Gerçekten mi? Yarın da adet olmazsam cuma günü ilk idrarla tekrar deneyeceğim. İnşallah bu sefer pozitif görürümAdet gecikmesine rağmen test negatif çıkabilir, geç Döllenme diye birşey var, 5 sene önce doğum yaptım, adetim 1 hafta gecikene kadar negatifti
Evet hatta bat a göre beklenen doğum tarihim geldi ben hala ne nişan ne suyum gelmişti. Geç döllenme olmasına bağlıyorum doğum haftalarım doldu oğlum gelmiyordu bi Türlü.. seni umutlandırmak istemem boş yere ama böyle birşey mümkün yani. Allah sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallahGerçekten mi? Yarın da adet olmazsam cuma günü ilk idrarla tekrar deneyeceğim. İnşallah bu sefer pozitif görürüm
Çok teşekkür ederim. AminEvet hatta bat a göre beklenen doğum tarihim geldi ben hala ne nişan ne suyum gelmişti. Geç döllenme olmasına bağlıyorum doğum haftalarım doldu oğlum gelmiyordu bi Türlü.. seni umutlandırmak istemem boş yere ama böyle birşey mümkün yani. Allah sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Ay inşallah hamileyizdir. Ben bir gün daha bekleyeceğim. Hayırlısı olsun hakkımızda. Bilgilendirmeyi unutma sakınYumurtlama günlerimiz aynı canım şuan bende aynı durumdayım 1 gün gecikti hala yok aynı belirtiler bendede var bu sabah yaptım negatifi gördüm yarın sabah erken gebelik testini uygulayacağım. İnşallah hamişizdir ikimizde :)
Sabah yapınca sonucu bildiririm. Regl günlerimiz bile aynıymış ya inşallah inşallahhh hadi bakalımAy inşallah hamileyizdir. Ben bir gün daha bekleyeceğim. Hayırlısı olsun hakkımızda. Bilgilendirmeyi unutma sakın
Hadi inşallahSabah yapınca sonucu bildiririm. Regl günlerimiz bile aynıymış ya inşallah inşallahhh hadi bakalım
Yaptınız mı testSabah yapınca sonucu bildiririm. Regl günlerimiz bile aynıymış ya inşallah inşallahhh hadi bakalım
Yaptım negatif ama hala regl olmadım nedenn acaba???Yaptınız mı test
Senin durumun ne canım? Adet oldun mu?Yaptım negatif ama hala regl olmadım nedenn acaba???
Ben bir hafta gecikmeden kan vermek istemiyorum ya… bekleyeceğim… adet olmazsam haftaya çarşamba kan vermeye giderim inşallah. Sizde birkaç gün daha bekleyip sonra test yapın bence.Ben de şuan aynı durumdayım 1 gün geçti negatif kan verirseniz lütfen buraya yazın
Evet canım bu sabah oldum maalesefSenin durumun ne canım? Adet oldun mu?
Ya hayırlısı… inşallah birdahaki sefer Allah nasip eder. Üzülme herşeyin zamanı var… bende habire wc gidiyorum adet geldi gelecek gibi belirtilerim var… bakalım…Evet canım bu sabah oldum maalesef
Yarın sabah aç karinla bidaha yap canım 5 dk icinde verilen cevap doğrudur. Geçen ay benimde böyle olmuştu ama bebek yoktu bekleyince kuruma çizgisi oluyoEki Görüntüle 3169981
Kızlaaaar bugün gecikmenin 3.günü…. Ve ben gece uykudan uyanıp test yaptım ve 5 dakika bekledim birşey göremeyince dolaba koydum yattım… 3 saat sonra uyandım ve teste baktım ki silik çizgi var… daha önce testlerim nekadar uzun süre beklerse beklesin böyle bir çizgi hiç çıkmamıştı… acaba gerçekten hamilemiyim ya??? Çok heyecanlandımuyku sersemi o çizgiyi hemen görememiş olabilir miyim ki?????
İnşallah sen hamilesindir dikkat et kendine canım benim hakkımızda hayırlısıYa hayırlısı… inşallah birdahaki sefer Allah nasip eder. Üzülme herşeyin zamanı var… bende habire wc gidiyorum adet geldi gelecek gibi belirtilerim var… bakalım…
Tamam yarın birdaha deneyeceğim inşallah. Gelişmeleri yazarımYarın sabah aç karinla bidaha yap canım 5 dk icinde verilen cevap doğrudur. Geçen ay benimde böyle olmuştu ama bebek yoktu bekleyince kuruma çizgisi oluyo