adetime son 1 gün.............

lütfen benim ve benim gibi adetine 1 gün kalan arkadaşlarım için dua edin
lütfeeeeeeeeeeeeennnn.............
acunun yarışması varmısın yokmusundaki gibi yapalım sinerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))

ya benim geçen ay tam on gün gecikti ogün test olmaya karar verdim ki sabah yataktan kalktığımda adetim geldi heşeyde bir hayır var canım bu ayda 5 gün oldu geçeli hala tık yok umutlanmakta istemiyorum ama insanın elinde değil işte test yapmayada korkuyorum inşallah isteyen herkeze verir rabbim...inşallah bende hamişimdirŞeniz

amin amin umarım hepinizin bebiş haberlerini alırım tabi inşallah bende ya kızlar psikolojikte bazı belirtiler olabiliyo geçen ay kendimi tamamen hamile hissetmeye başlamıştım...ve gecikmeli olarak onuncu gün bütün hayallerim suya indi ama kendimi ve eşimi teseli ettim zorda olsa gelecek aya inşallah diyerek ve bu ay adetim gecikeli 5 gün oldu ya kızlar kan tahlili ne zaman sonuç veriyo bi bilgisi olan var mı?

ya canım kan tahlılı hemen sonuc verıyo adetın gemısse bence adetın gecıyosa hıc beklme gıt bı kan testı yaptır bı sat ıcınde sonuc alırsın merak etme allah yardımcınız olsun :KK70:

Fundağ Caanim Nerdesin Ne Durumdasin Meraktan öldüm Kiz Oldunmu Adet Lütfen Olmadim De Bende Daha Tik Yok Sürekli Kontrol Ediyorum çok Hafif Belim Ağriyo Hadi Hayirlisi Canim

Fundağ Caanim Nerdesin Ne Durumdasin Meraktan öldüm Kiz Oldunmu Adet Lütfen Olmadim De Bende Daha Tik Yok Sürekli Kontrol Ediyorum çok Hafif Belim Ağriyo Hadi Hayirlisi Canim

valla aynı durumdayım hala adet olmadım.Ev iişleriyle oyalıyorum kendimi düşünmiyeyim diye ama düşünmedende edemiyorum,sürekli bir ıslaklık var akıntı geliyor ama adet olmuyorum.böyle bir belirti var mı acaba,ama hafif hafif karnım ağrıyor,bacaklarımdada hafif bi ağrı var allah hayırlı etsin ne diyim:)

Allah tüm isteyenlere hayırlı , sağlıklı , uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın...:emir_bebek:

Hamilelerede Allah'ım kolay doğum nasip etsin...yerimseniben

Evlat sahibi olanlarda acılarını görmesin...:1rolleyes:

valla aynı durumdayım hala adet olmadım.Ev iişleriyle oyalıyorum kendimi düşünmiyeyim diye ama düşünmedende edemiyorum,sürekli bir ıslaklık var akıntı geliyor ama adet olmuyorum.böyle bir belirti var mı acaba,ama hafif hafif karnım ağrıyor,bacaklarımdada hafif bi ağrı var allah hayırlı etsin ne diyim:)

BENDE DE BİŞEY YOK ŞİMDİLİK AĞRI FALAN DEDİĞİM GİBİ BİRAZ BELİM AĞRIYO AKINTIM FALANDA YOK HAYIRLISI OLSUN ZENCEFİL NE DURUMDA ACABA ONUDA MERAK EDİYORUM HAYIRLISI SABREDELİM BİRAZ DAHA CANIM:a015:

Allah hepinize hayırlı evlatlar nasib etsin bende bu ay korunmayı bıraktım ama hemen hamile kalıcağımı sanmıyorum kendimi strese sokmadan normal yaşantıma devam ediyorum RABBİM tüm istiyenlerin kucağını doldursun

Kizlar Nerdesiniz Oldunuz Mu Adet Ben Daha Olmadim Yaa Inş Olmayiz Benim Genelde Hep Sabahlari Sat 10 Gibi Falan Olurdu Hala Olmadim Galiba Stresten Olmuyo Yoksa Ben Adet Olacam Içime Doğuyor Hayirlisi Bakim Test Falan Yaptinizmi ??

Kizlar Nerdesiniz Oldunuz Mu Adet Ben Daha Olmadim Yaa Inş Olmayiz Benim Genelde Hep Sabahlari Sat 10 Gibi Falan Olurdu Hala Olmadim Galiba Stresten Olmuyo Yoksa Ben Adet Olacam Içime Doğuyor Hayirlisi Bakim Test Falan Yaptinizmi ??

yok daha olmadım ya resmen kuluçkaya yattık bekliyoruz ehehehehe:)

ben temmuz ayında 1 ay kadar urfada kaldım
görevliydim

sen urfalımısın?orada arkadaşlarım var
ya bu zencefil hastalandıda moralimi bozuk acaba bugün hiç göremedik

kıssssslar burdayım bennnnn.canlarım hasta olmadım hala.ayy biz stres yaptık da ondan mı olmadı acaba.üçümüz de olmamış çünkü.yada yooookkkkksaaaaa :teytey::nazar:

ben temmuz ayında 1 ay kadar urfada kaldım
görevliydim

sen urfalımısın?orada arkadaşlarım var
ya bu zencefil hastalandıda moralimi bozuk acaba bugün hiç göremedik

YOK BEN ADANALIYIM CANIM EŞİM BURDA GÖREV YAPIYOR O YÜZDEN BEN DAHA ADET OLMADIM KIZLAR

kızlar benimde adetime 4 gün var ama kasıklarımda ağrı ve baş dönmesi var acaba hamilelik belitisimi

X