Adetin son günü hamile kalınır mı?

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kizlar adetin son günü hamile kalinirmi? Ona göre ella alacağım karar veremedim de.

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Olağan şartlarda beklenmez. Hamilelik için ovulasyon olması gerekir siz henüz o aşamada değilsiniz. Ancakk bu demek değil ki yüzde yüz kesin olmazsınız. Sonuçta insan vücudu robot/ kitap değil. Şayet böyle bir endişeniz varsa almanız uygun olur diye düşünüyorum.

Olağan şartlarda beklenmez. Hamilelik için ovulasyon olması gerekir siz henüz o aşamada değilsiniz. Ancakk bu demek değil ki yüzde yüz kesin olmazsınız. Sonuçta insan vücudu robot/ kitap değil. Şayet böyle bir endişeniz varsa almanız uygun olur diye düşünüyorum.
Şahsi görüşümdür, tıbbi bir öneri değildir.

Ella çok zararlı tavsiye etmem regliyi etkilerr çok geç olursun sonra olamıyorum diye burda konu açıp açıp kafayı yersin
doktora gidin konuşun o versin daha iyii niye kafanıza göre iş yapıyorsunuz
bunasıl rahatlıkk insan içmeye korkar resmen

Her soruda doktora gideceksek yandık
sizce bu sıradan bir soru mu?
hamile kalma ihtimaliniz var ya da yok.
bir de ilaç ismi vermişsiniz.
doktora değil de buraya danışacak kadar önemsiz bir konuysa siz bilirsiniz, sizin tercihiniz sizin hayatınız.

sanki sivilce çıkmış da ondan bahsediyor gibisiniz.

Düşük bir ihtimal :) Öncesinde ve sonrasında biz korunmasız ilişkiye giriyoruz ama bebek fikrine de yakın olduğumuz için “olursa olur.” rahatlığı var tabii ama hamilelik oluşmadı hiç. Söylediğim gibi düşük bir ihtimal, ama yine de her zaman küçük bir ihtimal var ve bunu göze alamıyorsan kullan o dediğin ilacı :)

Sırf başlığın ne anlama geldiğini anlamak için girdim konuya😂 Şiddet diye tahmin etmiştim adet hiç aklıma gelmedi.

Bu konuda kimse garanti veremez. Hamile kalmak zor ama her an her şey olabilir.

Gayet de kalınır. Sakın riske atmayın. Ertesi gün hapı alın en kısa sürede.
Ertesi gün hapı adeti etkiler mi yani gününüzde adet oluyorsunuz ama önceki adetlerinize göre daha zorlu gibi ertesi gün hapindan sonra günümde adet oldum ama ilk gün siyah ve katı kanama sonraki gün normal adet gibi ama az sonraki iki günde kahve soluk kırmızı lekelenmedden biraz fazla oldu siz kullandiniz mi bunu ilaç mı yapmıştır ?

Ertesi gün hapı adeti etkiler mi yani gününüzde adet oluyorsunuz ama önceki adetlerinize göre daha zorlu gibi ertesi gün hapindan sonra günümde adet oldum ama ilk gün siyah ve katı kanama sonraki gün normal adet gibi ama az sonraki iki günde kahve soluk kırmızı lekelenmedden biraz fazla oldu siz kullandiniz mi bunu ilaç mı yapmıştır ?

Ertesi gün hapının etkisi bünyeden bünyeye değişiyor. Benim canıma okuyor malesef. En son aldığımda 45 gün gecikti reglim.
Ve çok sancılı geçti. Sizinki de ilacın etkisidir.

Ertesi gün hapının etkisi bünyeden bünyeye değişiyor. Benim canıma okuyor malesef. En son aldığımda 45 gün gecikti reglim.
Ve çok sancılı geçti. Sizinki de ilacın etkisidir.
Teşekkür ederim cevabınız için ben ertes72 kullandım ilacı aldıktan altı gün sonra ara kanama yaşadım dört gün sürdü iki hafta sonrada tam günümde adet oldum ama normal adetimdem daha farklıydi daha katı ve kısa sürdü gecikme yaşamadım ama günümde adet gördüm kanamada oldu bu gebelik olmadığını gösterir değil mi

Teşekkür ederim cevabınız için ben ertes72 kullandım ilacı aldıktan altı gün sonra ara kanama yaşadım dört gün sürdü iki hafta sonrada tam günümde adet oldum ama normal adetimdem daha farklıydi daha katı ve kısa sürdü gecikme yaşamadım ama günümde adet gördüm kanamada oldu bu gebelik olmadığını gösterir değil mi

Ben de ertes kullandım. Adet olduysanız gebe değilsinizdir, gene de içiniz rahat etsin istiyorsanız bir test alıp yapın. Testin de sabah ilk idrarla yapılması tavsiye ediliyor genelde.

Ben de ertes kullandım. Adet olduysanız gebe değilsinizdir, gene de içiniz rahat etsin istiyorsanız bir test alıp yapın. Testin de sabah ilk idrarla yapılması tavsiye ediliyor genelde.
Gecikme yaşamadan adet oldum sadece normalden kısa durdu ve daha zor geçti ve sürekli kasık ağrısı yaşıyorum sizinde öyle mi

Back
X