- 30 Ekim 2019
- 61
- 33
- 3
- 28
- Konu Sahibi Dublekahve
-
Çıkar canım test yap ama acilede git Allah korusun düşük olmasınKızlar adetime iki gün var erken gebelik testi yapsam çıkarmı kahve rengi lekelenmem vardı biraz fazlalaşmaya başladı bende kan pıhtılaşması da olunca korkuyorum dayanamıcam yarın kan vericem ama bugün de erken gebelik testi yapsammı çıkar mı ona göre acile gidicem (adetime iki gün var)
Çıkar canım test yap ama acilede git Allah korusun düşük olmasın
Merhaba insanlıktan nasibini almamış arkadaşım.. burası nedir nasıl bir sitedir? Soru sorma yasağı mı var? Burda bir sürü tecrübeli arkadaşlar var sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Şimdi gelelim emir küplerine sanane sen kimsin benimle bu şekilde konuşyosun azıcık edenini bil hamilelik hormonun EGO’na vurmuş sanırım!!! Ben iki kere kalp durmasından bebek kaybettim onun için erken öğrenmeye çalışıyorum acilde bugünler için var anladın mı! Bilip bilmeden yarar olmadan zarar olmayın!Bunun icin acile gidilmez. Acil unitesini bu tur vakalarla mesgul etmeyin!
Adet oluyor olabilirsiniz. Asiri derece agriniz yoksa adet gununu bekleyin.
Erken gebelik testide deneyebilirsiniz. Eger hamileyseniz pozitif cikiyor adetten iki gun once.
Sabirli olmayi ogrenmek zorundasiniz.
Merhaba insanlıktan nasibini almamış arkadaşım.. burası nedir nasıl bir sitedir? Soru sorma yasağı mı var? Burda bir sürü tecrübeli arkadaşlar var sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Şimdi gelelim emir küplerine sanane sen kimsin benimle bu şekilde konuşyosun azıcık edenini bil hamilelik hormonun EGO’na vurmuş sanırım!!! Ben iki kere kalp durmasından bebek kaybettim onun için erken öğrenmeye çalışıyorum acilde bugünler için var anladın mı! Bilip bilmeden yarar olmadan zarar olmayın!
Benim 2 gün varken silik çıkmıştı sen mutlaka kan ver birde kan pıhtılaşması durumunda kan sulandırıcı veriyor doktorlar pıhtılaşma düşüğe sebep oluyomus doktorum öyle demişti ben 1 kere kimyasal gebelik yaşadık düştü suanda gebelik var kanımda ama çok erken öğrendim değerim düşük daha kahverengi lekelerimde var doktorum kan sulandırıcı ve progestan verdi önlem olarak sakın ihmal etme test yap benceKızlar adetime iki gün var erken gebelik testi yapsam çıkarmı kahve rengi lekelenmem vardı biraz fazlalaşmaya başladı bende kan pıhtılaşması da olunca korkuyorum dayanamıcam yarın kan vericem ama bugün de erken gebelik testi yapsammı çıkar mı ona göre acile gidicem (adetime iki gün var)
Bence biraz sakin olun bende hamileyim anlayabiliyorum hormonlarinizi ama azicik sakin olun.konuya gelince ozelde acile gidince direk beta testi dediginde hic bir doktoru meskul etmiyosun parani veriyosun kanini aliyolar ve bekliyosun sonuc icin doktorluk hicbir durum yok suan cikisiniz asiri olmus bence derin bir nefes alinAsil siz insanliktan nasibini alamamisiniz. Doktorlari bu tarz seylerle mesgul etmeye utanmiyormusuz?
Acil servis kavraminin ne demek oldugunu idrak edemiyormusunuz?
Kusura bakmayin ama acil hastaligi derdi olanlar senin gibiler yuzunuzden siralarda perisan olmak zorunda degiller.
Asil insanlik o insanlari, ve orda calisanlari dusunmektir.
Erken gebelik testi denen bisey var. Onu kullansin. Adet gunu gectikten sonra istedigi testi yapabilir.
Anladım seni ben ya hep hamilelikten bunlar tamam ablamAsil siz insanliktan nasibini alamamisiniz. Doktorlari bu tarz seylerle mesgul etmeye utanmiyormusuz?
Acil servis kavraminin ne demek oldugunu idrak edemiyormusunuz?
Kusura bakmayin ama acil hastaligi derdi olanlar senin gibiler yuzunuzden siralarda perisan olmak zorunda degiller.
Asil insanlik o insanlari, ve orda calisanlari dusunmektir.
Erken gebelik testi denen bisey var. Onu kullansin. Adet gunu gectikten sonra istedigi testi yapabilir.
İki saate test yapıcam inşallah çıkar bileğin için sağol arkadaşımÇıkar canım test yap ama acilede git Allah korusun düşük olmasın
Teşekkürler destek içinBence biraz sakin olun bende hamileyim anlayabiliyorum hormonlarinizi ama azicik sakin olun.konuya gelince ozelde acile gidince direk beta testi dediginde hic bir doktoru meskul etmiyosun parani veriyosun kanini aliyolar ve bekliyosun sonuc icin doktorluk hicbir durum yok suan cikisiniz asiri olmus bence derin bir nefes alin
Hadi inşallahErken gebelik testi 5 güne kadar sonuçları göstermekte.
Duyar kasmak için yorum kısmını meşgul etmeyin lütfen!Bunun icin acile gidilmez. Acil unitesini bu tur vakalarla mesgul etmeyin!
Erken gebelik testide deneyebilirsiniz. Eger hamileyseniz pozitif cikiyor adetten iki gun once.
Yaaa çok geçmiş olsun.. benim de şuan kahve rengi lekelenmem var iki saate test yapcam evet doktor iğne ve ilaçlardan bahsetmiştiBenim 2 gün varken silik çıkmıştı sen mutlaka kan ver birde kan pıhtılaşması durumunda kan sulandırıcı veriyor doktorlar pıhtılaşma düşüğe sebep oluyomus doktorum öyle demişti ben 1 kere kimyasal gebelik yaşadık düştü suanda gebelik var kanımda ama çok erken öğrendim değerim düşük daha kahverengi lekelerimde var doktorum kan sulandırıcı ve progestan verdi önlem olarak sakın ihmal etme test yap bence
Sizden Allah razı olsun gerçektenDuyar kasmak için yorum kısmını meşgul etmeyin lütfen!
yorum yapmak için yapmayın. Duyar kasmayın. Tüp bebek tedavisi gördüm, test günüm Cumartesi’ye denk geldi gittim acilde yaptırdım. Ne diyecektim Pazartesi’yi beklemem lazım, işgal etmeyeyim mi? Nolur halden anlayan yorumlar yapın, kim bilir bu bayan nasıl beklemiş nasıl acılar çekmiş belki de senelerdir çocuk hasreti çekiyordur. Başınıza gelmeden bilemezsiniz.
Durumunun acil olduğunu düşünen her hastanın acile gitme hakkı vardır. Kaldı ki acilde hastalar çoğu hastanede kırmızı-yeşil-sarı alan gibi durumlarına göre olan alanlarda muayene olurlar daha küçük yerlerde de hastanın aciliyet durumuna göre. Kan testleri gibi testlerde de aynı şekilde ‘aciliyeti’ olanlara öncelik verilir. Yani hasta istediği yerde muayene olma, test yaptırma hakkına sahiptir.Bunun icin acile gidilmez. Acil unitesini bu tur vakalarla mesgul etmeyin!
Amin canım inşallah bebeğine kavuşursun Rabbim hepimize nasip etsinYaaa çok geçmiş olsun.. benim de şuan kahve rengi lekelenmem var iki saate test yapcam evet doktor iğne ve ilaçlardan bahsetmiştiinşallah hayırlısı olur hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?