Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis hatirlamiyosam 20 inci gunlere falan baslaniyo. Benim ovulasyon testimin icinde boyle bi takvim vardiOvulasyon testi alip onu hangi tarihlerde kullanabilirim ve nasil kullanicam bilgi verirseniz cok mutlu olurumsimdiden tesekkurler
TesekkurlerYanlis hatirlamiyosam 20 inci gunlere falan baslaniyo. Benim ovulasyon testimin icinde boyle bi takvim vardi
Yap bence ama hergun ayni saatte yapmaya ozen goster saat 12 ile 17 arasi falan en iyi zaman diye bikiyorum benTesekkurlerovulasyon zamanimi bilemiyorum en iyi bir test aliyim dedim 31 aralikta baslagic adetimin bugunden testi yapsam mi acaba
Tesekkur ederim bugunden testi deniyimYap bence ama hergun ayni saatte yapmaya ozen goster saat 12 ile 17 arasi falan en iyi zaman diye bikiyorum ben
Gelismeleri yazmayi unutmaTesekkur ederim bugunden testi deniyim
Tamam canim sagolsinGelismeleri yazmayi unutmamerakta kalirimm
![]()
Benim cok degisiyo canim en erken 30 gunde oluyorum ama suan 40 gundeyim gelen giden yokTamam canim sagolsinsenin adet kac gunde bir
Ovulasyin aldim yarin mi denesem bugun aksamiBenim cok degisiyo canim en erken 30 gunde oluyorum ama suan 40 gundeyim gelen giden yok
Valla canim bilmiyoumda bence baslasan iyi olur bakalim ne durumda cizgilerOvulasyin aldim yarin mi denesem bugun aksami
Resmini atarimValla canim bilmiyoumda bence baslasan iyi olur bakalim ne durumda cizgiler
Tmm canim bekkiyorumResmini atarim![]()
Ovulasyin aldim yarin mi denesem bugun aksami
Tesekurler canim ilgilenip cvp yazdigin icin. Adetinin kacinci guny basladin terstleri yapmaya ve hergunmu yaptinCanım 3 aydır ovü testi kullanıyorum ilk iki ay adetime 1 hafta kala bıraktım testi hiç aynı koyulukta olmamıştı bugün adet olmam lazımdı.. bu sefer bırakmadım yaptım ve bugün yumurtlama günümmüş bende pcos var demek ki geç yumurtlama oluyormuş..demem o ki adet olana kadar devam et test yapmaya..testi yapmadan 2 saat öncesi sıvı alma ve saat 3 gibi fln yap ..bende 39 40 günde bir adet olurum yardımcı olmak istedim..Allahım hakkımızda hayırlısını versinistersen testimin fotosunu atabilirim
HisgeldinCanım 3 aydır ovü testi kullanıyorum ilk iki ay adetime 1 hafta kala bıraktım testi hiç aynı koyulukta olmamıştı bugün adet olmam lazımdı.. bu sefer bırakmadım yaptım ve bugün yumurtlama günümmüş bende pcos var demek ki geç yumurtlama oluyormuş..demem o ki adet olana kadar devam et test yapmaya..testi yapmadan 2 saat öncesi sıvı alma ve saat 3 gibi fln yap ..bende 39 40 günde bir adet olurum yardımcı olmak istedim..Allahım hakkımızda hayırlısını versinistersen testimin fotosunu atabilirim
Adetime daha var 7 subati goateriyorCanım 3 aydır ovü testi kullanıyorum ilk iki ay adetime 1 hafta kala bıraktım testi hiç aynı koyulukta olmamıştı bugün adet olmam lazımdı.. bu sefer bırakmadım yaptım ve bugün yumurtlama günümmüş bende pcos var demek ki geç yumurtlama oluyormuş..demem o ki adet olana kadar devam et test yapmaya..testi yapmadan 2 saat öncesi sıvı alma ve saat 3 gibi fln yap ..bende 39 40 günde bir adet olurum yardımcı olmak istedim..Allahım hakkımızda hayırlısını versinistersen testimin fotosunu atabilirim
HosgeldinCanım benimde adet döngüm 36-38 günde bir oluyordu ilk ovulasyonumu yaparken 20.günden sonra yaptım kaçırmıştım o yüzden sen bence toplu satılan sitelerden fazlaca al ilk ay adet biter bitmez yapmaya başla herkesin bünyesi aynı olmuyor garanti olsun kaçırma
Canım telefonda ki uygulama takvimlere asla güvenmeyin derim ona göre benim yumurtlama günüm 8 ocakHisgeldinTesekkur ederim canim ilk adet tarihim 31 aralik takvim bugunleri gosteriyo gece testi denicem atarim atabilersin iyi olur canm