ayyy tebrik ederim canım....nasıl öğrendin kan testi mi idrar mı? eşine nasıl haber verdin.....
bnde bebek istiyorm yaa 2 senelk evlym bat 9 aralık :) bakalım ya inş. olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy tebrik ederim canım....nasıl öğrendin kan testi mi idrar mı? eşine nasıl haber verdin.....
arkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?
Kişiden kişiye değişir. Beklemek zordur ama ben yinede bekle derim. Adetin geçince yaptır.arkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?
merhaba, sanki beni anlattın bende de aynı durum var 4 şubatta adet olacağım ama sabırsızlanıyorum bugün kan testi yaptıracağım varsa kanda çıkar mı acabamerhaba hanımlar yeni üyeyim
benim adetime de 4 5 gün var ve bebeğimiz olsun istiyoruz bu yüzden ben de çok sabırsızım. öyle ki dün evde idrar testi yaptım sonuç negatif malesef.
ancak bende bundan 1 hafta önce bazı değişiklikler oluşmaya başladı. diş eti kanamaları (daha önce hiç yaşamamıştım), meme uçlarında acı, saçım çok çabuk yağlanmaya başladı, şiddetli bel ağrısı, kasıklarda ağrı, gaz sıkışmaları, karnımın davul gibi şişmesi zaten adet öncesi yaşanan durum o da var. ve bir kaç gündür gün içerisinde devam eden çok hafif bulantılar.
adet öncesi belirti yaşanmaz bunlar pisikolojiktir gibi yazılar okudum bir kaç yerde. bu yüzden sakin olmaya çalışıyorum ama ne mümkün yarın kan testi yaptırmaya karar verdim. tabi adet öncesi sonuç net bir şekilde belli olur mu bilemiyorum
umarım hayırlı haberler alır sizlerle paylaşırım
bende en son 7 ocakta olum cnm bakalım ne olcak bu ay .lkkkez dr gıttım progestoren yaptı 12 küsür cıktı bugun adet olmam gerekti olmadım adetımın 18. gunu kahverengı akıntım oldu genelde bu akıntıdan 3 gun sonra adet olurdum ama bu ay olmadım. bu gun test yapma bekleyelm bırazarkadaşlar merhaba, ben en son 07 ocakta adet oldum adetime henüz 4 gün falan var ama hamile miyim değil miyim çok merak ediyorum kan testi bugün yaptırsam sonuç alabilir miyim ?
merhaba canım, hafta sonu dayanamadım kan testi yaptım doktor varda diyemem yokta diyemem bekle dedi ve dün yani 2 şubatta kahverengi çok az bi kan geldi kırmızı bile değil açık kahverengi ve 24 saati geçirdim bir daha hiç bir şey gelmedi acaba hamile miyim neden böyle oldu ki normalde o kahverengiden 5 saat sonra sökülürdüm ama 24 saati geçirdim hala bir şey yokbende en son 7 ocakta olum cnm bakalım ne olcak bu ay .lkkkez dr gıttım progestoren yaptı 12 küsür cıktı bugun adet olmam gerekti olmadım adetımın 18. gunu kahverengı akıntım oldu genelde bu akıntıdan 3 gun sonra adet olurdum ama bu ay olmadım. bu gun test yapma bekleyelm bıraz
merhaba eminekayaa,merhaba, sanki beni anlattın bende de aynı durum var 4 şubatta adet olacağım ama sabırsızlanıyorum bugün kan testi yaptıracağım varsa kanda çıkar mı acaba
canım hcg kaç çıkmıştı ki. o kahverengi leke yerleşme lekesi olabilir. inş. öyledir.merhaba canım, hafta sonu dayanamadım kan testi yaptım doktor varda diyemem yokta diyemem bekle dedi ve dün yani 2 şubatta kahverengi çok az bi kan geldi kırmızı bile değil açık kahverengi ve 24 saati geçirdim bir daha hiç bir şey gelmedi acaba hamile miyim neden böyle oldu ki normalde o kahverengiden 5 saat sonra sökülürdüm ama 24 saati geçirdim hala bir şey yok
çok sevindim canım gözün aydın allah bana da nasip eder inşallah. bende bu ay tekrar bekliyorum en son 28 şubatta adet oldum ve sonra korunmadık 25 marttan sonra olup olmadığı belli olacak. ama çok stres yapıyorummerhaba eminekayaa,
canım tüm bunları hissetmeme rğmen hamile olmadığımı öğrendim sanırım tamamı psikolojikmiş. bu ay ise hiç birşey hissetmedim hiç bir belirti yoktu. dedim ki tüh bu ay da bişey yok ama adetim gecikince test yaptırdım. şoklardayım doktor hamilelik görüyorum dedi. allaha şükürler olsun 4 haftalığım. tek ama tek belirtim göğüslerimdeki hafiften belirginleşen yeşil damarlar. durumundan haberdar et inş. sen de hamilesindir