Var gibi cnm birde normal cekimi gonder bakalimErken gebelik testi bu
Mrb var gibi gebelik ancak renkli fotoda net görünür bu erken geb ise yarın verdiğiniz kan da sonuç netleşir bu arada✌ gönlünüzce olsun umarım..Erken gebelik testi bu
Yaaaa Ciddi mısınız sevınimmi sımdıMrb var gibi gebelik ancak renkli fotoda net görünür bu erken geb ise yarın verdiğiniz kan da sonuç netleşir bu arada✌ gönlünüzce olsun umarım..
Yaaaa ınsallah hala inanamıyorum yaVar gibi duruyor inşallah kanda da çıkar canım
İyide bıtanem negatıften cızgı cıkıyomu hıcNormal renkte de çekin belkide orda olan çizgi siyah beyazda belli oluyordur
Kan verip teyit et sonucu canımYaaaa ınsallah hala inanamıyorum ya
Ya ben hala sevinemiyorum okadar soktayımkı kandan sonra sevinecem ınsallah ya dua edin kanda da cıksınKan verip teyit et sonucu canımdarısı başımıza inşallah
Nıye etmıyım bıtanem mm rabbım isteyen herkese gonlunr gore versin insallah :)Bence kesin var olmasa hiç orda çizgi belirmiyor bile bunda gayet çıkmış yarın kan verin Allah gönlünüze göre versin bize de dua et hayırlısı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş
Sonuçta ords o cizgiler hep var idrara göre çıkıyor diyorum ki o orda olan çizgileri belki siyah beyaz zaten goruyordur neden normal cekmek istemiyorsunuzİyide bıtanem negatıften cızgı cıkıyomu hıc
Tamamdır oylede atarim :)Sonuçta ords o cizgiler hep var idrara göre çıkıyor diyorum ki o orda olan çizgileri belki siyah beyaz zaten goruyordur neden normal cekmek istemiyorsunuzdemek istediğimi anlatamadım sanırım
Var ben teste baktığımda gayet net ikinci çizgiyi görüyorumYaaaa Ciddi mısınız sevınimmi sımdı
Yaaa azından bal damlıyor hemen kan testi yaptırıcam nolur dua edin :)Var ben teste baktığımda gayet net ikinci çizgiyi görüyorum
İnsallah bitanem benim rabbım gonlunuze gore versin hepinizin kan testi yaptırıcam en kısa surede :)Bence de var gibi inşallah hayırlı haberler alırsınız kan da da çıkar.vee ben de darısı başımıza diyorum.
İnşallah çıkar canımOn
Ya ben hala sevinemiyorum okadar soktayımkı kandan sonra sevinecem ınsallah ya dua edin kanda da cıksın
Tamam tatlımİnşallah çıkar canımbeni de etiketle merak ettim sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?