• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 3. Günü muayene

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sseerraayy

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
780
Puanlar
123
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 4 yıldır üye olmadan takip ediyordum bugun üye oldum. Bugun dr. Gittim kanamam varken alttan muayene etti ve yumurtan kalitesiz dedi napcamı şaşırdım bana akıl vercek biri vae mı acaba

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 4 yıldır üye olmadan takip ediyordum bugun üye oldum. Bugun dr. Gittim kanamam varken alttan muayene etti ve yumurtan kalitesiz dedi napcamı şaşırdım bana akıl vercek biri vae mı acaba
Eee herhangi bi ilaç falan vermedi mi canım..
4 yıllık mı evlisin???

Korkmana gerek yok gerekli horman testlerini yaptirip takibe başlayabilirsiniz herhangi bir sorun cikmazsa ilaç ya da igne kullanarak yumurtalari gelistirip gebe kalmayi deneyebilirsiniz ümitsizliğe kapilmayin yalniz değilsiniz

Prolaktinim yüksek çıktı 85=( klomen verdi kullan gel dedi.

Hmm bende 4 yıllık evliyim çatlatma iğnemi vurdurdum...
Ama senin yumurtalarda gelişme yokmuş aslında buna göre dr bi tedaviye başlar..
Niye başlamadı acaba..
Nası bi tedavi uygulayacak ki daha. Proloktınden dolayo ymrtalar döllencek kaliteye gelemiyo bnun için dostinek verdi prolaktın düşsüün dye klomen de vardı ymrtalar gelişsin dye sanırım. Sonra ialç btnce gel dedi sanırım yumrta takibini de o zaman yapıcak

Korkmana gerek yok gerekli horman testlerini yaptirip takibe başlayabilirsiniz herhangi bir sorun cikmazsa ilaç ya da igne kullanarak yumurtalari gelistirip gebe kalmayi deneyebilirsiniz ümitsizliğe kapilmayin yalniz değilsiniz
Teşekkür ederim.

Nası bi tedavi uygulayacak ki daha. Proloktınden dolayo ymrtalar döllencek kaliteye gelemiyo bnun için dostinek verdi prolaktın düşsüün dye klomen de vardı ymrtalar gelişsin dye sanırım. Sonra ialç btnce gel dedi sanırım yumrta takibini de o zaman yapıcak
Canım her dr un tedavisi farklı oluyor...
Bende ilk defa bu ay başladım.. adetimin 3.cü günü gittim alttan muayene etti..
Yumurtalarımın çok tembel olduğunu, polikistik over olduğunu ve kanallarımın çok hafif açık olduğunu söyledi...
Sonra 7 tane iğne verdi bitince tekrar gel dedi..
Gittim yumurtalarım tam istenilen büyüklükte değildi 3 iğne daha verdi. Daha sonra çatlatma iğnesi verdi göbekten vurdurdum...
Bugün 6.günüm 14 gün test yapıcam hamile olup olmadığıma dair...
Inşaallah olurum...

İnşallah hamile kalırsın bu ay canım. Bende geçen ay başladım gttgmde yumurtam 18cm di çok gzel dedi igne yaptı lu gün gek dedi gttgimde yumurtan çatlamştı canım inşallah yumurtan döllenir dedi veklycez dedi adet olursan gel dedi işte oldum bende bnları söledi

Klomen vermişti 4 yumurtam luşmuş 21 ve17 cm kalitesiz midir acaba yine nası anlaşılır ki

Canım her dr un tedavisi farklı oluyor...
Bende ilk defa bu ay başladım.. adetimin 3.cü günü gittim alttan muayene etti..
Yumurtalarımın çok tembel olduğunu, polikistik over olduğunu ve kanallarımın çok hafif açık olduğunu söyledi...
Sonra 7 tane iğne verdi bitince tekrar gel dedi..
Gittim yumurtalarım tam istenilen büyüklükte değildi 3 iğne daha verdi. Daha sonra çatlatma iğnesi verdi göbekten vurdurdum...
Bugün 6.günüm 14 gün test yapıcam hamile olup olmadığıma dair...
Inşaallah olurum...
merhaba arkadasim insAllah hayirlisiyla bebisine kavusursun Allahim kimsenin kucagini bos birakmasn bende gebelik dusunuyorum diye oncesinde dr a gttim kist vrms ilac verdi kullandm gcmedi tekrar kullan ilactan sonra 2.adet olusunda adetin 3.gunu gel ddi.sanirim alttan bakcak bise demedi gerci ama. biraz korkuyorum canin acidimi bide adetken nasil olacak ck kafama takiyorum

merhaba arkadasim insAllah hayirlisiyla bebisine kavusursun Allahim kimsenin kucagini bos birakmasn bende gebelik dusunuyorum diye oncesinde dr a gttim kist vrms ilac verdi kullandm gcmedi tekrar kullan ilactan sonra 2.adet olusunda adetin 3.gunu gel ddi.sanirim alttan bakcak bise demedi gerci ama. biraz korkuyorum canin acidimi bide adetken nasil olacak ck kafama takiyorum
Canım sakın korkma kesinlikle ağrı sızı yok inanki zaten uzun uzun bakmıyor bi alete sıvı döküyor vajinadan bakıyor..
Mesela sürekli kocalarımızla birlikte oluyoruz hiç ağrı sızımız olmuyor ki hatta o dr un kullandığı alet penis gibi değil, ince yani acıtmıyor:KK48:

Klomen vermişti 4 yumurtam luşmuş 21 ve17 cm kalitesiz midir acaba yine nası anlaşılır ki
Benim geçen ay 2 yumurtam vardı canım ama tutmadı dün adet oldum...
Cuma günü tekrar gidecem..
4 yumurta iyiymiş canım seninkiler ya..
Nasıl çoğalır bu yumurtalar :(

Ben de bugün gittim regl gecikmesi yaşıyorum son altı yedi aydır ama regl iken alttan bakmadı doktorum. Degerlerim normal çıktı ve son bir yılda beş altı kilo almamdan dolayı olduğunu söyledi doktor kilo vermemi istedi. Çok üzüldüm hamile kalma şansın yüzde üç olur bu şekilde düzensiz olursan dedi. İncir kürü, havuç kürü ve soğan kürü gibi kürler var yapmaya başladım sorununa göre sen de doktor tedavine ek olarak deneyebilirsin.

Canım sakın korkma kesinlikle ağrı sızı yok inanki zaten uzun uzun bakmıyor bi alete sıvı döküyor vajinadan bakıyor..
Mesela sürekli kocalarımızla birlikte oluyoruz hiç ağrı sızımız olmuyor ki hatta o dr un kullandığı alet penis gibi değil, ince yani acıtmıyor:KK48:
iste onu da dusundum de onun bi oncesi oluyo ya ondan acimiyo:olamaz::KK48: ins acimaz hayirlisiyla gecsin bi iki ayda merak ediyorum ne dicek yumurta durumum ne tesekkur ederim

Prolaktinin 85se eğer beyin tamografi yada emar için endokrin yada beyi cerrahisine göndermedi mi benim Prolaktinim yüksekti beyinde iyi huylu tümör çıktı iki yıl hem takip hemde dostinex kullandım bence dediğim bölümlerede gidin mutlaka

Benimde aynisi oluyordu cnm bende anlamamistim 3 kez kullandim klomeni ilk ay 22 de catlatma ignesini vurudk 1 tane gelismisti 2.ay 4 den fazla gelisme oldu 18mm ustu bubseferde doktor cogul olir dedi igne yaptirmadi kaldi ki cok pisman oldum 3.ay 3 taneydi gelisen yine 20li seviyede ama tutmadi

Back