• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin 2 yada 3. Günü kan vermeye gel demisti?

bebeklinick

100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
28.130
En iyi cevaplar
1
40.870
598
Kızlar hayırlı geceler

Kan verip tüm hormonal degerlerime de baktirmam içinde adet gunumu bekliyorum

Peki ben 2.gun 3.gun gidicem ya hani doktora

E bu kanama cumartesi pazara denk gelirse ne yapacağım sonraki adet kanamasini mi bekleyeceğim

Kızlar hayırlı geceler

E bu kanama cumartesi pazara denk gelirse ne yapacağım sonraki adet kanamasini mi bekleyeceğim
Eger cuma gunu adetin baslarsa pazartesi gidersin yine. Ben bir defa gitmistim o sekilde sikinti olmaz dediler

Eger cuma gunu adetin baslarsa pazartesi gidersin yine. Ben bir defa gitmistim o sekilde sikinti olmaz dediler
Bikac gün leke şeklinde ( kahvemsi peceteyle silinecek miktarda)geliyor genelde .bunu adetten saymalimiyim.yoksa kan sokulunce yani kanama olarak gelince mi başladı saymaliyim

Kızlar hayırlı geceler

malesef oyle oluyor. benim bu ay yumurta gunum ctesi ye geldi.. ptesi de dr dolu saliya randevu vereceklerdi.. yumurtlama oluyor, catliyor geciyor. ultrasonda bakmanin anlami kalmiyor. bu ay gecti boyle.. kan tahlilleri de oyle oluyor. 2. gunu gidin ki 3. gun sabahtan kan verirsiniz.

malesef oyle oluyor. benim bu ay yumurta gunum ctesi ye geldi.. ptesi de dr dolu saliya randevu vereceklerdi.. yumurtlama oluyor, catliyor geciyor. ultrasonda bakmanin anlami kalmiyor. bu ay gecti boyle.. kan tahlilleri de oyle oluyor. 2. gunu gidin ki 3. gun sabahtan kan verirsiniz.
Teşekkür ederim klomen mi kullaniyorsun

Back
X