adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Mrb arkadaslar ben yumurtlama günümde esimle iliskiye girdimve içime bosaldı adet günümden iki gün önce idrarda yanma basladı ve kanamam var acaba adetmi yoksa yerlesme kanaması mı bi fikri olan lütfen yardımcı olun

arkadaşlar merhaba ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim ama daha 6 aydır falan biraradayız:KK61: bebek sahibi olmak istiyoruz. bu ay günüm 2 gün geçti.. aşırı kasık ağrım var. ve afedersiniz sürekli bir beyaz akıntı var.. iki ay önce dögü atladım doktora gittim doktor küçük bir myom gördüğünü söyledi. hamileliğe engel değil dedi. acaba şuan ondan bi düzensizlik mi var yoksa hamile miyim???:KK76::KK76: dün test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu:110: myom ile hamile kalan var mı.. bi de kan testine kaç gün daha bekliyim.. lütfen yardım ediiiinnn..

A
arkadaşlar merhaba ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim ama daha 6 aydır falan biraradayız:KK61: bebek sahibi olmak istiyoruz. bu ay günüm 2 gün geçti.. aşırı kasık ağrım var. ve afedersiniz sürekli bir beyaz akıntı var.. iki ay önce dögü atladım doktora gittim doktor küçük bir myom gördüğünü söyledi. hamileliğe engel değil dedi. acaba şuan ondan bi düzensizlik mi var yoksa hamile miyim???:KK76::KK76: dün test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu:110: myom ile hamile kalan var mı.. bi de kan testine kaç gün daha bekliyim.. lütfen yardım ediiiinnn..
Adet gunu 2 gun gecince hamilelik testte silikte olsa cikiyo benim oyle oldu 2 gun sonra tekrar test yapin

Cnm bende de miyom var ve bende gebe kaldım ama malesef dusukle sonuclandi miyom engel olmuyo gebelige korkma sakin bol dua et sadece

Merhaba arkadaşlar ben normalde bu ay aşılama olacaktım. Ama yumurta sayım 17 olduğu için yarım bırakıldı. Bende ovulasyon testi yaptım. BAT 17 ekim. 1 Kasım gecesi test pozitif çıktı değerlendirdik. 3 4 gündür şiddetli kaşık ağrılarım ve batma lar oluyor. Hafif de mide bulantısı. Ilıskiden bu yana 11 gün geçti sizce test yaptırmalimiyim bugün. Daha önce 1 sezwryan 1 düşük var.

Hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• 20151111_153741.jpg
    20151111_153741.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 158
EvetTE="sultan2626, post: 43512108, member: 716381"]Hamile olabilirmiyim[/QUOTE]
Evet hamilesiniz yeni olduğu için silik çıkmış benimde öyle olmuştu hayırlı olsun

Inş OTE="gulcinyaman, post: 43512274, member: 701317"]Bence de hamilesin cnm. Bende test yaptırdım kan. Yarım saate belli olacak dualarinizi bekliyorum[/QUOTE]
Ins hamilenizdir allah gönlüne göre versin

Inş OTE="gulcinyaman, post: 43512274, member: 701317"]Bence de hamilesin cnm. Bende test yaptırdım kan. Yarım saate belli olacak dualarinizi bekliyorum
Ins hamilenizdir allah gönlüne göre versin[/QUOTE]
Insallah hamilesindir insallah rabbim isteyene versin cevabini at:)

Bence de hamilesin cnm. Bende test yaptırdım kan. Yarım saate belli olacak dualarinizi bekliyorum

merhaba canım. benımde bugun 11.gunum. 2-3 gundur agrım oluyo ama adet agrısı degıl. cok merak edıyorum tuttu mu dıye. kan sonucunu paylasırsan sevınırım. ınsallah poztıf sonuc cıkar :)

X