merhaba canım, inşallah hamilesindir bende sabırsızlıkla bekliyorum 25 martta hcg testi yaptıracağım o zaman her şey belli olacak. göğüslerim normalinden de şişti karnım şişkin kasıklarıma ara ara ağrı giriyor ama psikolojiktir diye pek üzerine düşmek istemiyorum sonra üzülüyorum. sadece sabırsızlıkla 25 martı bekliyorumSlm hanimlar araniza yeni katıldım :) öncelikle Rabbim inşallah isteyen herkese hayirlisiyla sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi içlerinden bana dabenim adetim cok duzensiz.14 subat adet gunum.ovulasyon testi yaptim ve 17. Gun pozitif cikti ve calismalar son hiz devam etti sol kasigimda batmalar oluyo ve ara sira belimde de ama baska bi belirti yok.daha once bi dusuk yaptim onda tek belirtim belimde dayanilmaz bi sanci vardi surekli nerdeyse hic kesilmeden .insallah en yakin zamanda hepimiz hamişş oluruz.birazcik uzun oldu sanirim kusuruma bakmayin
merhaba canım, inşallah hamilesindir bende sabırsızlıkla bekliyorum 25 martta hcg testi yaptıracağım o zaman her şey belli olacak. göğüslerim normalinden de şişti karnım şişkin kasıklarıma ara ara ağrı giriyo ama psikolojiktir diye pek üzerine düşmek istemiyorum sonra üzülüyorum. sadece sabırsızlıkla 25 martı bekliyorum
bat 27 mart dememiş miydin canım çok erken olmuşsun bende henüz bişey yok zaten daha da erken aslında 28ine kadar beklemek istiyorum ama o zamana kadar sabredeceğimi tahmin etmiyorum 25i olduğu gibi test yapacağım, şimdi çıkacağını bilsem hemen yapacağım ama daha erken olduğu için çıkmazBu ay da kırmızıları gördüm vardır Rabbim in bi bildiği hepimiz için herşeyin hayırlısını diliyorum.adeti cok fazla düzensiz biri olarak 3 ay üst üste adet olduğuma ayrı olarak çok seviniyorumen eennn hayırlı zaman da gelsin bebişlerimiz
benim bat da 27 mart bekliyorum 2 senedir korunmadigimiz halde olmadi bebegimiz. testler tahliller hersey temiz cikti ama yok bu ay yumurtlamadan beri asiri bel agrim var onun disinda belirti yok hatta her ay adet gününe kadar olan akintim bile yok suan . bilemiyorum heralde yine tutmadi. iki aydie klomen kullaniyorum ve yumurta takibiAyni durumlar bende de mevcut..ama daha once de ayni seyleri yasayip hamile olmadigimdan cok umitlenmek istemiyorum...benim de bat 27 mart...
Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.... hep birlikte hamile olalim insallahhh...
Allahim sen buyuksun
amin insallah benide 27 siAyni durumlar bende de mevcut..ama daha once de ayni seyleri yasayip hamile olmadigimdan cok umitlenmek istemiyorum...benim de bat 27 mart...
Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.... hep birlikte hamile olalim insallahhh...
Allahim sen buyuksun
Insan dayanamiyor beklemek zor ama ogrendiginde heyecanin yerini umutsuzluk kapliyorbat 27 mart dememiş miydin canım çok erken olmuşsun bende henüz bişey yok zaten daha da erken aslında 28ine kadar beklemek istiyorum ama o zamana kadar sabredeceğimi tahmin etmiyorum 25i olduğu gibi test yapacağım, şimdi çıkacağını bilsem hemen yapacağım ama daha erken olduğu için çıkmaz
olumsuz dusunmeyelin 27 si bu ay hepimize uhur getirsin diyelimbenim bat da 27 mart bekliyorum 2 senedir korunmadigimiz halde olmadi bebegimiz. testler tahliller hersey temiz cikti ama yok bu ay yumurtlamadan beri asiri bel agrim var onun disinda belirti yok hatta her ay adet gününe kadar olan akintim bile yok suan . bilemiyorum heralde yine tutmadi. iki aydie klomen kullaniyorum ve yumurta takibi
amin insallah benide 27 si
Insan dayanamiyor beklemek zor ama ogrendiginde heyecanin yerini umutsuzluk kapliyor
olumsuz dusunmeyelin 27 si bu ay hepimize uhur getirsin diyelim
Evet en iyisi gunu beklemek zatenAllah hepimizi sevindirsin insallah..
3 ayda gercekten cok uzuldum...allah basta uzun zamandir bekleyenler olmak uzere tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun... bat 4
Ben artik test yapmicam gecikene kadar..
canim bu ay bana ugur getirdi bugün iki tane hamilelik testi yaptim ikiside pozitifti yarin doktordan randevu aldik insallah kötü birsey olmaz cok korkuyorum cok heyecanliyim ilk kez yasadim bu duyguyu. daha 4 gün vardi batima ama koyu cikti baya testlerde insallah sizde en kisa zamanda alirsiniz hayirli haberleramin insallah benide 27 si
Insan dayanamiyor beklemek zor ama ogrendiginde heyecanin yerini umutsuzluk kapliyor
olumsuz dusunmeyelin 27 si bu ay hepimize uhur getirsin diyelim
canim bu ay bana ugur getirdi bugün iki tane hamilelik testi yaptim ikiside pozitifti yarin doktordan randevu aldik insallah kötü birsey olmaz cok korkuyorum cok heyecanliyim ilk kez yasadim bu duyguyu. daha 4 gün vardi batima ama koyu cikti baya testlerde insallah sizde en kisa zamanda alirsiniz hayirli haberler
insallah canim cook sagol. insallah en yakin zamanda Allah herkese nasip etsin isteyenCanım alla korusun sizi...saglıkla kucagında gostersin..
Darısı da bıze olsunn
Ay cok guzellll hayirli olsunnn erken gebelik trstimi yaptin ?canim bu ay bana ugur getirdi bugün iki tane hamilelik testi yaptim ikiside pozitifti yarin doktordan randevu aldik insallah kötü birsey olmaz cok korkuyorum cok heyecanliyim ilk kez yasadim bu duyguyu. daha 4 gün vardi batima ama koyu cikti baya testlerde insallah sizde en kisa zamanda alirsiniz hayirli haberler
önce normal yaptim cikti sonra emin olmak icin erken gebelik testi aldim onda da cikti bugün yumurtlamanin 10. günü idrarda bu kadar erken cikmasi normal mi acabaAy cok guzellll hayirli olsunnn erken gebelik trstimi yaptin ?
Hayırlı olsun arkadaşım,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.epey erken çıkmış evet,normaldir neden olmasın.benim bata 4 gün var,düne kadar erken testte çıkmadığına göre ben bu ay da kaldım böyle demek ki.önce normal yaptim cikti sonra emin olmak icin erken gebelik testi aldim onda da cikti bugün yumurtlamanin 10. günü idrarda bu kadar erken cikmasi normal mi acaba
Genelde okuduklarimizdan bu kadarberken ogrenmen guzel pek kisiye nasip olmuyor :) sen 14 undemi yumurtlamistin ?önce normal yaptim cikti sonra emin olmak icin erken gebelik testi aldim onda da cikti bugün yumurtlamanin 10. günü idrarda bu kadar erken cikmasi normal mi acaba
ben 28 29 gün döngüm doktor yumurtlama günlerim ayin 11 12 ve 13 idi . 11 inde catladiysa bugün 12. gün oluyo aslinda. ama ben 13. günümde cok az kan gelmisti belki yumurta catladi diye düsünmüstüm . bi yandan seviniyorum bi yandan saskinim. insallah yarinda iyi haber alirimGenelde okuduklarimizdan bu kadarberken ogrenmen guzel pek kisiye nasip olmuyor :) sen 14 undemi yumurtlamistin ?