adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

beklemedeyim canim hala bugün bi leke geldi ama cook cook hafif pembe bi leke kasiklarima bicak saplaniyo sanki üc dört gündür ama adet olacakmisim gibi degil anlamadim noluyo bana günümde gelmedi daha zaten düzensiz adet görüyorum bi 19 bi 24 günde bir ne hissedecegimi sasirdim mantarda olmus galiba bende yanmamda var niye oluyo bilmiyorum su mantarda acaba o kramp yaparmi kasiklarda ayy ne düsünecegimi sasirdim biraz uzun oldu ama ohh icimi döktüm
ay inşallah hamilesindir benim bildiğim mantar kramp yapmaz bende yarın doktora gitcem genel kontrol bir test yapsaydın bak bende şimdi meraklandım ablamda hamile kaldığında sürekli mantar olur tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bak iyi haber ver :KK66:

ay inşallah hamilesindir benim bildiğim mantar kramp yapmaz bende yarın doktora gitcem genel kontrol bir test yapsaydın bak bende şimdi meraklandım ablamda hamile kaldığında sürekli mantar olur tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bak iyi haber ver :KK66:
cok tesekkür ederim canim benimde dualarim hepimiz icin umarim hepimizin karninda minik bir kalp atar en kisa zamanda genel test yaptim demir depolarim bos cikti maalesef :KK43: ilac iciyorum iste senin de güzel haberlerini bekliyorum :KK66:

Selam kizlar, ben de yeni uye oldum hep okur takip ederdim.. 8aydir korunmuyorum, ama cok da duzenli iliskilerimiz olmadi , cikolata kisti var doktorlar moral bozucu konusuyor.. 2haftadir bel ve kasik agrisi cekiyorum idrar yolu iltihabidir diye dusundum dr.a gittim temiz cikti hala devam ediyor 4 gundur de goguslerimde yesil damarlar belirginlesti, ucu koyulasti kafam karisik... test icin erkendir diye dusunuyorum sat 27martti.. dusuncelerinuz neler test yapsam mi yapmasam mi

Benimde 27 mart bende zor tutuyorum test yapmamak için... benimde kasığımda batma oluyor sırtım ve belim çok feci ağrıyor...
Gunaydin canim,
Ben dune kadar testi dusunmemistim daha bir suru belirti var ama insan psikolojik olmasindan korkuyor.... ayaklarda usume,eksi eksi seyler isteme gerci erken bunun icin. Mide yanmasi cok var offf

Rabbim tüm dileklerinizi gerçek eylesin... Gönlünüzden geçen neyse ona kavuşun inşallah... Allah hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum etmesin... Gerçekten çok güzel bir duygu... Hep duamda oldu evlat sahibi olmak isteyenler... Doğumdayken de dualar etmiştim... Muhakkak hepsinin zamanı var hayırla sağlıkla gelsin minikleriniz inşallah..

Kizlar bence bekleyin test yapmayin idrar testini hic yapmayin cünkü onun güvenirligi kisiden kisiye degisiyo bütün bu anlattiginiz belirtileri ben gecen ay yasadim hicbise olmadi umudunuz yikilmasin asla sadece gününüzü gecmesini bekleyip test yapin cünkü en güvenilir belirti bu

Ha
Kizlar bence bekleyin test yapmayin idrar testini hic yapmayin cünkü onun güvenirligi kisiden kisiye degisiyo bütün bu anlattiginiz belirtileri ben gecen ay yasadim hicbise olmadi umudunuz yikilmasin asla sadece gününüzü gecmesini bekleyip test yapin cünkü en güvenilir belirti bu

Haklisin cnm tabiki ama en azindan silik de olsa gorunur cizgi... belki rahatlariz bisey cikmasa da ilac icemiysun acabalarla]

ya ben 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama 2-3 gündür kahverengi akıntı gelmeye başladı gögüs uçlarım ağrıyor sürekli lavaboya gidiyorum sürekli acıkıyorum öğleden sonraları çok halsiz oluyorum uyku bastırıyor sabahları ateşleniyorum ve terlemiş vaziyette uyanıyorum kasıklarımda batmalar oluyor :KK17:ama dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı ne yapacam ne düşüncem karar veremiyorum artık:KK34:

cok tesekkür ederim canim benimde dualarim hepimiz icin umarim hepimizin karninda minik bir kalp atar en kisa zamanda genel test yaptim demir depolarim bos cikti maalesef :KK43: ilac iciyorum iste senin de güzel haberlerini bekliyorum :KK66:

benimde öyledi canım doktorunla konuş iğne versin hatta dodex diye ben gatada tedavi oldum birde üç günlük serumu var hemen düzelirsin benim şimdi depoların maşallahı var hap hem mide bulandırır hemde geç cevap verir

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin ben bugün doktora gittim hemen simer testi istedi lazım dedi ben de tamam deyip verdim polikistik overim varmış ama bu önemsiz dedi herkesde olur dedi antibiyotik kullanmamamı istedi 6 içinde bekleyiyorum hamilelik dedi umarım olur bu arada ben 6 gün geçtikden sonra regl olduğum için vücudum zorlanmış ağzım aft doldu ama ona bile ilaç vermedi geçer dedi hadi heqinizi öptüm kendinize iyi bakın görüşürüz :KK66:

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin ben bugün doktora gittim hemen simer testi istedi lazım dedi ben de tamam deyip verdim polikistik overim varmış ama bu önemsiz dedi herkesde olur dedi antibiyotik kullanmamamı istedi 6 içinde bekleyiyorum hamilelik dedi umarım olur bu arada ben 6 gün geçtikden sonra regl olduğum için vücudum zorlanmış ağzım aft doldu ama ona bile ilaç vermedi geçer dedi hadi heqinizi öptüm kendinize iyi bakın görüşürüz :KK66:
iyi canim gözünaydin evet polikistikover cogu kadinda var bu bir catlama sorunu ama bunun icinn klomen diye bi ilac kullanman gerekiyor diye biliyorum onu iyice bi arastir derim benim etrafimda cok böyle sorunu olanlar hepdi kullanmis

ya ben 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama 2-3 gündür kahverengi akıntı gelmeye başladı gögüs uçlarım ağrıyor sürekli lavaboya gidiyorum sürekli acıkıyorum öğleden sonraları çok halsiz oluyorum uyku bastırıyor sabahları ateşleniyorum ve terlemiş vaziyette uyanıyorum kasıklarımda batmalar oluyor :KK17:ama dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı ne yapacam ne düşüncem karar veremiyorum artık:KK34:

canim kan testi yapman gerekiyor bence net sonucu ancak ondan ögrenebilirsin adet tarihin gecmis zaten ya da dayanabilirsen adet tarihinden bi hafta gecsin idrar testini tekrar yap

ezgicim özellikle doktora sordum bana ilaç verecekmisiniz polikistik overe hayır sorun teskil etmez benimde aklıma geldi o ilaç ama gerek yok dedi bide doktor doçent olunca sesin çıkmadı anlıçan

ayşecim umarım hamilesindir benim 6 gün geçti doktor var dedi ben kahverengi leke var dedim regl öncesi bende olur dediğim oldu ben reğl oldum sakın kötü düşünme oluruna bırak sen hissediyorsan vardır ben hissetmedim açıkcası

ezgi 15 gün sonra simer testimin sonuçu çıkaçak tekrar sorsam mı ilaçı kafama takıldı ya :KK66:
bana sorarsan hem üstinde dur sor tabiki hemde baska bir doktorada danis arastir bak polikistik over bir yumurtlama sorunudur yumurtan catlamiyor e bu da hamile kalmani engeller bu klomen iste bu catlamaysn yumurtayi catlatiyor ben cok arastirdim ve duydum komsum bundan dolayi 5sene hamile kalamamis iste bu ilac sayesinde hamile kalmis cok iyi arastir derim tabi sendede illaki böyle diye bise yok ama üstünde durmaktan zarar gelmez

çokkk teşekkür ederim canım hemen yarına başka doktora randevu alayım icimi rahatlattın internetten araştırtım yumurtlamada sorun yaratıyormuş aynen dediğin gibi

X