyüş desen severim yürümeyi bir çıkınca 6km filan yürürüm dinlenmeden ama hiç belim ağrımazdı. Ama kendimi kaptırmak da istemiyorum. kan verince öğrenicem bir kaç güne
Hayırlısı canım ama hastaneye gitmeye cesaretim yok yine aynı şeyi duymaktan korkuyorum. her ay aynı negatif sonucu görünce insanın hevesi de kırılıyor. bu ay eşim de çok umutlandı benden habersiz netten gebelik belirtisi filan araştırıyor belli ki. Adam dış gebeliği bile öğrendi sayemde.Yarin mujdeyi aliriz insallah tatlim rabbim nasip etsin
Hayırlısı canım ama hastaneye gitmeye cesaretim yok yine aynı şeyi duymaktan korkuyorum. her ay aynı negatif sonucu görünce insanın hevesi de kırılıyor. bu ay eşim de çok umutlandı benden habersiz netten gebelik belirtisi filan araştırıyor belli ki. Adam dış gebeliği bile öğrendi sayemde.
Sonuç negatif kızlar. Hala adet olmadım adet belirtim de yok. Ama hem idrarda hem kanda negatif çıktı. Kan testini tekrarlamak istedim doktor gerek yok dedi. İlk kez bu kadar umutlanmıştım. Çünkü bütün belirtileri yaşadım belki de psikolojikti. rahim bu ay hiç aşağı inmedi mesela. Hiç böyle olmazdı adete yakın ele gelmeye başlardı. Şu an yukarda hala. Bu ay nasip değilmiş demek ki. Hayırlısı değilmiş. Ama adet olana kadar aynı ümidi taşıycam.
Yerleşme kanaması da olabilir canım. Evde test yapsana. Adetten 2 gün önce idrarda çıkarAdet tarihinden 2 gün önce pembe akıntı?? Adet başlangıcı mı yoksa yerleşme kanaması bu tarihlerde olur mu
Yarın alabilirim kuzum. Normalde pıhtı pıhtı gelir şu an yok gibi kasığım sızlıyor sağ taraf ağrım o kadarYerleşme kanaması da olabilir canım. Evde test yapsana. Adetten 2 gün önce idrarda çıkar
İnşallah hamişsindir. Yarın test yap bakalım inşallah çıkar :)Yarın alabilirim kuzum. Normalde pıhtı pıhtı gelir şu an yok gibi kasığım sızlıyor sağ taraf ağrım o kadar
Umudunu kaybetme canım. Vakti zamanı vardır. Inşallah gelecek ay olur.Yoğunlaşmaya başladı yav :)) bu ayda gol değil :) 5 aydır deniyoruz hoppp oldu mu sana 6. Ay :)))
İnşallah kuzu. Sağlıkla gelsinlerdeUmudunu kaybetme canım. Vakti zamanı vardır. Inşallah gelecek ay olur.
Büyük ihtimal hamilesinMerhabalar arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. BAT'a 2 günüm var fakar 3 gün önce ve bu akşam beyaz akıntı ile birlikte peçeteye hafif pembemsi kan geldi. Sizce hamilelik belirtisi midir ilk kez oluyor. Yaşayan arkadaşlar var mı?
Ay inşallah ağzından bal damlıyor test yaptım sabah ama negatif geldi idrardaBüyük ihtimal hamilesin
Birkaç gün geçsin tekrar yap canım. Ben pembe lekeyi gebelik olarak biliyorumAy inşallah ağzından bal damlıyor test yaptım sabah ama negatif geldi idrarda
Üzüldüm ikinci bebeğine yazık olmuş kiymasaydın. Allahın emanetiydi o sana. Ha yanındaki çocuğa kiymissin ha karnindakine aynı şey. Ikisi de evlat.Çok günah.KIZLAR BUGÜN BİR SİTEDE GEZİNİRKEN BİR YAZI OKUDUM VE DOĞRULUĞUNU BİR KAÇ HAMİLELER KANITKAMIŞ O YAZIYI PAYLAŞAYIM SİZİNLE BELKİ YARDIMCI OLURUZ....... !!!!!!
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın