Şahsi görüşümdür, tıbbi bir öneri değildir.Olağan şartlarda beklenmez. Hamilelik için ovulasyon olması gerekir siz henüz o aşamada değilsiniz. Ancakk bu demek değil ki yüzde yüz kesin olmazsınız. Sonuçta insan vücudu robot/ kitap değil. Şayet böyle bir endişeniz varsa almanız uygun olur diye düşünüyorum.
ben olsam bu soruyu
Her soruda doktora gideceksek yandıkben olsam bu soruyu buraya sormam. bir doktora danışın.
sizce bu sıradan bir soru mu?Her soruda doktora gideceksek yandık
Sırf başlığın ne anlama geldiğini anlamak için girdim konuyaŞiddet diye tahmin etmiştim adet hiç aklıma gelmedi.
Bu konuda kimse garanti veremez. Hamile kalmak zor ama her an her şey olabilir.
AldımGayet de kalınır. Sakın riske atmayın. Ertesi gün hapı alın en kısa sürede.
Ertesi gün hapı adeti etkiler mi yani gününüzde adet oluyorsunuz ama önceki adetlerinize göre daha zorlu gibi ertesi gün hapindan sonra günümde adet oldum ama ilk gün siyah ve katı kanama sonraki gün normal adet gibi ama az sonraki iki günde kahve soluk kırmızı lekelenmedden biraz fazla oldu siz kullandiniz mi bunu ilaç mı yapmıştır ?Gayet de kalınır. Sakın riske atmayın. Ertesi gün hapı alın en kısa sürede.
Ertesi gün hapı adeti etkiler mi yani gününüzde adet oluyorsunuz ama önceki adetlerinize göre daha zorlu gibi ertesi gün hapindan sonra günümde adet oldum ama ilk gün siyah ve katı kanama sonraki gün normal adet gibi ama az sonraki iki günde kahve soluk kırmızı lekelenmedden biraz fazla oldu siz kullandiniz mi bunu ilaç mı yapmıştır ?
Teşekkür ederim cevabınız için ben ertes72 kullandım ilacı aldıktan altı gün sonra ara kanama yaşadım dört gün sürdü iki hafta sonrada tam günümde adet oldum ama normal adetimdem daha farklıydi daha katı ve kısa sürdü gecikme yaşamadım ama günümde adet gördüm kanamada oldu bu gebelik olmadığını gösterir değil miErtesi gün hapının etkisi bünyeden bünyeye değişiyor. Benim canıma okuyor malesef. En son aldığımda 45 gün gecikti reglim.
Ve çok sancılı geçti. Sizinki de ilacın etkisidir.
Teşekkür ederim cevabınız için ben ertes72 kullandım ilacı aldıktan altı gün sonra ara kanama yaşadım dört gün sürdü iki hafta sonrada tam günümde adet oldum ama normal adetimdem daha farklıydi daha katı ve kısa sürdü gecikme yaşamadım ama günümde adet gördüm kanamada oldu bu gebelik olmadığını gösterir değil mi
Gecikme yaşamadan adet oldum sadece normalden kısa durdu ve daha zor geçti ve sürekli kasık ağrısı yaşıyorum sizinde öyle miBen de ertes kullandım. Adet olduysanız gebe değilsinizdir, gene de içiniz rahat etsin istiyorsanız bir test alıp yapın. Testin de sabah ilk idrarla yapılması tavsiye ediliyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?