• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime iki gün var erken gebelik testi çıkarırmı

Bunun icin acile gidilmez. Acil unitesini bu tur vakalarla mesgul etmeyin!
Adet oluyor olabilirsiniz. Asiri derece agriniz yoksa adet gununu bekleyin.
Erken gebelik testide deneyebilirsiniz. Eger hamileyseniz pozitif cikiyor adetten iki gun once.
Sabirli olmayi ogrenmek zorundasiniz.
Daha 2 gün önce yengem ağrım var dedi ve gitmedi bebeğin kalbi durmuş sen acili meşgul etmeyin diyorsunda işleri ne niçin para alıyorlar bu sana neden bu kadar dokundu

Kızlar adetime iki gün var erken gebelik testi yapsam çıkarmı kahve rengi lekelenmem vardı biraz fazlalaşmaya başladı bende kan pıhtılaşması da olunca korkuyorum dayanamıcam yarın kan vericem ama bugün de erken gebelik testi yapsammı çıkar mı ona göre acile gidicem (adetime iki gün var)
Geç döllenme falan olmadıysa çıkar muhtemelen erken gebelik testinde. Umarım gönlünüze göre olur her şey 🙏

Geçmiş oldun bu acıyı o kadar iyi bilirim ki iki kere yaşadım
Yarın bende kan vericem 8 aydır o kadar çok umutla kan verdim ki şuan midem bulanıyor stresten uyuyamıyorum nasıl kan vericem diye 5 gün geçti adetim diyorum kesin yine olucam insan bir ümit bekliyor buradaki insanlar umudunu kursağına sokarcasına öldürüyor bazen bu siteye neden kaydoldum ki diyorum bazen bir insana bile umut aşıladım diye seviniyorum inşallah sizde umutla beklediğiniz o müjdeli haberi alırsınız

Back