- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
- Konu Sahibi Dublekahve
-
Benim 2 gün varken silik çıkmıştı sen mutlaka kan ver birde kan pıhtılaşması durumunda kan sulandırıcı veriyor doktorlar pıhtılaşma düşüğe sebep oluyomus doktorum öyle demişti ben 1 kere kimyasal gebelik yaşadık düştü suanda gebelik var kanımda ama çok erken öğrendim değerim düşük daha kahverengi lekelerimde var doktorum kan sulandırıcı ve progestan verdi önlem olarak sakın ihmal etme test yap bence
Boşverin ağzı olan konuşuyor, ama bi o kadar da destekçi güzel insanlar var. Yarın sonuçlarımızı paylaşalım o zaman arkadaşımYarın bende kan vericem 8 aydır o kadar çok umutla kan verdim ki şuan midem bulanıyor stresten uyuyamıyorum nasıl kan vericem diye 5 gün geçti adetim diyorum kesin yine olucam insan bir ümit bekliyor buradaki insanlar umudunu kursağına sokarcasına öldürüyor bazen bu siteye neden kaydoldum ki diyorum bazen bir insana bile umut aşıladım diye seviniyorum inşallah sizde umutla beklediğiniz o müjdeli haberi alırsınız
Evet yarın sabah hemen hastanedeyimBencede kan ver sen kesin olsun testler yanıltabiliyo erken dönemde
Verdim bekliyorum inşallah dua et güzel haberler alalımBoşverin ağzı olan konuşuyor, ama bi o kadar da destekçi güzel insanlar var. Yarın sonuçlarımızı paylaşalım o zaman arkadaşım
Ayy hadi inşallah bende yarın vericemVerdim bekliyorum inşallah dua et güzel haberler alalım
İnşallah güzel haberler alırız kuzumAyy hadi inşallah bende yarın vericem
Benim belirtilerim yok oldu yaa bi tek kahve rengi lekelenmem devam acaba hastamı olucam bilmiyorum yarın hastaneye gidip orda adet olmak şaka gibi olurİnşallah güzel haberler alırız kuzum
Malesef resmi yok şuan ama çok çok silikti dikkatli bakmayan birisi göremez yani o kadar.. Aynı gün kan verdim hemen 10.9 çıkmıştı ilişkiden 10 gün sonra öğrenmiş oldum yani şuan değerlerimin yükselişini takip ediyorumNe kadar silikti resmini atar misiniz varsa
Malesef resmi yok şuan ama çok çok silikti dikkatli bakmayan birisi göremez yani o kadar.. Aynı gün kan verdim hemen 10.9 çıkmıştı ilişkiden 10 gün sonra öğrenmiş oldum yani şuan değerlerimin yükselişini takip ediyorum
Benimda aksam testimde çıkmamıştı sabah çıkmıştı zaten bu testleri sabah ilk idrarla yapmak daha doğruymuş seninde çok erken daha kan verirsen daha kesin sonuç alırsın kafan rahatlar böyle sürekli test yapmak çok strese sokuyoBenimde sabah yaptığım testte çıktı silik baya silik yani . Akşam üzeri tetkrar yaptım ama çıkmadı . Adetime 2 gün var .
Kan verdınız mı sonuç ne olduEvet yarın sabah hemen hastanedeyim
Benimda aksam testimde çıkmamıştı sabah çıkmıştı zaten bu testleri sabah ilk idrarla yapmak daha doğruymuş seninde çok erken daha kan verirsen daha kesin sonuç alırsın kafan rahatlar böyle sürekli test yapmak çok strese sokuyo
Olsun hiç üzülme nasipte ne varsa o olur demekki daha vakti değilmiş sabırla bekliycez inşallah hepimize nasip eder RabbimKan sonucumda negatif hayırlısı olsun napalim elden bisey gelmiyor vardır bundada bir hayir
Olsun hiç üzülme nasipte ne varsa o olur demekki daha vakti değilmiş sabırla bekliycez inşallah hepimize nasip eder Rabbim
Hastane kapısında adet oldum hüsran içeri girmeden geri geldimKan verdınız mı sonuç ne oldu
2-3 damla damlatacaksınız tekrar yapın test.Kizlar adete 4 gün var. Idrari biraz fazla damlattim sanirim 10 damla filan sizce var mi gebelik
Test bozuk canim testi yenile 2-3 damla yeterli 10 damla ne kizzz direk uzerine mi isedinKizlar adete 4 gün var. Idrari biraz fazla damlattim sanirim 10 damla filan sizce var mi gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?