Tamam canımTamam yarın birdaha deneyeceğim inşallah. Gelişmeleri yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımTamam yarın birdaha deneyeceğim inşallah. Gelişmeleri yazarım
Kanamam başladı cnm. Hamile değilmişimİnşallah sen hamilesindir dikkat et kendine canım benim hakkımızda hayırlısı
Kanamam başladı cnm. Hamile değilmişim
Amin canım. İnşallahTüh ya. Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah diğer ay olur
Merakla okudum sonuç ne oldu diye üzüldüm sizin adınızaKanamam başladı cnm. Hamile değilmişim
Şuan normal bir adet kanaması yaşamıyorum. Çok değişik geldi. Açık renk az az kan geliyor. Genelde peçeteyle silince. Normalde yoğun bordo renginde oluyor adetim… hayr olsun bakalım….Merakla okudum sonuç ne oldu diye üzüldüm sizin adınıza
İnşallah en yakın zamanda gelir bebis.
Benim de bugün gecikmenin 3.gunu ama gelen giden yok testlerim de negatif adet olmayı bekliyorum
Konuyu en baştan beri takip ediyorum. Gebelik testinde cizgi görünce cok sevinmiştim ama sonra hastalandim yazmışsınız. Şu an kanamanız normale döndü mü yada belki yerleşme kanamasıdır inşallahŞuan normal bir adet kanaması yaşamıyorum. Çok değişik geldi. Açık renk az az kan geliyor. Genelde peçeteyle silince. Normalde yoğun bordo renginde oluyor adetim… hayr olsun bakalım….
Normal adetim gibi değil kıvamı rengi falan ama belli ki adet olmuşum. Emin olmak için bir test daha yapmıştım ama negatif çıktı… hayırlısıKonuyu en baştan beri takip ediyorum. Gebelik testinde cizgi görünce cok sevinmiştim ama sonra hastalandim yazmışsınız. Şu an kanamanız normale döndü mü yada belki yerleşme kanamasıdır inşallah
Kesinlikle hayırlısı. Allah büyüktür, elbet onun bizim için daha güzel planları var..Normal adetim gibi değil kıvamı rengi falan ama belli ki adet olmuşum. Emin olmak için bir test daha yapmıştım ama negatif çıktı… hayırlısı
Aynen öyleKesinlikle hayırlısı. Allah büyüktür, elbet onun bizim için daha güzel planları var..
Daha önce hiç sağlık ocağında kan vermedim. Bilmiyorum ki…Arkadaşlar sağlık ocaginda kan verilse ne kadar süre sonra sonuç çıkıyor ayni gün sonucu alabiliyor musunuz
Bende hiç vermedim adetim gecikti testler negatif acaba kan mı versem diye düşünüyorumDaha önce hiç sağlık ocağında kan vermedim. Bilmiyorum ki…
Emin olmak için kan ver. Kaç gün gecikti?Bende hiç vermedim adetim gecikti testler negatif acaba kan mı versem diye düşünüyorum
Üç gün gecikti ama hep düzenlidir ve baya sulu akıntım var ama test yaptm bu sabah negatif bilemiyorm yaniEmin olmak için kan ver. Kaç gün gecikti?
Bebek düşünmeye başladığımızdan beri benimde adetim 2-3 gün gecikiyor. Artık 1 hafta gecikme yaşamadan test yapmayacağım(dedi ve yaptı) …Üç gün gecikti ama hep düzenlidir ve baya sulu akıntım var ama test yaptm bu sabah negatif bilemiyorm yani
Valla benim ilk kez oldu canım of cidden o kadar karmaşık şeyler hissediyorm ki sabah tekrar test yapacam bı umut silik çıkar belki testte görmeden kanda vermek istemedim açıkçası. Seninde mı geçti adetin canımBebek düşünmeye başladığımızdan beri benimde adetim 2-3 gün gecikiyor. Artık 1 hafta gecikme yaşamadan test yapmayacağım(dedi ve yaptı) …
3 gün gecikmişti canım.. bir testimde silik çizgi çıkmıştı saatler sonra .. sonrada adet oldum kuruma çizgisiymiş demekki… inş sen hamilesindir canımValla benim ilk kez oldu canım of cidden o kadar karmaşık şeyler hissediyorm ki sabah tekrar test yapacam bı umut silik çıkar belki testte görmeden kanda vermek istemedim açıkçası. Seninde mı geçti adetin canım
İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız bende silik bile yok3 gün gecikmişti canım.. bir testimde silik çizgi çıkmıştı saatler sonra .. sonrada adet oldum kuruma çizgisiymiş demekki… inş sen hamilesindir canım