Erken yumurtlama ise çıkıyor. Kan testi verip garantiye alın testler malesef bu ara fazla yanıltıyor. Hayırlısı olsun sağlıkla gelişsinAdetine bir hafta kala evde test yapıp pozitif sonuç alan var mi
Ben.varim. kizim 6aylik kucagimdaAdetine bir hafta kala evde test yapıp pozitif sonuç alan var mi
Maşallah pozitif. Benim de evde testte çıkmıştı. Bundan silikti.Adetine bir hafta kala evde test yapıp pozitif sonuç alan var mi
Daha önce böle bi durumunuz oldu mu yada çevrenizde karşılaştnz mı hiç
Oylemi umutlanmiyim o zamanDün forumda bir arkadaşımız test yaptı hemde 1 tane değil birden fazla hepsinde ikinci çizgi vardı kan verdi malesef negatif çıktı. Daha öncede forumda bu duruma bir çok kez denk geldim.
Herkeste belirti olmuyor olursada adet belirtisine benzer oluyor. O açıdan gönlünüz rahat olsun inşallah güzel haber alırsınız bizide haberdar edinAma hiç belirti kasık ağrısı yok olabilr mi ya kan testi verdm pazartesi çıkacak
Bende de belirti yoktu..O.zamanki testimi atayım.Ama hiç belirti kasık ağrısı yok olabilr mi ya kan testi verdm pazartesi çıkacak
Oylemi umutlanmiyim o zaman
İkinci çizginin ne kadar sürede çıktığı da önemli tabi ilk beş dk da çıktıysa gebelik vardırAdetine bir hafta kala evde test yapıp pozitif sonuç alan var mi
İlk dakikalrda çıktı daha önceki aylarda hep bekletiyrdm saatler sonra böyle oluyordu umutlanydm ama negatifmiş saatler sonra çıkan çizgi. ilk defa hemn oldu 5 dakika bile geçmedi çift cizgi çıktıİkinci çizginin ne kadar sürede çıktığı da önemli tabi ilk beş dk da çıktıysa gebelik vardır
Canım hayırlı olsun diyelim o zamanİlk dakikalrda çıktı daha önceki aylarda hep bekletiyrdm saatler sonra böyle oluyordu umutlanydm ama negatifmiş saatler sonra çıkan çizgi. ilk defa hemn oldu 5 dakika bile geçmedi çift cizgi çıktı
Çok zor bi süreçmiş ya beklemek hiç bu kadar zor gelmemeniştiSadece olumsuza da hazır ol diye dedim sonra yıkımı kötü olur diye yoksa herkeste öyle olacak diye birşey yok sonuçta bir sürü insanda bu testlerle hamile olduğunu öğreniyor. Ablamda da testle öğrendik mesela hiç aklımıza yanlış çıkacağı da gelmedi ki çok şükür öyle birşey de olmadı. İnşallah sizdende güzel haber gelir
Ayy inşallaaaah ya hayırlısıylaCanım hayırlı olsun diyelim o zaman
Canım bebiş var gibi tebrikler,ben 2 gebeliğimde de adetime 1hafta varken senın gıbı testle öğrendim,testım çoktu her gun yaptım gunden gune koyulastı o çizgiAdetine bir hafta kala evde test yapıp pozitif sonuç alan var mi
Yaa gerçekten mi bir tane daha var test evde yapsammı yarın mı yapsam bilemdmCanım bebiş var gibi tebrikler,ben 2 gebeliğimde de adetime 1hafta varken senın gıbı testle öğrendim,testım çoktu her gun yaptım gunden gune koyulastı o çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?