adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Canim adetinden 5gün sonrami geldi bu akinti senden yoksa adetinin 5.günümü ben de gecen ay öyle oldum 3gün az az kanamalarla süren adetim 6gün durmayan asiri kanamayla oldu vücudumdaki bütün kan gitti sandim ya rahmimiz korunmayi biraktigimiz icin farkli calisiyor ya havadan ve yediklerimizden allah bilir

ezgicim adetim dün başladı ondan önce geldi ama kokusuz kahverengi çamur gibi ben yediklerime o kadar dikkat ederim ki ev de ekmeğimi bile yapar oldum düşünün açaba korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay böylemi qazartesi doktora gidiçem kontrol amaçlı aslında doktor hamilelik şüphesi vardı ben yok dedim o da bekle bakalım dedi regl oldum

ezgicim adetim dün başladı ondan önce geldi ama kokusuz kahverengi çamur gibi ben yediklerime o kadar dikkat ederim ki ev de ekmeğimi bile yapar oldum düşünün açaba korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay böylemi qazartesi doktora gidiçem kontrol amaçlı aslında doktor hamilelik şüphesi vardı ben yok dedim o da bekle bakalım dedi regl oldum
cok düsük bi ihtimal bile olsa hamileyken de adet görülebilecegini biliyosun demi brbce doktoruna tekrar görünmelisin

görmedim kusura bakma canım ya nasılsın ezgicim :KK66:
beklemedeyim canim hala bugün bi leke geldi ama cook cook hafif pembe bi leke kasiklarima bicak saplaniyo sanki üc dört gündür ama adet olacakmisim gibi degil anlamadim noluyo bana günümde gelmedi daha zaten düzensiz adet görüyorum bi 19 bi 24 günde bir ne hissedecegimi sasirdim mantarda olmus galiba bende yanmamda var niye oluyo bilmiyorum su mantarda acaba o kramp yaparmi kasiklarda ayy ne düsünecegimi sasirdim biraz uzun oldu ama ohh icimi döktüm :-)

Son düzenleme:
görmedim kusura bakma canım ya nasılsın ezgicim :KK66:
beklemedeyim canim hala bugün bi leke geldi ama cook cook hafif pembe bi leke kasiklarima bicak saplaniyo sanki üc dört gündür ama adet olacakmisim gibi degil anlamadim noluyo bana günümde gelmedi daha zaten düzensiz adet görüyorum bi 19 bi 24 günde bir ne hissedecegimi sasirdim mantarda olmus galiba bende yanmamda var niye oluyo bilmiyorum su mantarda acaba o kramp yaparmi kasiklarda ayy ne düsünecegimi sasirdim biraz uzun oldu ama ohh icimi döktüm

Ezgicim bende mantar olmuş adetime tam bir hafta var benim hafta sonundan beri belim sırtım kasıklarım çok fena ağrıo kendimi dinlemek istemiyorum ama insanın elinde deil Rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapmama elde diill

kızlar benim 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama benden çamur gibi leke gelmeye basladı ama kanama yok kasık ve bel ağrılarımda gecti adet mi olacam acaba

Kanda daha net belli olurmuş yaptırabiliosan kan yaptır arkadaşım 3 haftalık hamileymiş kanda çıkmış idrarda silik çizgi bile çıkmamış.

Ezgicim bende mantar olmuş adetime tam bir hafta var benim hafta sonundan beri belim sırtım kasıklarım çok fena ağrıo kendimi dinlemek istemiyorum ama insanın elinde deil Rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapmama elde diill
amin canim allah isteyen herkese hayirlisiyla versin seninde sikayetlerin benim gibi insallah mantardan degildir :KK43: benim adet düzenim olmadi icin kac günüm kaldigini bile bilmiyorum tam saldim bu ay ama yinede aklina geliyo insanin ne zaman adet olacam diye

X