• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime iki gün var erken gebelik testi çıkarırmı

Ahahah 😂 yaa yok aparatini kullandim fekat sanki cok damlatinca bi cizgi daha cikaracakmisim inanmisligiyla gaza geldim 😂 zaten bakiniz adagida yeni bi test yapinca istersen 10 lt üzerine işe alirsin cifti sonucu aldim

Eklentiler

• 20191216_151458.jpg
    20191216_151458.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba insanlıktan nasibini almamış arkadaşım.. burası nedir nasıl bir sitedir? Soru sorma yasağı mı var? Burda bir sürü tecrübeli arkadaşlar var sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Şimdi gelelim emir küplerine sanane sen kimsin benimle bu şekilde konuşyosun azıcık edenini bil hamilelik hormonun EGO’na vurmuş sanırım!!! Ben iki kere kalp durmasından bebek kaybettim onun için erken öğrenmeye çalışıyorum acilde bugünler için var anladın mı! Bilip bilmeden yarar olmadan zarar olmayın!
Başın sağ olsun canım boşver sen bende yaptım erken gebelik ama çıkmadı benim başıma gelmedi ama çok istiyorum o yüzden anlaya biliyorum seni muhattap olma kimseyle boşver acil hastane herkeze açık biyer hastalara hastalığın varsa bi sıkıntın varsa tabi gidiceksin kimsenün laf söylemeye hakkı yok

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta büyük tuvalet için wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti çıktığımda ve sade gaz çıkıyo du yerleşme kanaması olabilir mi iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Back