adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

merhaba canım, inşallah hamilesindir bende sabırsızlıkla bekliyorum 25 martta hcg testi yaptıracağım o zaman her şey belli olacak. göğüslerim normalinden de şişti karnım şişkin kasıklarıma ara ara ağrı giriyor ama psikolojiktir diye pek üzerine düşmek istemiyorum sonra üzülüyorum. sadece sabırsızlıkla 25 martı bekliyorum

Ayni durumlar bende de mevcut..ama daha once de ayni seyleri yasayip hamile olmadigimdan cok umitlenmek istemiyorum...benim de bat 27 mart...

Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.... hep birlikte hamile olalim insallahhh...

Allahim sen buyuksun

Bu ay da kırmızıları gördüm vardır Rabbim in bi bildiği hepimiz için herşeyin hayırlısını diliyorum.adeti cok fazla düzensiz biri olarak 3 ay üst üste adet olduğuma ayrı olarak çok seviniyorum en eennn hayırlı zaman da gelsin bebişlerimiz

bat 27 mart dememiş miydin canım çok erken olmuşsun bende henüz bişey yok zaten daha da erken aslında 28ine kadar beklemek istiyorum ama o zamana kadar sabredeceğimi tahmin etmiyorum 25i olduğu gibi test yapacağım, şimdi çıkacağını bilsem hemen yapacağım ama daha erken olduğu için çıkmaz

göğüs hassasiyeti olmadan olabilir değil mi hamilelik?Yani hiç hissetmeden hamile olanlar da var.Benim 3 gün sonra adetim hiç şaşmaz bekliyorum.Hayal kırıklığı yaşamamak içinde test yapmıyorum adet olmazsam yapmayı düşünüyorum..Ne adet belirtim var ne hamilelik sadece ilişkiden sonraki yumurtlama günümde sol kasığım çok ağrıdı.Ama o da yumurtlama günü diyedir diye yorumluyorum..Var mı benim gibi düşünen?

Merhaba benimde adetime 7 gün var bat 29 mart göğüslerim hassas ağrıyor acaba diyorum iki aydır korunmuyoruz ve çok istiyorum hamilekalmayı olursa 3. olacak inşallah ne dersiniz varmıdır hamilelik diğer belirtiler bel ağrısı kasık batması ama geçen ayda bu belirtiler oldu psikolojik mi acaba.

benim bat da 27 mart bekliyorum 2 senedir korunmadigimiz halde olmadi bebegimiz. testler tahliller hersey temiz cikti ama yok bu ay yumurtlamadan beri asiri bel agrim var onun disinda belirti yok hatta her ay adet gününe kadar olan akintim bile yok suan . bilemiyorum heralde yine tutmadi. iki aydie klomen kullaniyorum ve yumurta takibi

Merhaba hanımlar.benim de bat 27 Mart. Yumurtlama gününden itibaren bugüne kadar hafif hafif yoklayan kasık ve göğüs ağrıları (Hayatım boyunca göğüs arısı nedir bilmezdim,bu ilk) açık sarı kokusuz ve fazla bir akıntı var bende. Psikolojik olamayacağını düşündüğüm şeyler olduğundan fazla umutlandım bu ay.umarım boşa çıkmaz hiçbirimizin umutları.

amin insallah benide 27 si

Insan dayanamiyor beklemek zor ama ogrendiginde heyecanin yerini umutsuzluk kapliyor
olumsuz dusunmeyelin 27 si bu ay hepimize uhur getirsin diyelim

Insan dayanamiyor beklemek zor ama ogrendiginde heyecanin yerini umutsuzluk kapliyor

Allah hepimizi sevindirsin insallah..
3 ayda gercekten cok uzuldum...allah basta uzun zamandir bekleyenler olmak uzere tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun... bat 4

Ben artik test yapmicam gecikene kadar..

canim bu ay bana ugur getirdi bugün iki tane hamilelik testi yaptim ikiside pozitifti yarin doktordan randevu aldik insallah kötü birsey olmaz cok korkuyorum cok heyecanliyim ilk kez yasadim bu duyguyu. daha 4 gün vardi batima ama koyu cikti baya testlerde insallah sizde en kisa zamanda alirsiniz hayirli haberler

Canım alla korusun sizi...saglıkla kucagında gostersin..
Darısı da bıze olsunn

Ay cok guzellll hayirli olsunnn erken gebelik trstimi yaptin ?

önce normal yaptim cikti sonra emin olmak icin erken gebelik testi aldim onda da cikti bugün yumurtlamanin 10. günü idrarda bu kadar erken cikmasi normal mi acaba
Hayırlı olsun arkadaşım,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.epey erken çıkmış evet,normaldir neden olmasın.benim bata 4 gün var,düne kadar erken testte çıkmadığına göre ben bu ay da kaldım böyle demek ki.

önce normal yaptim cikti sonra emin olmak icin erken gebelik testi aldim onda da cikti bugün yumurtlamanin 10. günü idrarda bu kadar erken cikmasi normal mi acaba
Genelde okuduklarimizdan bu kadarberken ogrenmen guzel pek kisiye nasip olmuyor :) sen 14 undemi yumurtlamistin ?

Genelde okuduklarimizdan bu kadarberken ogrenmen guzel pek kisiye nasip olmuyor :) sen 14 undemi yumurtlamistin ?
ben 28 29 gün döngüm doktor yumurtlama günlerim ayin 11 12 ve 13 idi . 11 inde catladiysa bugün 12. gün oluyo aslinda. ama ben 13. günümde cok az kan gelmisti belki yumurta catladi diye düsünmüstüm . bi yandan seviniyorum bi yandan saskinim. insallah yarinda iyi haber alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…